19 haziran 2017 pazartesi günlük ve haftalık burç yorumları! Burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

19 haziran 2017 pazartesi günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 19 haziranda dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 19 haziran 2017 pazartesi günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 19 Haziran 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Bugün iş hayatınızda kötü bir gün sizi bekliyor olabilir. Tatsız konuşmalar yaşabilirsiniz. Bu konuşmalara vereceğiniz tepkiler sorunun büyüyüp büymeyeceğini belirleyecek. Birtakım anlaşmazlıklat yaşayacaksınız. Bunların üstesinden gelmek için biraz daha sakin davranmalısınız. Çevrenizdeki kişilerle  yaşadığınız sorunlar karşısında mantıklı davranmanız gerekiyor. Böylelikle göremediğiniz hatalrı ve ya doğruları daha net görebileceksiniz.

BOĞA BURCU 19 Haziran 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Bu hafta başında bazı insanların tutarsız davranışları içinizi karartabilir. Yakın çevrenizde yaşanacak düşünce ayrılıkları ve tartışmalardan kaçınmalısınız. Herkes kendi yaptığının doğru olduğunu düşünür, bunu aklınızdan çıkarmamalısınız. Yaşananlar karşısında hep gardınızı alıp beklemeyin, olayları biraz da iyi taraflarından değerlendirmeye çalışın. İş hayatınızda ise hafta başında biraz daha dikkatli olmanız gereken günler geçireceksniz. Başkalarının sözlerine güvenerek hareket etmeyin önce kendiniz dinleyin..


İKİZLER BURCU 19 Haziran 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Bu hafta gergin bir hafta sizi bekliyor. Yaşadığınız yorgunluk ve kafanızdaki sorunların etkisiyle yakın çevrenizle ciddi problemler yaşayabilirsiniz. Öfkeyle kalp kırabilir yanlış kararlar alabilirniz. Bu durumun bilincinde olmalı dikkatli davranarak ona göre hareket etmelisiniz. Öazey yaşamınızda bazı durumlar için yolun sonu görünüyor. Ama yeni bir başlangıç da yapabilirsiniz. Kararlarınızı alırken başkalarını dinlemekten vazgeçmeli kendi iç sesinize artık güvenmelisiniz.

YENGEÇ BURCU 19 Haziran 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Bu hafta çevrenizdeki insanların işgüzar tavırları size doğrudan etki yapacaktır.. Haksızlığa uğradığınızı düşünerek ani kararlar verebilir ve büyük hatalar yapabilirsiniz. Bu konuda çok dikkatli olmalsınız. İş hayatınızda kendiniz gösterme çabasından ve egonuzdan vazgeçmelisniz. Bu hafta en azından haksız olduğunuz konularda bile size destek olan doğru yaptığını söyleyenleri artık yanınızda pek dolaştırmamalısınız.


ASLAN BURCU 19 Haziran 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)
 

Neredeyse yıl bitti denebilir. Okullar kapandı, iş yerlerinde senelik izin planları yapılmaya başlandı. Diyete başlamayı düşünüyorsanız bugün sizin için idealdir. Metabolizmanızın hızla size yardımcı olacağını göreceksiniz. Yaratıcılığınızı göstermeniz gereken alanlarda yapacaklarınız için planlamalarda bulunabilirsiniz. Özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanın sürpriz bir aktivesi ile oldukça mutlu olabilirsiniz. 


BAŞAK BURCU 19 Haziran 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)


Tanımlamakta zorlanacağınız pek çok enerji taşıyan duygularınız bugün oldukça yüksektir. Hisleriniz çok duyarlıdır. Öyle olmasalar başkaları tarafından kasten itildiğinizi ve geri planda bırakıldığını hissedersiniz. Bir şelale olduğunuzu düşünün ve bırakın sular üzerinizden aksın. Egonuzu arka planda saklayın ve yüzeye çıkmasın. Enerjinizi doğrudan gözetmek veya ilgilenmek zorunda olduğunuz insanların çıkarları ve faydaları için harcayın. 


TERAZİ BURCU 19 Haziran 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)


Artık hayatta nedenselliğe inanmalısınız. Hırslarınızı harekete geçirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Haksızlığa uğradığınız düşüncesiyle hırsınızın esiri olarak büyük yanılgılar içine düşebilirsiniz. Dikkatli davranın. Özellikle işinizle ilgili konularda egonuzu kontrol altına almalı çevrenizde sizi yanlış yönlendiren hemen her konuda haklı olduğunuzu söyleyen kişilerin sözlerine itibar ederek hareket etmemelisiniz.


AKREP BURCU 19 Haziran 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)


Hesap yapmakta üzerinize yok ancak günün sizler için şifresi endişelerinizden kurtulun. İş ve özel yaşamınızı ilgilendiren konularda haklılığınızı ispatlamak adına birlikte olmaktan hoşlanmadığınız kişi ya da kişilerle iletişim kurup enerjinizi düşürmekten vazgeçmelisiniz. Kendinize haksızlık yapmamalı ve sezgilerinizin sizi yönlendirdiği yola yönelerek hareket etmelisiniz. 

YAY BURCU 19 Haziran 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)


Hayatta sizin etki alanınızın dışında kalan yerler var. İş hayatınızda belirsizlikler ile karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise çocuk sahibi Kova’lar sevindirici gelişmelerle moral bulacaksınız. Eş ya da sevgilinizle ilişkinizde ise otokontrollü davranarak dengeleri kolaylıkla sağlayacaksınız. 


OĞLAK BURCU 19 Haziran 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)


Yoğun temponuz düşüncelerinizin temelsiz olmasına neden oluyor. Eş yada sevgilinizle ilişkinizle ilgili konularda gerçekçi olmanız için güçlü olmalısınız. Emek verdiniz sabırlı davrandınız ama yetmediğine karar verdiniz bu duygular sözlerinize yansıyacak ve beraber olduğunuz insanın üzerinde soğuk duş etkisi yaratacak. Hissettiklerinizi söyleyin ve onu kendi haline bırakın. İlerleyen günlerde her şey sizin hayrınıza olacak şekilde gelişecek. 


KOVA BURCU 19 Haziran 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)


Uzun süredir dağınık yaşıyorsunuz. Tüm enerjinizi iş hayatınızda yansıtmalı biriken tamamlamanız gereken işlerinizi tamamlamalısınız. Özel yaşamınızda ise dedikodular aslı astarı olmayan söylemler bir anda ilişkinizin üzerine karabasan gibi çökebilir ve kendinizi gerçekten uzak yaklaşımlarla ilişkinizi bitirme çabası içinde bulabilirsiniz çok dikkatli davranın. 


 BALIK BURCU 19 Haziran 2017 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)


Etrafınıdaki amatör ruh sizi etkiliyor. Bugün iş hayatınızda profesyonel olmayı başardığınız anda istediğinizi elde edebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise kardeş ya da çok yakın arkadaşlarınız aracılığı ile alacağınız haberlerle sevinecek aşkın galibiyetini deneyimleyeceksiniz .