2 Eylül 2017 Cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları! Sonbahar gelmiş olsa da hala güneşli günlerin devam etmesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com.tr’de...

2 eylül 2017 Cumartesi günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 2 eylülde dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 2 eylül 2017 Cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 2 Eylül 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Çevrenizde olup bitenlere duygusal açıdan yaklaşıp mantığınızı bir kenara bırakabilirsiniz ancak duygularınıza çok kapılmamalısınız. Olup bitenleri doğru gözlemlemeli ve ani kararlar vermeden hareket etmelisiniz.

BOĞA BURCU 2 Eylül 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Özel hayatınızda tamamen güzel şeylerin yaşanacağı bir gündesiniz. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, ilişkinizi düzene koyabilir veya karşıdan aldığınız pozitif enerjiyle yeni bir aşk bulabilirsiniz.

İKİZLER BURCU 2 Eylül 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Planlı ve düzenli hareketlerinizin meyvesi olarak başarıyı elde edebilirsiniz. Özel hayatınızda da bu plan ve düzeni devam ettirirseniz ilişkinizdeki pürüzler de zamanla ortadan kalkabilir.

YENGEÇ BURCU 2 Eylül 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Arkadaşlarınızın ve dostlarınızın yaşantılarıyla ilgili söylem ve davranışlarınıza dikkat etmenizde fayda var. Eski bir ilişkiniz ile ilgili tekrar birliktelik talebi alabilirsiniz ancak her şeyi gözden geçirmenizde büyük fayda var.

ASLAN BURCU 2 Eylül 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Yakınlarınızın tavırları bugün canınızı fazlasıyla sıkabilir. Hayatınıza olan merakları ve müdahaleleri sizi çileden çıkarsa da sakin olmanızda fayda var. Ailenizle bağlarınızın kuvvetlendiği ve özel hayatınızda her şeyin yolunda gittiği bir gün olma ihtimali çok yüksek. Keyfini çıkarmalısınız.

BAŞAK BURCU 2 Eylül 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Hayatınızın akışını yeniden şekillendirmeyi isteğinizi bir gün geçirebilirsiniz. Tercih ve isteklerinizi netleştirerek kendi içsel dönüşüm ve değişiminizi köklü bir şekilde deneyimleyebileceğiniz bir süreçtesiniz. Bu süreçte geçmişten bugüne yaşadığınız her şeyin değerlendirmesini yaparak rahatsızlık duyduğunuz her şeyi hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Özel hayatınızda tek kişinin çabalarıyla yürüyen bir ilişkiniz varsa sonlandırabilir, yeni başlangıçlara yürüyebilirsiniz.

TERAZİ BURCU 2 Eylül 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Çıktığınız seyahatlerde ortaya çıkacak aksaklıklara karşı temkinli olup, her zamanki gibi mantıklı davranışlar sergilemelisiniz. Partnerinizle birlikte çıkmış olduğunuz seyahatlerde ufak tefek sıkıntılara takılmayıp tatilinizin tadını çıkarmalısınız. İlişkiniz içinde var olan sorunları konuşmak için doru zamanda olmayabilirsiniz. Dinlenmeye ve zihninizi boşaltmaya bakın. Aile bireylerinizden alacağınız beklenmedik bir telefonla keyfiniz yerine gelebilir.

AKREP BURCU 2 Eylül 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Aşk hayatınızda sevgilinizin güven veren davranışları ve ilgisiyle kendinizi uzun zamandır iyi hissetmediğiniz kadar iyi hissedebilirsiniz. Karşılıklı güven ve anlayış duygusu ile ilişkinizi ileri boyutlara taşıyabilirsiniz. Kişisel olarak fedakarlığınızın karşılığını almak istediğiniz bir mizaca sahipsiniz. Herkes sizin kadar ince düşünemeyebilir, karşı tarafın düşüncesizliğine takılmamalı ve canınızı sıkmamalısınız. Ailenizle yapacağınız bir tatil planı keyfinizi yerine getirebilir.

YAY BURCU 2 Eylül 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Duygusal patlamalar yaşayıp kendinizi fazlasıyla hassas hissedebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Ailenizin hayatınıza müdahale etmesinden hoşlanmasızda merak ediliyor ve fazlasıyla seviliyorsunuz. Kendinizi her duygusal hissetiğinizde kaçamazsınız. Sevdiklerinizin sizi kuçaklamasına izin vermeli sevilmenin değerini bilmelisiniz. Özel hayatınızda gelişecek küçük gelişmeler yüzünüzü güldürebilir.

OĞLAK BURCU 2 Eylül 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün kendinizi son derece enerjik hissebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Partnerinizle uzun zamandır yapmayı ertelediğiniz ne varsa yapmak için uygun bir zaman. Aşkı iliklerinize kadar hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınıza da zaman ayırmalı onlarla da ilgilenmelisiniz, iş temposuyla sevdiklerinizi oldukça geri plana attınız. Hayat sadece iş ve çalışmaktan ibaret değil, hayatınızın tadını çıkarmaya bakın.

KOVA BURCU 2 Eylül 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Ufacık detaylara takılıp hayatınızı çekilmez hale getirmeyin. Özel hayatınızda partnerinize karşı oldukça sert ve Şüphecisiniz. Bu davranışlarınız partnerinizin sizden uzaklaşmasına sebep olabilir. Ailenizle gitmeyi istediğiniz ve engellere takıldığınız tatil planını gerçekleştirmek için harika bir zaman dilimi. Kendinizi dinlemeye fazlasıyla ihtiyacınız olan şu günlerde tatil fikri hayatınızın akışını değiştirebilir.

BALIK BURCU 2 Eylül 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Partnerinizle var olan sorunlarınızı akıllıca ve sakin bir şekilde çözmek yerine duygularınıza yenik düşüp hayatlar yapabiliyorsunuz. Kendi düşüncelerinize odaklanıp partnerinizin fikirlerini görmezden gelmeniz kırıcı sonuçlar yaratabiliyor. Ailenizle aranıza koyduğunuz sınır aslında sizi de fazlasıyla üzüyor, mantıklı düşünüp sorunları akıllıca bir şekilde çözüme kavuşturmalısınız.