22 aralık 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

22 aralık 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 22 aralıkta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 22 aralık 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 22 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Aşk hayatınızda yalnızlık sona eriyor. Aradığınız kişiyi bulacağınız bir döneme giriyorsunuz. Karşınıza çıkacak insanlara dikkat edin. 

BOĞA BURCU 22 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Hayatınızda ne zamandır yapmak istediğiniz yeni başlangıç için bugün tam zamanı. Tabularınızı yıkmanız üzerinizdeki kara bulutların dağılmasına ve sizi mutlu edecek insanın karşınıza çıkmasına yardımcı olacak. 

İKİZLER BURCU 22 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Uzun zamandır unuttuğunuz duyguların anlamını yeniden hissettiğiniz bir döneme giriyorsunuz. Maddi konularda bir takım sorunlar yaşayacaksınız ama ailenizin desteği sizi rahatlatacak. 

YENGEÇ BURCU 22 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Sıcakkanlı yapınız bir mıktanıs gibi insanları yanınıza çekiyor. İnsancıl yaklaşımınızın iş hayatınıza da yansıması beklenmedik olumlu gelişmelere hatta işe terfilerine yol açabilir.  

ASLAN BURCU 22 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Karmaşık fikirler ve net olmayan duygularınız sonucunda vereceğiniz kararlarının sonucuna katlamak zorundasınız. Hayatınızı bir kara bulut kaplayabilir ama sabırlı olmak ve yaptığınız hatalara düşmemek sizi içinde bulunduğunuz durumdan kurtaracaktır. 

BAŞAK BURCU 22 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 29 Eylül)

İşlerinizi sürekli ertelemek onlardan kaçmak sizi büyük bir iş yükü dağıyla karşı karşıya bırakmış durumda. Bu dönemde eş veya bir dosttan alacağınız yardım size iyi gelecektir. Son zamanlarda karşınıza çıkacak davetsiz bir misafire dikkat edin. 

TERAZİ BURCU 22 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU ( 23 Eylül - 22 Ekim)

İnsanlara karşı güvensizliğiniz sizi etkisi altına almaya devam ediyor. Herkesin aynı olacağı düşüncesi sizi yanlış yola sürükleyebilir. İnsanlarla aranızdaki mesafeyi koruyarak olayların etkisini azaltabilirsiniz. 

AKREP BURCU 22 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 21 Kasım)

Güne uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızın telefonuyla uyanacaksınız. Bunun size verdiği enerjiyi günün bütün alanında hissedeceksiniz. Eğitimde hayalinizi kurduğunz kararları uygulama zamanı geldi. Hislerinize bu aralar güvenmek size doğru adımlar atmanıza yardımcı olacakır. 

YAY BURCU 22 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU ( 22 Kasım - 21 Aralık)

Hayatta başınıza gelen olaylara rağmen pozitif bakış açınızdan ödün vermediniz. Sizin güçlü yanınızın bir bölümünü de bu tutumunuz oluştuyor. Yardımseverliğiniz hayat içerisindeki konumuzunu daha güçlendiriyor. İnsanlar tarafından sevildiğinizi bilmenin verdiği mutluluk adeta sizin için hayat pınarı görevi görüyor. 

OĞLAK BURCU 22 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 21 Ocak)

Yalnızlığınızın sebebi ne olursa olsun, bir şey kesin: Çok yakında aradığınız kişiyi bulacaksınız. İş tempsu ve hayatın getirdiği yorgunluğun üstesinden ise  ideal bir tatil ile gelebilirsiniz.

KOVA BURCU 22 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Ocak - 19 Mart)

Stresi, güçlü duyguları ve kalp çarpıntılarını bir kenara atın! Bu gece kendinizi çok yakında bir sürü iyi haber alacağınız düşüncesiyle teselli etmek zorunda kalacaksınız: Çok uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınız size bir tatil teklif edecek. Hiç düşünmeden kabul edin.

BALIK BURCU 22 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Eğer dışarıdan bir yardım bekliyorsanız bir arkadaşın tavsiyesine kulak verin. Ayın sonuna kadar sizi huzursuz eden sorunların bir kısmını çözüme kavuşturmuş olacaksınız.