16 Ağustos 2017 Çarşamba reyting sonuçları! Meryem Dünya Güzellerim Bu Sayılmaz

16 Ağustos Çarşamba 2017 reyting sonuçları açıklandı! Geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan ve kadrosunda birbirinden ünlü ismi barındıran yeni sitcom dizi Bu Sayılmaz bu hafta reytinglerde kaçıncı sırada? Bu Sayılmaz ilk bölüm reyting sonuçlarına göre AB'de 4., totalde 10. sırada yer almıştı. Bu Sayılmaz 2. bölüm reyting sonuçları merakla bekleniyor. Kanal D'de yayınlanan 3. bölümüyle geçtiğimiz hafta ekranlarda fırtına gibi esen Meryem 3. bölüm reyting sonuçlarında kaçıncı sırada yer aldı? Show TV'de izleyenleri eğlendiren program Dünya Güzellerim Vietnam macerasıyla 9. bölümüyle ekranlara geliyor. Dünya Güzellerim 9. bölüm reyting sıralamasında kaçıncı sırada yer aldı? Total ve AB sıralamaları neler? 16 Ağustos 2017 Çarşamba reyting sonuçları sizlerle buluştu. 16 Ağustos reyting sonuçları açıklandı.

16 AĞUSTOS ÇARŞAMBA 2017 REYTİNG SONUÇLARI (TOTAL)

Kanal D ekranlarında yayınlanan Meryem, rakiplerine büyük fark atarak Totalde ve AB'de zirveye yerleşti. Star TV'de yayınlanan Çöpçüler Kralı ise Totalde 5., AB'de 2. olarak geceyi iyi bir sonuçla kapattı. Dünya Güzellerim Totalde 8., AB'de 9. oldu. Fox TV ekranlarında yayınlanan Bu Sayılmaz ise 2. bölümü ile yine beklentileri karşılayamadı. Totalde 20. olan dizi AB'de ise 30. sırada kendisine yer bulabildi.

MERYEM 3. BÖLÜM ÖZETİ

Savaş ateşlerin içinden Meryem’i kurtarır. Meryem, baygın halde onu kurtaranın Oktay olduğunu zanneder. Bu durum Oktay’ın işine gelecektir. Hastanede gözünü açan Meryem, Savaş’tan şikayetçi olmaz ama Oktay’ın baskılarına dayanamayıp Savaş için uzaklaştırma kararı çıkarttırır. Turan’ın, Meryem’in yakını olduğunu öğrenen Savaş, bu işte babasının parmağı olduğunu anlar. Meryem’den sorularının cevaplarını alana kadar peşini bırakmayacaktır. Meryem’in ağzından laf alamayan Savaş, Meryem’i kaçırır. Oktay deliye döner. Sırrının açığa çıkacağını düşünen Oktay, her şeyi yapabilecek durumdadır.

BU SAYILMAZ 2. BÖLÜM ÖZETİ

Armağan, kız kardeşi Biricik’in istendiği geceyi mahvettiği için pişmandır. Bunu telafi etmek için Cengiz abisiyle bir plan yapar. Kız kardeşini istemekten vazgeçen zengin ailenin gönlünü almaya çalışırlar. Fakat Armağan’ın belalısı Küçük Semiha bu planı duyup, yanlış anlar. Armağan’a kız isteneceğini düşünür ve bütün öfkesiyle harekete geçer. Armağan’ı bu zor sınavında büyük bir sürpriz beklemektedir.

DÜNYA GÜZELLERİM 9. BÖLÜM ÖZETİ

Dünya Güzellerim'in 9. Bölümünde izleyenleri korku dolu anlar bekliyor. Safiye Soyman Vietnam'da yediği bir yemekten zehirleniyor ve hastaneye kaldırılıyor.