19 kasım 2017 pazar günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

19 kasım 2017 pazar günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 19 kasımda dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 19 kasım 2017 pazar  günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 19 Kasım 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bugünlerde sağlığınızla ilgili gerginlikler yaşıyor olabilirsiniz. Bu düşünceleri kafanızdan atıp önünüze bakmanızda yarar var. Bu gergin halleriniz çevrenize de yansıyor ve özellikle özel hayatınızı olumsuz olarak etkileyebilir. Bu güzel tatil gününde sevdiğinizle özel bir şeyler yapıp günün tadını çıkarmalı ve bu gerginliği üzerinizden atmalısınız.

BOĞA BURCU 19 Kasım 2017 Pazar  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Son günlerde maddi konularda kendinizi sınırlama, birikim yapmak için kendinizi frenleme amacındasınız ancak kendinizi biraz mutlu etmeye de yönelmelisiniz.Duygularınızı karşı tarafa açık açık belli edip söyleme konusunda çekingen bir tavrınız var. Bunu aşmalı ve aklınızdakileri karşınızdakine dürüstçe belli etmelisiniz.

İKİZLER BURCU 19 Kasım 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Alacağınız iyi haberlerle geleceğe bakış açınızı şekillendirip değiştirebilirsiniz. Kendi yolunuzdan sapmadan, kendi doğrularınızla yol almanız en iyisi ve size yakışanı. Böyle devam ederseniz mutluluk kapınızı çok yakında çalacak. 

YENGEÇ BURCU 19 Kasım 2017 Pazar  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu aralar yaşadığınız bazı şeyler tesadüfler hayatınızı renkli ve güzel kılıyor. Ama dikkat bazı tesadüflerin üst üste gelmesi hayatınız hep böyle devam edeceği anlamına gelmez. İşinizle ilgili beklemediğiniz olumsuz gelişmeler olabilir bu sizi bezdirmesin ancak yine de bu gibi durumlara dikkat etmelisiniz. Maddi kaynaklarınız artsa da siz akıllıca yatırımlar yapmak için birikim yapmayı yeğliyorsunuz ve bu size uzun dönem de daha da kar getirecek.

ASLAN BURCU 19 Kasım 2017 Pazar  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 216 Ağustos)

Hatalarınızla yüzleşmeye devam ediyorsunuz ancak sadece yüzleşmek yetmiyor artık harekete geçmelisiniz yanlış olduğunu düşündüğünüz şeyleri değiştirmelisiniz. Ailenizle bu aralar bir araya gelmeler söz konusu olabilr hatta uzun süredir görmediğiniz bazı yakınlarınızı tekrar görme fırsatınız bile olabilir. Gelirleriniz artacak ancak bunlar geldiği gibi geri gidecek çünkü ihtiyaçlarınız da artıyor.

BAŞAK BURCU 19 Kasım 2017 Pazar  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Aslında siz duyguları güçlü bir kişisiniz. Ancak bugünlerde aşkı mantığınız çerçevesinde yaşamaya başladınız ve bu sizi daha akılcı davranışlara itiyor. Aşkta akılcı davranışlara gerek var mı bu da üzerinde düşünmeniz başka bir konu. Disiplininiz sayesinde çalıştığınız işlerin üstesinden geliyorsunuz. İşiniz de ki başarılarınız gelirinizi de artmasını da sağlayacak ve bu aralar beklenmedik yolculuklar söz konusu olacak.

TERAZİ BURCU 19 Kasım 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Eylül - 23 Ekim)

Ayakları yere basan ve akılcı çalışmalarınızla yaptığınız şeylerin dönüşünü alıyorsunuz, hatta beklediğinizden fazlasını da çok yakında alabilirsiniz. Bu sizi hem biraz şaşırtacak hem de biraz şımartacak. Aşk hayatınızda beklentileriniz iş hayatınızdan biraz daha farklı burada elde ettiğiniz şeylerden pek haz duymuyorsunuz.

AKREP BURCU 19 Kasım 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Doğru aşkı bulmak uğruna önünüzde çıkan fırsatlara hiç şans vermiyorsunuz bazen gerçek aşk öyle siz kimseye fırsat vermeden karşınıza çıkmaz sizin de bazı adımlar atmanız gerekir aslında bundan önce sizin aşka olan düşüncelerinizden önce duygularınızı sorgulamanız gerekiyor kafanızda iki soru var aşk nedir ve ona inanıyor musunuz?

YAY BURCU 19 Kasım 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Partnerinizle zaman geçirmekten hoşlanıyorsunz ancak onun bazen fazla sizi boğduğunu düşünüyorsunuz buna bir son vermek istiyorsanız konuşma yolunu seçmelisiniz zira konuşmak zamandan daha çaredir bazen insana. İşinizin yoğun oluşu canınızı biraz sıksa da siz yetenekleriniz sayesinde üstesinden gelmeyi başarıyorsunuz.

OĞLAK BURCU 19 Kasım 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Aile içi sevgi bağlarınız oldukça kuvvetli, bu sizi hayata karşıdaha güçlü yapıyor ve  ayaklarınızı daha sağlam basmanızı sağlıyor. Bu aralar farklı iş teklifleri alabilir hatta ciddi ciddi bu teklifleri düşünebilirsiniz hatta belki de hayal ettiğiniz fırsata sizi bu görüşme bile götürebilir. Bugünlerde mide ağrılarınız artabilir, yediklerinize dikkat.

KOVA BURCU 19 Kasım 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Mart)

Bugün güne huzurlu bir özel hayatın yarattığı güven ortamının rahatlığıyla başlayacaksınız. Alacağınız güzel haberler de günün bonusu. Sürekli tempolu bir hayatı seviyorsunuz ancak bugünü kendinize ve ailenize ayırmak hem fiziksel hem ruhsal olarak da size iyi gelecektir. Yakın zamanda işinizle ilgili bir seyahat gündeme gelebilir, şimdiden hazırlıklı olun.

BALIK BURCU 19 Kasım 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Son zamanlarda yaşadığınız gelişmeler sizi bir hayli yıpratmış durumda. Bu tatil gününü sevdiklerinizle geçirmek size iyi gelecektir. Yakın arkadaşlarınızla akşam saatlerinde gerçekleştireceğiniz bir buluşma sizin için beklenmedik karşılaşmaları da beraberinde getirebilir. Parasal konularda çok sorun olmasa da harcamalarınızı kontrol altında tutmaya devam etmelisiniz.