18 şubat 2018 pazar günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

18 şubat 2018 pazar günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 18 şubatta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 18 şubat 2018 pazar günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 18 Şubat 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Bu aralar ailenizle yaşayacağınız sorunlar hayatınızın yaşanmaz hale getirebilir. Sizden kaynaklı sorunlar boyutu düşünmeden atacağınız adımlarla daha da büyüyebilir. Sakinliğinizi korumak ve uzlaşmacı tavır takınmanızda fayda var. 

BOĞA BURCU 18 Şubat 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

İş hayatanızda yaşayacağınız olaylar sizi bazı kararlar almaya sevk edecektir. Duygusal yaklaşım sizi hataya sürükleyebilir neden-sonuç içerisinde ilerleyerek mantığa dayalı verececiğiniz kararlar sizi mutluluğa götürecektir. Olaylara belli bir bakış açışı ile bakmamalısınız. Böylece akılınızdaki kör noktaları aydınlatabilir ve sonucundan emin olduğunuz karar verebilirsiniz. 

İKİZLER BURCU 18 Şubat 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Partneriniz sizden istediği şeyler var ancak siz bu durum mümkün olsa da bunu istemiyorsunuz hatta bu konuda çok netsiniz istemediğiniz her şeyi dile getiriyorsunuz. Güç bela bir araya getirdiğiniz paranızı dönemsel koşullar nedeniyle yok etmemelisiniz hatta mümkünse daha çok biriktirmelisiniz. Bazı kişilerin sizden beklentisi olabilir bunu gözden geçirip karar verin çünkü tavrınız önemli.

YENGEÇ BURCU 18 Şubat 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Partnerinize karşı oldukça hoşnut davranıyorsunuz ancak bazen yoluna koymak sizin istediğiniz gibi kolay olmuyor. Çok umut beslediğiniz projeler istediğiniz gibi sonuçlanmıyor neyse ki b planınız var. Maddi konularda kafanız biraz karışık olabilir, doğru kararı vermek için sakin düşünmelisiniz. Birtakım sorunlarınızı yanlış insanlara dayandırıyorsunuz.

ASLAN BURCU 18 Şubat 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Sevgilinizle ilişkiniz önemli bir boyutta ilerliyor ancak siz daha mantıklı davranıyorsunuz. Şu sıralar verimli çalışmalar yapıyorsunuz. Takdir görmeniz yakındır. Finansal kaynaklarınızın kesilmesi sonucu büyük bir sıkıntıya girdiniz. Arkadaşlarınızdan yardım isteyin ve durumunuzu düzeltmek için bazı girişimlerde bulunun.

BAŞAK BURCU 18 Şubat 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Duygularınıza fazlasıyla kapılıyorsunuz hatta çoğu zaman mantıksız hareketler sergiliyorsunuz. İşinizi çok seviyorsunuz hatta bu durum bazı çevrelerce kıskanılıyor. Sevgilinizin ihtiyaçlarını yerine getirmiyorsunuz ve onu bu sıralar çok ihmal ettiniz. Bu tutumunuzdan partneriniz çok şikayetçi.

TERAZİ BURCU 18 Şubat 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Ona olan aşkınız sizi daha da hassas biri haline getirdi. Sevgilinize çok farklı davranıyorsunuz. O ise sizin bu davranışınızı göz ardı etmiyor ve sizin davranışlarınıza karşılık veriyor. Mesleki konularda ise istediğinizi elde etmek için hayli uğraşacaksınız bunu özellikle bu hafta sonu hayli düşüneceksiniz. Maddi durumunuz uzun süre değişmese de bu durum sizin için sevindirici bir hal alacak.

AKREP BURCU 18 Şubat 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Sevgilinizle ciddi adımlar atmak istiyorsunuz bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırsınız sonunda mutlu bir beraberliğiniz var ve karşınızdaki de sizin gibi düşünüyor. Bu aralar işlerinizde ki yoğunluk azalıyor çevrenizdeki insanlara ve sevgilinize daha fazla zaman ayırabiliyorsunuz. Gereksiz harcamalardan kaçınmanız gerekir borcunuzda hayli artmış durumda.

YAY BURCU 18 Şubat 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

Bazı çelişkili durumlar yaşıyorsunuz ancak bu sizi fazla tedirgin etmesin bunu kendinize çevirmeyi başarabilirseniz sizin yararınıza olabilir. Karşı tarafa biraz kendinizi özletmelisiniz. Bu aralar iş hayatınız hayli yoğun geçiyor bunun yorgunluğunu hafta sonu atacaksınız ancak haftaya yine yoğun başlayacaksınız. Maddi konularda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz dikkatli harcamalar yapmalısınız, çevrenizdeki insanlar sizden farklı beklentileri olabilir.

OĞLAK BURCU 18 Şubat 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Duygusal açıdan kendinizi oldukça güçlü hissedeceksiniz hatta bu gün istediğiniz bir çok şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Daha önce sizi rahatsız eden bir konu üzerinde düşüneceksiniz hatta onun çözümünü bile yapabilirsiniz. Bir fikir çatışmasında daha güçlü çıkacaksınız. Maddi konularda dengeli davranmayı başarıyorsunuz ancak bunu uzun süre devam ettirebilirsiniz karlı çıkacaksınız. Objektif bakış açınız sizi güçlü kılıyor ve bu bakış açısını değiştirmemelisiniz.

KOVA BURCU 18 Şubat 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

Duygusal açıdan hassas olacağınız bir gün yaşıyorsunuz. Bu gün ani çıkışlar yaşamamak için tartışmalardan uzak durmalısınız. Çok enerjiksiniz ve enerjinizi olumlu yönde kullanabilirseniz aklınızda olan birçok işi bu gün yapabilirsiniz. Parasal konularda bazen sıkıntılı dönemler yaşayabilirsiniz uzun vadede rahatlamak istiyorsanız bunu biraz düşünmelisiniz. Olumlu düşünüp kendinizi motive etmelisiniz ve bazı sorunları zamana bırakmalısınız.

BALIK BURCU 18 Şubat 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Aşk hayatınızda bazı karamsar durumlar olabilir bunun için çok fazla uğraş vermiyorsunuz bunun sebebi sizde de bir şeylerin bitmiş olması ve artık çabalamanın bir anlam ifade etmemesi. İş hayatınızda bazı sorunlarla uğraşabilirsiniz. Maddi konularda ise gelir ve giderlerinize dikkat edeceğiniz bir gün yaşıyorsunuz. Çevrenize karşı biraz daha esnek davranmanız gerekebilir.