2 ocak 2018 salı günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

2 ocak 2018 salı  günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 2 ocakta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 2 ocak 2018 salı günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 2 Ocak 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Bu dönemde yaşayacağınız olaylara yüzeysel yaklaşmak yerine bardağın dolu tarafını görmeye çalışmalısınız. Maddi konularda yaşayacağınız bir takım sorunlar sizi bekliyor. Ailenizle yaşayacağınız sorunlar bu dönemde öne çıkıyor. 

BOĞA BURCU 2 Ocak 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Bu dönemde ideallerinizi gerçekleştirmek için elinizde çok büyük bir fırsat geçecek. İyi değerlendirmekte fayda var. Özel hayatınızda partnerinizle aranızdaki uyum herkes tarafından görüleniliyor. Yakın arkadalaşlarınızla olan ilişkilerine bu aralar yaşayacağınız bazı sorunları canınızı sıkabilir. 

İKİZLER BURCU 2 Ocak 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Mevcut oluşumların, anlaşmaların, planların ya da düzenlemelerin bazılarının şu an ki haliyle verimsiz olduğuna karar verebileceğiniz günlerdesiniz. Bu sonuca ulaşırsanız, her şeye yeni bir şekil verme ve güncelleme şansınız da oluşacaktır. Aşk hayatınızda renkli günler için hazırlıklı olun, her şey istediğiniz gibi gitmeye başlıyor.

YENGEÇ BURCU 2 Ocak 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Yeteneklerinizi, maddi başlıklı konuları(krediler, borçlar alacaklar, komisyon, kaparo v.b) ya da direkt olarak paralarınızı ilgilendiren olaylarla uğraşabileceğiniz iki günlük süreçtesiniz. Herkesi içerisine alan akılcı ortak çözümler geliştirmeye çalışmanızda fayda var. Sağlığınızla ilgili daha dikkatli olmanız gereken günlere giriyorsunuz.

ASLAN BURCU 2 Ocak 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla başa çıkmak için çok fazla gayret göstermeniz gerekebilir. Ardından her şey eski ritmine geri dönüyor. İşinizle ilgili beklenmedik gelişmeler karşısında şaşırabilirsiniz ancak bu durum sizin lehinize işleyecektir. Özel hayatınızda ise gereksiz tartışmalardan uzak durmaya çalışmalısınız.

BAŞAK BURCU 2 Ocak 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Belli iş birliklerinizi, anlaşmalarınızı, katılım gerektiren planlarınızı ya da belli başlı düzenlemeleri ilgilendiren konulara yeterince müsamaha gösterdiniz. Artık belli sınırlar çizmenizin veya kurallar koymanızın zamanı geldiğini fark edebilirsiniz. Bir iki gün için planlarda değişiklik yapılması gerekebilir ya da plan yapmak zor olabilir.

TERAZİ BURCU 2 Ocak 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Hangi konuların akışkan şekilde yürüdüğü ve hangi konularda tıkanıklık olduğu veya faydalı ya da faydasız şeyler gece ve gündüz kadar net şekilde ortaya çıkabilir. Ancak, bu gerçekleri ortaya koymak bazı kişilerin yanlışlarını ya da bazı projelerin hatalarını gündeme getirebileceği için tehdit unsuru olabilir.

AKREP BURCU 2 Ocak 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Her alanda veya önünüze hangi konu gelirse, elinizden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalıştığınızı herkes biliyor. Ancak, yapılacak şeyler işden çok engel veya problem başlıklarıyla anılıyorsa, bu seferlik pas geçmenizde fayda var.. Akşam saatlerinde baskı altında hissedebiliriz, ama üzerinde yoğunlaştığımız işlerde etkinliğimiz fazla ve insanların aklında yer edebiliriz.

YAY BURCU 2 Ocak 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

Güne hayata güzel bakarak başlıyoruz, hayallerimiz var. Ekip çalışmaları ve grup aktiviteleri sabah saatlerinde olumlu sonuçlar verebilir. Öğle sonrasındaki saatlerde ise, öfkemizi kontrol etmemiz gerekebilir veya koşullar gergin olabilir. Kendi fikirlerimizi başkalarına kabul ettirmek için inatçı davranmayalım veya bu tür kişilerle karşılaşırsak esnek olalım.

OĞLAK BURCU 2 Ocak 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Bazı kişilerin bazı olaylara ya da işlere gösterdikleri katkılar sizi tatmin etmeyebilir ya da bazı konuları çözmek için kullandıkları yöntemleri tutmayabilirsiniz. Ancak, bu düşüncelerinizi açıkça ile getirmeniz eleştirilere katlanamayan bu kişilerin tepkisini çekmenize sebep olabilir. Maddi konularda şanslı günler sizi bekliyor.

KOVA BURCU 2 Ocak 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

Ruhen rahatlamaya çalışmalı ve fiziken sağlığınıza daha fazla önem vermelisiniz. Kendinize zaman ayırmanız ve vücudunuzdan gelen sinyallere kulak vermeniz diğer görevlerinizden daha önemli bugünlerde. Her konuyu uzun vadeli ele almalı ve kısa vadeli düşünmekten uzak kalmalısınız. Bugünlerde mide ağrılarına dikkat.

BALIK BURCU 2 Ocak 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Aynı an da çok fazla şey yapmak ya da çok fazla şeye sahip olmak istiyor olabilirsiniz. Ancak, gelişmeler ya da şartlar aralarından bazılarını seçmeniz veya en azından bir sıraya koymanız gerektiğini işaret ediyor olabilir. Sabah saatlerinde işinizle ilgili önemli bir teklif alabilirsiniz, bu beklentilerinizi yeniden değerlendirmenize yol açacaktır.