17 nisan 2018 salı günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

17 nisan 2018 salı günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 17 nisanda dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 17 nisan 2018 salı  günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 17 Nisan 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Bugün hayatınızda bir takım değişiklikler yaşayabilirsiniz. Bunların bir kısmı sizin isteğiniz bir kısmı isteğiniz dışında gelişebilir. İsteğiniz dışında gelişen olaylar olumsuz sonuçlar doğurabilir, her duruma hazırlıklı olmakta fayda var. Aşk hayatınızda problemler bu haftada devam edecek. 

BOĞA BURCU 17 Nisan 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Parasal yönde devam eden problemleriniz bu dönemde açılacak kapılarla son bulacak. Elinize geçecek parayı iyi kullanarak geleceğinizi şimdiden şekillendirebilirsiniz. Aşk hayatınızda uzun zamandır devam eden durgunluk bu aralar hayatınıza girecek kişilerle yeniden hareketlenecek. 

İKİZLER BURCU 17 Nisan 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Bu aralar sizin için arkadaşlarınızla aranızdaki sorunları aşacağınız bir dönem. Maddi olarak eliniz daha da güçlenecek ve birçok konuda söz sahibi olacaksınız. Ancak partnerinizle olan sorunlarınız halen çözülmedi. Siz onu dinlemiyorsunuz o da sizi anlamıyor. Önce sakinleşmeli ve birbirinizi dinlemelisiniz. Hassas ve alıngan bir dönem içindesiniz.

YENGEÇ BURCU 17 Nisan 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Yıllardır çalışıp didindiniz ve artık toplumda iyi yerlerde olmak istiyorsunuz. İnsanlar sizi önemsiyor ancak fikirlerinizde yaşadığınız iniş ve çıkışlar yüzünden yanlış kararlar alıyorsunuz. Yeni tanışacağınız kişiler üzerinde olumlu etki bırakacaksınız. Bu sayede de hayatınızdaki olumsuz gidişatı değiştirebileceksiniz. Ama duygusal davranmayı bırakmanız gerekiyor .

ASLAN BURCU 17 Nisan 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Kararlı çizginiz ve özgür ruhlu kişiliğiniz sizi bir çok açıdan özenilen biri haline getiriyor. Herkes sizi seviyor ama aynı anda kıskanıyor. Bu yüzden kendinize çok dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda iş hayatınızda risk almanız gerekebilir bu yüzden dikkat ederek ve çok düşünerek karar vermelisiniz. Spor yapmaya devam etseniz iyi olacak.

BAŞAK BURCU 17 Nisan 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bu ara birçok işi aynı anda yapabildiğiniz için kendinize olan güveniniz ve motivasyonunuz artıyor. Bu sayede çevrenizle de aranız iyi. Ailenizle yaptığınız konuşma sonrası her şey düzene girdi aslında, küçük nazlara takılmayın. Hayatınız da çoğu şey iyiye giderken sağlığınıza da mutlaka dikkat etmelisiniz.

TERAZİ BURCU 17 Nisan 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün sizi üzecek konulardan uzak durun. Arkanızdan söylenen sözler kulağınıza kadar geldi ve çok kalp kırabilirsiniz. Sizi de üzecek bu konuda gerekeni yapın ve unutun. Çünkü hassas bir dönemdesiniz ve tüm bunlar sizin enerjinizi düşürüyor. Bugün kendinize zaman ayırın. Sanatsal faaliyetler için iyi bir gün.

AKREP BURCU 17 Nisan 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Olayları değişik açılardan değerlendirmek ve hayal gücünüzü harekete geçirmek konularında oldukça ilgilisiniz. Bugün karşılaştığınız olaylar hayal gücünüzü uyandıracak ve girişimde bulunmak için eyleme geçeceksiniz. Günün ilerleyen saatlerinde güzel imkanlarla karşılaşacaksınız. Sempatik ve neşeli tavırlarınızla hem çevrenizi, hem de karşı cinsi etkileyebilirsiniz. Kendinize olan güveniniz giderek yükseliyor.

YAY BURCU 17 Nisan 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım- 22 Aralık)

Bugün geçmişte yaşadığınız olayları hatırlayabilir ve duygularınızı denetlemekte zorluk çekebilirsiniz. Bu yüzden duygu ve düşünceleriniz arasında dikkatli bir hesap yapmalısınız. Duygularınızın fazla yoğun olmamasına dikkat etmelisiniz. Sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkilere özenli davranmalısınız. Bazı endişeleriniz olabilir ancak kaygılarınızı sevdiğinize yansıtmaktan kaçının. Arkadaşlarınız ile birlikte yapacağınız aktiviteler keyfinizi yerine getirecek.

OĞLAK BURCU 17 Nisan 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Ailevi konularda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Kendinizi duygusal bir savaşın ortasında bulabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerin üstesinden gelemediğiniz hissi yaşayabilirsiniz. Duygusal değişimler içinde olabilirsiniz. Bazı konularda karar vermeniz gerekmektedir. İlişkilerde ani değişiklikler yaşanabilir. Moral ve motivasyonunuzu yüksek tutmalısınız.

KOVA BURCU 17 Nisan 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Duygu ve düşüncelerinizin yaratıcılığınızla birleştirebileceğiniz bir gün. İşlerinizin ve ilişkilerinizin düzenli bir şekilde ilerlemesi sizin disiplininizin ve sorumluluk duygunuzun olumlu gelişmesinden ileri geliyor. Çevrenizden gerekli desteği alamayabilirsiniz. Dikkatli olun. Soğukkanlı kararlar verin. Parasal konularda sıkıntılı günler yaşayabilirsiniz.

BALIK BURCU 17 Nisan 2018 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Enerjiniz bugün engel tanımıyor ve kendinizi tarif eden çalışmalar tercih ediyorsunuz. Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde hareketlenmeler olacak. Olumlu sinyaller alıyorsunuz. Motivasyonunuzu düşürmeyip sevgilinizle ilişkinizde de tatlı sürprizler ve değişik aktiviteler deneyin. Yeni birikimler için cazip fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.