2 mart 2018 cuma günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

2 mart 2018 cuma günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 2 martta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 2 mart 2018 cuma günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 2 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Son zamanlarda kafınızın karışıklığı atacağınız adımları engelliyor. Bu durum bir nebze geleceğe dair umudunuzu yitirmenizden kaynaklansa da asıl nedeni insanların söylemlerinden etkilenmeniz oluşturuyor. Bir şeyi unutmayın; bu hayat sizin ve başkalarına ait düşüncelerin etkisinde kalmaktan kurtulmalısınız. Böylece kafa karşıklığınız ortadan kalkacak ve geleceğe yönelik daha emin adımlar atacaksınız.

BOĞA BURCU 2 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Aşk hayatınızda canınızı sıkabşlecek gelişmelerin arefesindesiniz. Üçüncü kişilerden kaynaklanacak bu durum hem sizi hem de partnerinizi hırpalayabilir ama dezavantajları avantaja çevirebilirsiniz. Bu dönemde göstereceğiniz mücadele iilşkinizin daha da sağlamlaşmasına yol açabilir. O yüzden mücadele etmekten asla korkmayın. 

İKİZLER BURCU 2 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (25 Ekim - 21 Haziran)

Aşk hayatınızda kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Kendinizi aşka kapatmış olmak sizi yoruyor, sosyal çevrenizin fazlasıyla olması sizin aşka hayatınızdaki eksikliğin fark etmemenizi sağlıyor ancak bu böyle devam etmemeli ve yeniliklere açık olmalısınız ömrünüz boyunca yalnız kalamazsınız. İş hayatınız da kendinize has güzel takdir edilmeye değecek projeleriniz var ancak finansal yetersizlik dolayısıyla bu projelerinizi yerine getiremiyorsunuz.

YENGEÇ BURCU 2 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Kendiniz de geleceğe dair kökü değişimler yapmak istiyorsunuz ancak kafanızda ki bu değişimleri pratiği dökmek sandığınızdan daha zor olabilir. Maddi kazanımlarınızı tekrar kontrol etmelisiniz hatta yeni kazanımlar elde etmeniz bile mümkün görünüyor. İş hayatınızda maddi anlamda tatminsizlik yaşıyorsunuz ancak koşullar sizin sandığınızdan daha da zor gelişebilir. Ailenizle vakit geçirmeyi ihmal etmemelisiniz.

ASLAN BURCU 2 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Önümüzde ki günlerde partnerinizden gelecek sürprizlere hazırlıklı olmalısınız. Sevgiliniz sizin beklediğiniz olmasını çok istediğiniz bir şey için kolların sıvadı bile. Çevreniz de ki kişilerle maddi tartışmalara girememenizde fayda var zira bu sizi oldukça etkiliyor. Bu sıralar eski bir arkadaşınızla görüşüp onunla eski günleri yad edebilirsiniz bu size iyi gelecektir.

BAŞAK BURCU 2 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Yeni iş arayışları içindesiniz bu sıralar risk almak sizin için olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Kazancınızda ki artışı birikim olarak değerlendirmek istiyor olmanız geleceğiniz açısından sizin olumlu gelişmeler elde edeceğinizi gösteriyor bu sıralar ailenizi ihmal etmemeli onlarla yakından ilgilenmelisiniz.

TERAZİ BURCU 2 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Aşk hayatınız da her zaman haklı olmadığınızı zamla sizde fark edeceksiniz neyse ki hatalarınızdan ders çıkarmayı bilen birisisiniz ve telafisi mümkün hatalar yapıyorsunuz. İş ortamınızda oldukça yoğun bir ortam içerisindesiniz bazen yaptıklarınız yoğun çalışmalarınızın yeterince takdir edilmediğini düşünüyorsunuz ancak yinede elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorsunuz biraz daha sabırlı olursanız hakkaniyete güvenip yaptıklarınızın karşılığını alacaksınız. Bazı olayların sonucu sizi yakından etkileyebilir.

AKREP BURCU 2 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

İlişkiniz de bu sıralar biraz problemler gözüküyor, partneriniz geçmişiyle ilgili halen içinden çıkamadığı duygusal konularda sizden bira sağ duyu bekliyor sizin de yapabileceğiniz en akıllıca davranış ona biraz zaman tanımanız. Maddi birikimleriniz uzun vadede sizin için bir çözüm değil ancak kısa vadede hayatınızı kurtarıyor. Yakın çevrenizin bazı tavsiyelerine uymakta fayda var özellikle de ailenizinkine.

YAY BURCU 2 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu sıralar sağlam kararlar vermeli ve kararlarınızın da arkasında durmalısınız çünkü bu ara alacağınız bir çok karar hayati önem taşıyor. Bütçenizi aşan harcamalar yapmaktan kendinizi alamıyorsunuz ancak artık kendi ayaklarınızın üstünde durmayı öğrenmelisinz. Yetenekleriniz konusun da kendinize biraz daha güvenmelisiniz çünkü istediğiniz her şeyi yapabilecek kapasiteye sahipsiniz.

OĞLAK BURCU 2 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Aşk hayatınız bu sıralar bira hareketlenecek sevgiliniz sizin aşkınızdan şüphe duyuyor ve sizin ilgisizliğinizden yakınıyor. Onu bu davranışı karşısında doğru bir tutum sergilemeniz gerekiyor. Ekonominin olumsuz gidişatı sizi de etkiliyor maddi kaynaklarınızda bir azalış söz konusu daha dikkatli harcamalar da bulunsanız da bu sizden kaynaklı bir durum değil.

KOVA BURCU 2 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 21 Şubat)

Aşk hayatınızda küçük bir durgunluk söz konusu bunun sebebinin ne olduğunu bilmiyorsunuz ama eskisi gibi heyecanlı hissetmiyorsunuz hatta bunun için bir çözüm bulmalı mısınız bulmamalı mısınız hakkında sizi düşündüren bu günlerde gündeminizi meşgul eden bir durum. İş hayatınızın temposu sizi oldukça yoruyor bu sıralar dinlemeye ihtiyacınız var. Ortak yatırılardan da uzak durmanız gereken günler içersindesiniz.

BALIK BURCU 2 Mart 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Şubat - 20 Mart)

Aşk hayatınız rutin ilerlemeye devam ediyor. Bu durum hayli canınızı sıksa da bunu dile getirmek için erken olduğunu düşünüyorsunuz. İş hayatınızda işinizi zamanın da yapma çabalarınız sizi çok yoruyor biraz kendinize zaman ayırıp dinlenmelisiniz. Maddi harcamalrınızı yerinde yapıyor olmanız sizin karınıza olacak ve bu sıralar yatırım yapabilecek konumda bile olabilirsiniz.