17 şubat 2018 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

17 şubat 2018 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 17 şubatta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 17 şubat 2018 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 17 Şubat 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

İş hayatınız hareketli günler sizi bekliyor. Uzun zamandır gösterdiğiniz sabır meyvelerini veriyor. İşinizde alacağınız terfi çevrenizdeki bazı insanları sevindireceği gibi bazılarını da sizin hakkında kötü şeyler düşünmesine yol açabilir. Bu dönemde dikkatiniz sayesinde karşılaşacağınız olaylardan zarar alamdan kurtulabilirsiniz.

BOĞA BURCU 17 Şubat 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Özel hayatınızda yaşadığınız karmaşıklık sizi bunaltuyor. Partnerinizin ilişkinizi ciddiye almaması canınızı sıkmaya devam ediyor. Süreci zamana bırakmak ikiniz içinde daha hayırlı olacak. Ayrıca maddi açıdan iyi olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Durumun size verdiği sahte mutluluğa dikkat etmekte fayda var. 

İKİZLER BURCU 17 Şubat 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Bugün çevrenizle işbirliği içine olmanız gereken bir gün. Sadece kendinize güvenmekle hata ediyorsunuz. İkili ilişkilerinize, hiç kimseyi karıştırmamalısınız. Bazı kişiler aleyhinize konuşabilir. Dikkatli olmalısınız. Göğüs kısmınızı sert rüzgardan ve soğuktan korumalısınız. Saçlarınızı kurutmadan dışarı çıkmayın.

YENGEÇ BURCU 17 Şubat 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

İşinizle ilgili koşullardan yeterince memnun kalmadığınız için kendinizi zorlamamalısınız. Her şey düzelecek. Aşk hayatınızda ise partnerinizin kabul edemediği konular üzerinde fazla ısrarcı davranmamalısınız. Zamanla fikir değiştirecektir. Sinirlendiğiniz de, sağlığınızın etkilendiğini biliyorsunuz. Böyle anlarınızda bulunduğunuz ortamı terk edin.

ASLAN BURCU 17 Şubat 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Eleştiriye gelemeyen yapınız yüzünden çevrenize aykırı düşüyorsunuz. Olayları zamana bırakmalısınız. İlişkinizde, bazı olayların özel olduğunu düşünürseniz, kendinizi çevrenizle kıyaslamamanız gerektiğinin farkına varacaksınız. Soğuk havada boğaz ve boynunuzu koruyun. Aksi halde öksürük, farenjit gibi rahatsızlıklar oluşabilir.

BAŞAK BURCU 17 Şubat 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

İşinizle ilgili gerekli ayrıntıları kısa sürede tamamlamalı ve yeni projelerinizi geliştirmelisiniz. Aile içi kavgalarınıza artık son vermenin zamanı geldi. Olayları bir an önce sonuçlandırmalısınız. Karaciğere ağır gelecek fazla yağlı yiyecekleri bu ara unutun ve haşlanmış sebzelere ağırlık verin.

TERAZİ BURCU 17 Şubat 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

İşinizle ilgili yeni gelişmeleri takip ederek, daha olumlu sonuçlara gideceksiniz. Biraz sabırlı davranın. Sevdiğiniz kişi her konuda size fazla güveniyor. Bugün onunla yeni konuları görüşeceksiniz. Bugünlerde baş bölgenizi yeterince korumadığınız için, duyu organlarınızla ilgili problemler yaşayabilirsiniz.

AKREP BURCU 17 Şubat 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Güçlü mantığınız her şeyi çok çabuk çözdüğü için, hiç kimsenin size karışmasına izin vermiyorsunuz.. Karşınızdakinin kendini savunması için zaman tanımalısınız. Herkes her şeye sizin kadar çabuk uyum sağlayamıyor. El becerinizi sergileyeceğiniz güzel bir gün. Hobilerinize daha çok vakit ayırmalı, zamanı değerlendirmelisiniz.

YAY BURCU 17 Şubat 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

İsteklerinizin yapılmasında aşırı ısrarcı oluşunuz çevreniz tarafından hoş karşılanmayabilir. Kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmeyi seviyor olmanız, insanlarla aranızda problemlere neden oluyor. Sağlığınız oldukça iyi. Yalnız kendinizi yormamaya çalışmalısınız. Tırnaklarınıza özen gösterin.

OĞLAK BURCU 17 Şubat 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız daha sabırlı olmayı denemelisiniz.. Zafer sizin. Partnerinizle aranızdaki olumsuz kıskançlığa bir an önce son vermelisiniz. Birbirinize güvenmeyi öğrenmelisiniz.. Yakıcı ve kesici şeylerden uzak kalmalı, yolda yürürken dikkatli, olmalısınız. Her şey mükemmel.

KOVA BURCU 17 Şubat 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

Çevrenizle iş birliği içinde olduğunuz zaman, başarı grafiğiniz daha da artıyor. Bugün başarılı bir gününüz. Partnerinizle aranızdaki, olumlu gelişmeler sizi oldukça memnun ediyor. Bugün olumlu bir gününüzdesiniz. Sağlığınıza biraz özen göstermelisiniz. Bugün mideniz çok hassas. Yediklerinize dikkat edin.

BALIK BURCU 17 Şubat 2018 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

İşinizle ilgili ilginç gelişmelerin olduğu bir gündesiniz. Yeni şartlar lehinize gelişmesi sizi de şaşırtacak. Ani çıkan fırsatların ardında gizli olan duygusal konular sizi şaşırtabilir. Çevrenize şans vermelisiniz. Sinirleriniz oldukça duyarlı. Sizi üzen en küçük olay, canlılığınızın kaybolmasına neden oluyor.