16 aralık 2017 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

16 aralık 2017 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 16 aralıkta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 16 aralık 2017 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 16 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

İş hayatınızda uzun süredir gösterdiğiniz emeklerin sonuçlarını görmeye başladığınız bir dönemdesiniz. Uzun süredir beklediğiniz terfi bu dönemde gerçekleşebilir. İş hayatınızdaki başarınızı herkes tarafından takdir edilse de bu bazı kişiler tarafından hoş karşılanmayabilir. Dikkatli olmakta fayda var. 

BOĞA BURCU 16 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu aralar ele geçireceğiniz fırsatları iyi değerlendirmekte fayda var. Hayalini kurduğunuz yurtdışı gezisini bu dönemde gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca bu gezi iş hayatınızda beklenmedik gelişmelerin yaşanamasına da yol açabilir. Özel hayatınızda partnerinizle aranızdaki sorunlara dikkat edin. Küçük sorunlar büyüklerine gebedir. 

İKİZLER BURCU 16 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Gelecek planlarınızda değişikler olabilir. Zaman içerisinde meydana gelen olaylarla uyumlu adım atarsanız başarı sizin olacaktır. Unutmayın sizin hayata ilişkin planlarınızın yanı sıra hayatın da sizin için planları var. Bu dönemde ailenizden göreceğiniz destek atacağınız adımları daha da güçlendirecek. 

YENGEÇ BURCU 16 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Partnerinizle aranızdaki sorunlar canınızı sıkmaya başladı. Bu durum hayatınızın diğer alanlarında da kendini göstermeye başlamadan olaya müdahale etmelisiniz. Sorunun çözmenin tek yolu ise empati ve onu anladığınızı belirten bir konuşma olacaktır. 

ASLAN BURCU 16 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

İş hayatınızdaki yoğun tempo sizi aşırı derecede yorabilir. Bu durum sizin hayatınızda bazı aksamalara yol açabilir. Artık buna son vermek istiyorsanız iş arkadaşlarınızla ortak çalışmalara girerek üzerinizdeki yükü hafifletmelisiniz.

BAŞAK BURCU 16 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 29 Eylül)

Ailenizde sizden yaşça küçük olan bireylerle ilgili bir karar alabilirsiniz. Aklınıza yaratıcı fikirler geldikçe not alabilirsiniz. Bu notları, partnerinizle paylaşıp, fikrini alabilirsiniz.

TERAZİ BURCU 16 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU ( 23 Eylül - 22 Ekim)

Ailenizde yaşanacak olaylar hayatınızı olumsuz etkilebilir. Bu durumda insanlarla kuracağını iletişimlerde çatışma olanığıdır diğer durumlara göre daha da artabilir. Ama bu süreç sizin için geçici olaca. Bu süre zarfında sakin olmak ve akıllıca hareket etmek size yarar sağlayacaktır. 

AKREP BURCU 16 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 21 Kasım)

Eğer satış sektöründe çalışıyorsanız, önümüzdeki günlerde işinizde yükselişe geçebilirsiniz. Kariyerinizde yükselirken, çevrenizdekilerin saygılarını kazanabilirsiniz.

YAY BURCU 16 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU ( 22 Kasım - 21 Aralık)

Yeni yatırım planları yapacağınız bir gün olabilir. Uzun süreli kazanç için yatırımlarınızı dikkatlice yapmanızda fayda var.

OĞLAK BURCU 16 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 21 Ocak)

Fikirlerinizi ve planlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Planlarınız ve fikirleriniz başkalarının ilgisini çekebilir ve sizi o konuda profesyonel biri olarak görmeye başlayabilirler.

KOVA BURCU 16 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Ocak - 19 Mart)

Düşüncelerinizi ve duygularınızı not almak isteyebilirsiniz. Hissettiklerinizi yazmak, bir şeyleri farkına varmanızı sağlayabilir. Başkalarının fikirlerinden önce kendi iç sesinizi dinlemenizde fayda var.niz.

BALIK BURCU 16 Aralık 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Sosyal yaşantınızda canlanmalar olabilir. Her gün farklı bir program ve aktivite yapabilirsiniz. Herkese zaman ayırıp, kimseyi ihmal etmemeye özen gösterebilirsiniz.