20 ocak 2018 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

20 ocak 2018 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 20 ocakta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 20 ocak 2018 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 20 Ocak 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 21 Nisan)

Çabalarınızın sonucunu alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Başarılar art arda sizi bulacak. Performansınızın başkalarının da dikkatini çekeceğini unutmayın. Her zaman yanınızda iyi insanların haricinde kötülüğünüzü isteyebilecek insanların da olacağıın unutmayın. 

BOĞA BURCU 20 Ocak 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Maddi açıdan yaşadığınız problemlerin oluşturduğu ağırlık kısa da olsa üzerinizden kalkacak. Bu fırsatı iyi değerlendirip sorunlarınızın kökten çözmek için yollar aramalısınız. Özel hayatınızda ise partnerinizle bazı sorunlar yaşayabilir ama takıncağınız tutum bunun fazla büyümeden yok olmasına yol açacaktır. 

İKİZLER BURCU 20 Ocak 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Bugün özel hayatınızdaki sarsıntıların etkisiyle güne yorgun ve huzursuz başlayabilirsiniz. İşinize odaklanmada sorun yaşayabilir ve kimi hatalar yapabilirsiniz. İyisi mi önemli işlerinizi bir süre erteleyin. Kendinize ve düşünmeye zaman ayırmak en iyisi.

YENGEÇ BURCU 20 Ocak 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Aile yengeçler için her zaman önce gelir. Bugünlerde korumacı ve anaç yanınızı tam anlamıyla sevdiklerinize göstereceksiniz. Gerek işte gerekse özel hayatınızda sevdiklerinizi şanslı günler bekliyor. Maddi konularda özellikle dikkat. Artan harcamalarınız nedeniyle zorda kalabilirsiniz.

ASLAN BURCU 20 Ocak 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Uzun zamandır ilişkilerinizi ihmal etmiştiniz ancak sizin için önemli olan kişilerle olan ilişkileriniz hayatınızın merkezine yerleşiyor ve onlarla daha fazla vakit geçirmeye başlıyorsunuz. İşinizle ilgili önemli kararlar arifesindesiniz. Alacağınız teklifleri özenle değerlendirip öyle karar vermelisiniz.

BAŞAK BURCU 20 Ocak 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Yönetimsel bir sorundan dolayı işle ilgili yapmanız gereken bir proje askıya alınacak. Her şeye yetişip, kendi kendinize yapamayacağınızı kabul edin ve size işlerinizi organize etme konusunda yardım eden insanlara izin verin. Aşk hayatınızda aradığınız mutluluğu yakalamanıza az kaldı sadece gözünüzü kapatmayın yeter.

TERAZİ BURCU 20 Ocak 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Önümüzdeki günlerde eğitim ve kariyerle alakalı konular öncelik kazanacak. İşinizle ilgili yaşayacağınız değişikliklerde yeni kararlar alıp, kendinize yatırım yapmaya başlayabilirsiniz. Maddi konulardaki sıkıntılarınız da önemli ölçüde azalıyor. Stresi artık bir kenara bırakmalısınız.

AKREP BURCU 20 Ocak 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Eğer yeni bir ev almak ya da kiralamak gibi evle değiştirmekle ilgili bir planınız varsa hemen karar vermeyin. Bugünlerdeki ruh haliniz sağlıklı kararlar vermenizi engelleyebilir. Aşk hayatınızdaki sarsıntıların geçmesini beklemek sağlıklı karar vermek açısından daha doğru olabilir.

YAY BURCU 20 Ocak 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

İş hayatınızla alakalı iletişim eksikliğinden ya da yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan sorunlar çıkabilir, bu yüzden bütün görüşmelerinizi düzenli bir şekilde planlayın ve kaydedin. Görüşmeden önce mümkün olduğunca erken evden ya da ofisten ayrılın ve mutlaka hazır olarak gidin.

OĞLAK BURCU 20 Ocak 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 21 Ocak)

Son zamanlarda parasal konularda canınızı sıkan ard arada gelişmeler nedeniyle kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Ancak sorunlar beklediğinizden hızlı çözülüyor. Enerjinizi ve motivasyonunuzu yüksek tutmakta fayda var. Ailenizin desteği en büyük avantajınız. Kendinize güvenin ve kolları sıvamaya başlayın.

KOVA BURCU 20 Ocak 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 21 Şubat)

Bugün sizin gününüz. Hayatınızdaki olumlu gelişmeler tahmininizden hızlı yaşanacak. Hayatınızdaki pürüzleri ve sorunları gidermek, organize olmak ve yeni planlar yapmak için ideal bir zamandasınız. Aşk hayatınızda yanlış anlaşılmaların yarattığı sorunları gidermek için konuşmak en doğru çözüm ve şimdi tam zamanı.

BALIK BURCU 20 Ocak 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Şubat - 21 Mart)

Bugün yanlış anlamaya ve kafa karışıklığına meyilli olduğunuz bir gündesiniz. Oldukça duygusal ve hassas bir zamandasınız. Kalbinizin kırılmaması ya da başkalarını incitmemek için bugün kendinizi dinlemeye ayırın. Gerçekçi bakmak sorunların daha kolay çözülmesine yardımcı olacaktır.