18 haziran 2018 pazar günlük ve haftalık burç yorumları! Burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

18 haziran 2018 pazar günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 18 haziranda dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 18 haziran 2018 pazar günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 18 Haziran 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Bu tatil günü iş hayatınızdan uzaklaşıp moral depolamanız için sizin için bir fırsat. Fakat ekonomik konularda dikkatli davranmayı elden bırakmamak gerekiyor. Arkadaşlarınıza karşı duyduğunuz güvenin kullanışlmasına izin vermeyin. Bir konuda kimin haklı kimin haksız olduğunu daha net anlayacağınız bir gün olabilir. Etrafıınza pozitif enerjinizi yansıtmaya çalın.

BOĞA BURCU 18 Haziran 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Sevdiklerininiz sözlerine daha da dikkat etmelisiniz. Onların fikirlerini önemseyerek yaşamınıza uygulayın. Önünüze çıkan engeller karşısında geri adım atmadan yolunıuza devam edin. Her şeyin bir zamanı olduğunu utmayın kulağınıza gelen olumsuz sözleri dikkate almayın. Onlara en iyi cevabı başarılarınızla vereceksiniz. Söylenen sözlere takılıp moralinizi bozmayın. Yeteneklerinizi gözterme hakkınızı almanın zamanı geldi. 

İKİZLER BURCU 18 Haziran 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Biraz kendinizi geri çekmeli ben ne yapıyorum sorusunu kendinize sormalısınız. Bir özeleştiri yapmanızın zamanı geldi. Kendinizi sorgulamaktan çekinmeyin. Neden bu konumda olduğunuzu kendinize sorun çünkü bunun cevabı sizde. Daha önce büyük bir özveri ve iyi niyetli davranışlarınızın karşılığını alacaksınız. Sürprizlere hazır olun. Güzel günler sizi bekliyor.

YENGEÇ BURCU 18 Haziran 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün yeniden doğmuş gibi uyanacaksınız. İçinizde tarif edemediğiniz ve anlamlandıramdığınız huzur ve mutluluk var. Enerjiniz çevrenize yansıyacak ve insanların dikkatini çekecektir. Olaylara son derece nesnel yaklaşıyorsunuz ve bu durumdan takdir edileceksiniz. İlişikilerinizde bugün son derece samimisiniz. Bu tavrınızla pozitif bir gün geçireceksiniz.

ASLAN BURCU 18 Haziran 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün işinizdeki özel günlerden biri. Ama beklenmedik aksilikler yaşayabilir ve haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. İletişimlerinize dikkat etmelisiniz. Aşk hayanızda sizin dışınızdakilerin müdahalelerine izin vermeyin. Kararlarınızı birlikte alın, dışınızdakilerin hayatınızı yönlendirmesi sizi ileride daha fazla üzecektir.

BAŞAK BURCU 18 Haziran 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün işinizle ilgili konularda aklınızın karıştırılmasına izin vermemelisiniz. Çevrenizdekilerin sadece önerilerini alın gerisi size kalsın. Özel yaşamınızda ise partnerinizle ilişkinizde de tutumunuz önem kazanmakta; yıkıcı değil yapıcı davranışlar içinde olmalısınız. Haksızlığa uğradığınızı düşünürken haksızlık edebilir, ilerleyen zamanlarda bunun zararları deneyimleyebilirsiniz…

TERAZİ BURCU 18 Haziran 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Aman dikkat, bugün gözden kaçıracağınız  herhangi  bir konu meslek hayatınızda zorlayıcı etkilere sebep olabilir. Özel yaşamınızda ise partnerinizin sorunları sizi bir hayli bunaltabilir. Birlikte olduğunuz insanın hayatında ki yerinizi sorgulayabilir ve onun kararsızlıkları karşısında isyan edebilirsiniz. Ne olursa olsun bugün sakin davranmalısınız.

AKREP BURCU 18 Haziran 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Güven sizin için çok önemli ama herkes sizin gibi değil. Bugün kiminle nerede ne konuştuğunuza çok dikkat edin. Kelimler size pahalıya mal olabilir. Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Bunu aklınıza getirin ve davranışlarınızı buna göre belirleyin. Özel yaşamınızda ise hareketli günler sürüyor. Yeni gelişmelere hazırlıklı olun.  

YAY BURCU 18 Haziran 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

İnsan ilişkileriniz oldukça iyi ancak ortaklıklar size göre değil. Ortak iş yaptığınız kişilerle ortak noktalarda bulaşamadığınız takdirde, birlikte yola devam etmek yerine yola kendi başınıza devam etme kararı almanız sizler için çok daha olumlu sonuçları beraberinde getirecektir. Cesur adımlar atmanız gereken bir dönem sizleri karşılamakta.

OĞLAK BURCU 18 Haziran 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün iş arkadaşlarınızla ilgili üzücü bir haber alabilirsiniz. Onlar için önemlisiniz ve yalnız bırakmamalısınız. Özel hayatınızda ise, sorunlu ilişkilerden sebepsiz bitişlerden yorgun düşmüş ruhunuz aşk enerjisi ile yapılanmaya başlıyor. Uzun süredir devam eden bir davanız sonuçlanabilir ve yüklü bir kazanç elde edebilirsiniz…

KOVA BURCU 18 Haziran 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

İş hayatınızda son derece yoğun ve tempolu günler bekliyor sizi. Çalışma arkadaşlarınızla uyum içinde hareket etmeye çalışın iş birlikleri ve sorumluluğu paylaşmak size artı olarak dönecektir. Kendinize olan güveninizi sorumluluklarınızın ne kadar bilincinde olduğunuzu yansıtmaktan da geri kalmayın.

BALIK BURCU 18 Haziran 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bugün işi hayatınızda yeni işbirlikleri söz konusu. Bu durum size faydalı olacak kazanımları beraberinde getirebilir. Bugün dikkat etmeniz gereken konu özel yaşamınızda sorun çıkarmak için ellerinden geleni yapan sözde arkadaşlarınız olmalı. Kimsenin etkisi altında kalmamalısınız.