18 Temmuz 2017 Salı günü içerisinde alacağınız kararlarda,gideceğiniz yerlerde ve daha bir çok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Burçlar size yol gösterici tavsiyelerde bulunabilir. Burcunuzu okumadan güne başlamamanızı öneririz. Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu,dikkat falı yorumu ve para falı yorum tüm detaylarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da.

18 Temmuz 2017 Salı Günlük Burç Yorumları

KOÇ BURCU 18 Temmuz 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)
 


 Aşk hayatınız da hareketlilik sizi bazen yoruyor ancak bunun sizin benliğinizi oluşturmakta önemli bir yeri var. İş hayatınızda bazı aksaklıklar olsa da bu sizde olağan dışı bir etki yaratmayacak ve sizin de takım arkadaşlarınızla ortak çalışmanız sayesinde üstesinden geleceksiniz ancak bazı kayıpların da önüne geçemeyeceksiniz. Bazı arkadaşlarınızla aranızda sağlam ilişkiler kurmuş olduğunuzu düşünüyorsunuz ancak gerçek bu şekilde değil.


BOĞA BURCU 18 Temmuz 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)
 
 Monotonluk sizi adeta bayıyor. Yapmayın düşündüğünüz şeyleri bir kenara atmayın ve ne istiyorsanız yapın bu aralar şans sizden yana ve bu şansı her zaman bulamayabilirsiniz. Gelir düzeyinde artmalar söz konusu olabilir bu durumu iyi değerlendirmelisiniz. Farklı fikirler karşısında küçükte olsa da fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU 18 Temmuz 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)
 

 Yeni bir ilişkiye başlamak istiyorsunuz ancak kalbinizde birikmiş kalp kırıkları yeni aşkınızı ve sizi adeta yoracak buna izin vermemelisiniz şuan yeni bir ilişkiye başlamak akıllıca değil kalbinizde ki kırıklar daha iyileşmemişken yenisini eklememelisiniz. Tahsil edemediğiniz bazı para mevzuları olabilir bu aralar bu konu canınızı sıkacak gibi görünüyor.


YENGEÇ BURCU 18 Temmuz 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)
 
 Peşin hükümlülük size olumsuz sonuçlar getirebilir. Bu durumun sonuçlarına katlanmak istemiyorsunuz biraz düşünmeli ve ona göre karar vermelisiniz. Yeni girişimlerinizin sonucunu üzerinden birkaç gün geçmeden alabilirsiniz ve bu sizi hayli sevindirecek gibi görünüyor. Elde ettiğiniz gelirleri farklı isteklerinizde kullanmak istiyorsunuz ancak bu size maddi sıkışıklığa neden olabilir.

ASLAN BURCU 18 Temmuz 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)
 
 Aşka hazır olmadığınızı düşünüyorsunz ve bu düşünce tüm beliğinizi sarmış durumda bunu yıkmak ya da bu şekilde devam etmek sizin elinizde canınızın istediğini yapmalısınız ne zaman  hazır hissediyorsanız işte o zaman doğrudur. İş hayatnızda bazı riskli girişimler elde edebilirsiniz. Bu riski yok edebilmek için daha düşünerek yatırım yapmalısınız. İkili görüşmelerde fark etmeden kırıcı olabiliyorsunuz. Bunun için daha dikkatli olmalısınız.

BAŞAK BURCU 18 Temmuz 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)
 
 İlişkide ki iyi niyetli davranışlar size hiç te iyi niyetli gelmiyor bu durum canınızı sıkıyor sanki aşık olduğunuz kişi değişmiş gibi. Bunun sizde ki etkisi uzun süre gitmeyecek. Dönemsel olaraka bazı maddi sıkıntılarınız azalıyor ancak tamamiyle bitmiş değil. İkili ilişkilerde yaşayacağınız bazı sorunlar siz de kalıcı bir etki bırakabilir hatta karşınızda ki kişi sizin hiç beklemediğiniz şeyler yapabilir.


TERAZİ BURCU 18 Temmuz 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)
 
 İş sıkıntılarınızın yol açtığı durumlardan kurtulmak için farklı bir ortama gireceksiniz burada yeni biriyle tanışıp küçükte olsa bir etkilenme yaşayacaksınız hatta nerdeyse iş yerinizde doğan bu sıkıntıya sevinecek hale bile gelebilirsiniz. İş konusunda konuşmayı ertelediğiniz bazı konular var ve bu konular size aslında düşündüğünüz gibi bir verimsizlik getirmeyecek. Duygularınızın değişkenliği sizi sıkabilir ancak artık karar vermelisiniz.
 
 AKREP BURCU 18 Temmuz 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)
 
 Derin düşüncelerinize dalmışken sizi uyandıran şeyler ise gerçekler oluyor bu günlerde ne yapacağınızı bilemez bir haliniz var ve bunun için ne yapacağınızı gerçekten bilmiyorsunuz. Size bu konuda yakın çevrenizden tavsiyeler gelebilir bu durumu iyice düşünmelisiniz.  Yeni yatırımlar yapmayı düşünüyorsunuz ve bunun sizin için olumlu sonuçlarını çok sonra göreceksiniz


YAY BURCU 18 Temmuz 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)
 
 Sevgiliniz de siz de birbirinizin geçmiş yaşamlarına merak duyuyorsunuz ancak bu merak gereksiz takıntılara neden olabilir dikkat etmelisiniz bu durum siz de ve partnerinizde kalp kırıklarına neden olabilir dikkat etmelisiniz. İşinizle bazı konularda fikir ayrılıklarına düşüyorsunuz bu fikir ayrılıkları sizi zamanla daha da dikkate alınan biri haline getirecek. Üzerinde çalıştığınız proje disiplininizin bitmesi halinde hüsrana uğrayabilir
 

OĞLAK BURCU 18 Temmuz 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)
 
Bir ilişki kurmak isterken bu ilişki de sizi çeken faktörler ve bu ilişki de sizi engelleyen durumların olması  ilişkinizi daha da çekici hale getiriyor. iş hayatınız da güzel günler geçireceksiniz bunun için biraz daha beklemelisiniz. Bazı maddi konulardan haberdar edilmemek sizi üzecek ancak bunun için yapabilecek bir şeyiniz yok.
  

KOVA BURCU 18 Temmuz 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)


 Bazı adımlarınız sizi sizden farklı anlamlandırılmasına sebep olabilir içinizden geldiği gibi davranmalısınız. Sabrınız ve yeteneğinizin birleşmesiyle işinizde olumlu sonuçlar almanız an meselesi bu durum sizi hayli sevindirecek. Tercihlerinize dikkat etmeli bu aralar yapacağınız tercihler sizin hayli canınızı sıkabilir.

BALIK BURCU 18 Temmuz 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)
 
Aşk hayatınız da bazı durgunluklar söz konusu ve bunun yok etmek sizin elinizde bunun için  aklınızda ki kişiye düşündüklerinizi söylemenin zamanı geliyor. İş yerinde yarattığınız imajı zedeleyecek davranışların dışında durmalısınız. Bazı maddi mevzuların sonuna doğru geliyorsunuz. Paranızı temin edip istediğiniz gibi kullanacaksınız.
Etiketler: 18 Temmuz 2017 Salı Günlük Burç Yorumları, Günlük burçlar