16 ağustos 2017 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

16 ağustos 2017 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 16 ağustosta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 16 ağustos 2017 çarşamba günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 16 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

İş hayatınızda uzun zamandır süren olumlu hava devam ediyor. Kuracağınız sıcak ilişkiler bu olumlu havanın devam etmesine olanak sağlayacak. Olumlu havanın sürmesi sizin yeni alanlara farklı kurumlara sürükleyebilir. Özel hayatınızda ise kıskançlık ilişkinizi yaşanmaz haline getiriyor. 

BOĞA BURCU 16 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Aile içinde yaşanan huzursuzluklar iş ve özel hayatınızı olumsuz etkileyemeye başlıyor. Evin kapısından çıkarken bütün olan biteni kapı eşiğinde bırakmalısınız. Alacağınız bir haber sizi mutlu edebilir. Kısa süreli yolculuklara hazırlıklı olun. 

İKİZLER BURCU 16 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Bugün iş hayatınızda gösterdiğiniz başarıların meyvesini topluyorsunuz. Yapacağınız bir iş partonunuzun güvenini kazanmanız kapı aralayacak fakat  güveni boşa çıkarmamak için daha dikkatli olmalısınız. Uzun süreli uykusuzluk hayatınızı olumsuz etkiliyor. 

YENGEÇ BURCU 16 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün uzun süredir işinizle devam eden sorun hakkında karar verme günü. Artık ya tamam diyeceksiniz ya da devam. Geçmişe doğru yapcağınız bir ziyaret siz iyi gelebilir. 

ASLAN BURCU 16 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugünlerde şans sizinle birlikte. Bugün üst üste güzel haberler alabilirsiniz. Bir yandan keyfini çıkarırken diğer yandan etraflıca düşünmeyi ihmal etmeyin. Bir süredir beklediğiniz haber manevi açıdan sizi bir hayli rahatlatacak. Çevrenize daha bir güvenle bakmaya başlayabilirsiniz.

BAŞAK BURCU 16 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Özel hayatınızdaki hareketli günlerin ağır ağır da olsa geride kalmasıyla birlikte özgüveniniz de yerine gelmeye başlıyor. İşinizde daha rahat çalışmaya başlamanız arkadaşlarınızın da gözünden kaçmayacaktır. Size destek olmak isteyenleri reddetmek doğru bir davranış olmayabilir. Size karşı olumsuz düşünceler beslenmesi sizi de üzecektir.

TERAZİ BURCU 16 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugünlerde güçlü, kararlı ve istikrarlı bir dönemin içindesiniz. Ruhsal gücünüz o kadar kuvvetli ki kimse size zarar veremeyeceği gibi bir duyguya sahipsiniz. İşler yolunda gidelir ama unutmayın kibir en büyük düşmanınız. Bu müthiş enerjinizi yeni işlerde ve özel hayatınızın düzene girmesinde kullanabilirsiniz. Harcamalarınızdaki beklenmedik artış kısa süre sonra sorun oluşturabilir.

AKREP BURCU 16 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün güne kötü başladınız. Enerjiniz oldukça düşün ve tüm alınganlığınız üzerinizde. Özellikle sabah saatlerinde herhangi bir konuda karar almaktan uzak durun. Ruh halinizin dışa yansıması  yapacağınız işlerde de olumsuz bir sonuç doğurabilir.   Özel yaşamınızda ise işler daha iyi. Aşk adım adım size doğru yaklaşıyor.

YAY BURCU 16 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Bugün düne göre daha iyi bir güne başlayabilirsiniz. Özenli ve dikkatli tavırlarınızla oluşabilecek kırgınlıkların önünü alabileceğiniz gibi yeni başlangıçlar için de olumlu bir hava yaratabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olun.  Akşam saatlerinde katılacağınız bir davet günün tüm olumsuzluğunu silip süpürebilir.

OĞLAK BURCU 16 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün özellikle çevrenizde yaşananlara karşı büyük bir duyarlılık gösterir ve sonrasında ruhsal anlamda yorgun düşebilirsiniz. Yakın çevrenizde hızla gelişen olaylara adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Parasal konularda biriken sorunlar sizin ilginizi bekliyor. Ertelenmesi size büyük zarar verebilir.

KOVA BURCU 16 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Son zamanlarda önünüze çıkan fırsatları doğru değerlendirme konusunda bir hayli zayıf kalabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili kararları ertelemeden almak sizin için oldukça önemli. Bu konuda yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. Bu arada partnerinizle kısa bir tatil her ikinize de iyi gelecektir.

BALIK BURCU 16 Ağustos 2017 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bugün iş hayatınıza dair aldığınız bir teklifle ilgili yeni görüşmeler yapabilirsiniz. İsteklerinizde net olmalı ve uzlaşmaz tavırlardan uzak durmalısınız. Ailenizle ilgili maddi bir konuda sizin yardımınıza ihtiyaç duyulabilir. Çözümcül yapınızla sizden beklenen ilgiliyi reddetmemelisiniz. Kırgınlıkların son bulması için de önemli bir şans olabilir bu.