18 mart 2018 pazar günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

18 mart 2018 pazar günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 18 martta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 18 mart 2018 pazar günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 18 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Geleceğe yönelik planlarınızın gerçekleşmesi için çok aceleci davranıyorsunuz. Bu durum sizin yanlış düşünmenize ve adım atmanıza yol açıyor. Böylece umutsuzluğa kapılıp, hevesinizi kaybediyorsunuz. Her şey için sabırlı olmayı unutmayın. Bundan sonra zaman size zaten nerede nasıl düşüneceğinizi ve hangi yönde adım atamanız gerektiğini gösteriyor.

BOĞA BURCU 18 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Aşk hayatınızdaki karşıklık sizi kafanızı karıştıyor. Özellikle iki kişi arasında kalmanız bu durumun gerçek nedenini oluşturuyor. Adım atmaktan korkmayın ve kararınızı verip, bir yola girmelisiniz. Unutmayınki olumsuz görünen sizin uzun zamandır beklediğiniz kişi olabilir.. 

İKİZLER BURCU 18 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Bugün mutlu gününüzdesiniz. Çevrenizdeki ve hayatınızdaki tüm olumsuzluklara karşın gelecek konusunda ümitli olacaksınız. Bu sizin vereceğiniz bazı kararlarla da kalıcı olacak. Özellikle aşk hayatınızdaki konularda kendinizi asla üzmeyin. Kökten değişikliklere girebileceğiniz, değişik önerilere hazırlıklı olun, ilgi duyacaksınız. Duygusal gerilimleriniz sizi daha kararlı davranışlar almaya itecek ve bu da karınıza olacak.

YENGEÇ BURCU 18 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Araştırmacı yapınızı zorlamayın. Bugün, özünüze dönmek isteyebilirsiniz. Bazı dostlarınızla istediğiniz iletişimi kurma konusunda zorlanacaksınız. Düşüncelerinizin yanlış anlaşılması sizin tarzınızla ilgili bir olay. İş hayatınızda ise para alacaklarınızla ilgili olarak bazı kötü gelişmeler canınızı sıkabilir. Birtakım sevinçler ve üzüntüler paylaşılmayı gerektirebilir. Maddi kayıplar yaşamak istemiyorsanız daha fazla piyasa araştırması yapmalı ve ona göre hareket etmelisiniz.

ASLAN BURCU 18 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün yeni aşkın peşinde ancak teminli. Hazır mıyım sorusunu kendinize soruyorsunuz. Sınırlarınızı kaldırmak ve yeni bir ilişkinin içinde yer almak tamamen sizin elinizde. Duyduklarınıza karşı biraz daha ilgili olmanızda yarar var. Aksi takdirde sizi üzen durumlar ortaya çıkabilir. İşinizle ilgili olumlu gelişmeler olurken iletişimsel olarak bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Maddi konularda temkinlisiniz ancak bu her zaman devamlı olmuyor. Bazı harcamalarınız sizi zarara uğratabilir.

BAŞAK BURCU 18 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün fikirlerinizi paylaşacaksınız. Birlikte yaşadığınız insanların arasında çıkabilecek tartışma sizin de etkilenmenize yol açabilir. Sakın bu konuya dahil olmayın, boşu boşuna canınız sıkılır. Harcamalarınız standardınızın epeyce üzerinde. Ortaya çıkan problemlerin bir art niyetten değil, küçük dikkatsizliklerden kaynaklandığını düşünmeniz yerinde bir tespit. İyi niyetli oluşunuz daha akıllıca yatırımlar yapmanızı sağlayacak.

TERAZİ BURCU 18 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Pazar günü kendinizi huzurlu mekanlara atmak isteyeceksiniz. Önemli bir sürecin içine girmeden önce kendinize zaman ayırın. Huzuru ararken kendinizi kaosun içinde bulmamak için dikkatli olun. Sadece deneyimin yeterli olmadığının farkına varmalısınız. Kendinizi güzel eleştiriyorsunuz, objektifliğiniz sizi geliştiriyor.

AKREP BURCU 18 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün kendinizi yeni haftaya hazırlama çabası içinde olacaksınız ama kendinizi çok fazla sıkmayın. İş ve özel hayatınızda, iş hayatınızın sizi baskılamasına hayır demeyi öğrenmelisiniz. İstekleriniz gerçekleşmediğinde de çabuk öfkelenmeyin! Ödemeyi unuttuğunuz küçük bir fatura canınızı sıkabilir. Birkaç kişiyi ana sorumlular olarak gördüğünüz sıkıntılar geçici.

YAY BURCU 18 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Hayatta her şeyi kabullenmekten vazgeçin. Gerek aşk hayatında gerekse sosyal yaşamda hayır demeyi öğrenmelisiniz. Yeni bir ilişki arayışı içindesiniz, bu durumu sorguluyorsunuz. Önceki ilişkilerinizde yaşadığınız olumsuzluklar ise sizin bu anlamda geri adım atmanıza neden oluyor. Bu anlamda tedbirli olmanız gerekiyor.

OĞLAK BURCU 18 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Tatilin son gününde hayatınızla ilgili alacağınız kritik kararlar için sakın acele etmeyin, bu sizi zarara uğratabilir. Kötü sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda ise yeni girişimler sizin için iyi sonuçlar verebilir ve maddi kazançla sonuçlanabilir. Siz ise vazgeçilmezliğinizi sürdürüyorsunuz. Yarım bırakılmış, ertelenmiş çözümsüzlükler sizin tarzınız değil. Çevrenizdeki insanlara karşı kapalı kutu olmaya devam ederseniz yalnız yaşamaya devam edersiniz.

KOVA BURCU 18 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Kafanızdaki fikirleri sessizce hayata geçirmeye çalışmalısınız. Kararlı gününüz aynı zamanda karlı gününüz olabilir. Özel hayatınızda mutlu bir gün sizi bekliyor, sizi sevenlere gülmeyi unutmayın. Kafanızdaki maddi konuları dikkatlice düşünerek hareket edin. Satın alma niyetlerinizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz. En temel ihtiyaçlarınızı birer, birer lüks kapsamına almanız, gelecek adına korkular yaratıyor.

BALIK BURCU 18 Mart 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Yakında kısmen de olsa rahatlayabilirsiniz. Sosyal hayatınızda bazı duyarsız davranışlar sergiliyor olmanız sizin için kötü sonuçlara neden olacak kendinizi unutulmuş hissedeceksiniz. Birlikte çalışmaya başladığınız bir kişi hakkında yanılıyor olabilirsiniz. Onun hakkında peşin hükümlere varmadan onu daha iyi tanımaya, çalışın. Beklentilerinizin karşılanmaması hayal kırıklığına ve performans düşüklüğüne neden olabilir.