15 şubat 2018 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

15 şubat 2018 perşembe günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 15 şubatta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 15 şubat 2018 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 15 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Bugünlerde duygusal olayların etkisini fazlasıyla hissetiğiniz bir süreçten geçeceksiniz. Bu durumun psikolojik ve bedensel olarak sizi yıpratmasına izin vermek istemiyorsunuz olaylara mantığınızla yaklaşmalısınız. Ailenizden göreceğiniz destek sizin mücadeci yanınızı biraz daha güçlendirecektir.

BOĞA BURCU 15 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Parasal olarak yaşayacağınız sorunlar fazla uzun sürmeyecek ama hatalarınızdan ders çıkarmamanız aynı duruma düşmenize olanak sağlayacak. Özel hayatınızda partnerinizle yaşayacağınız ufak sorunlar büyüklerine gebe olabilir. Gururu geride bırakp atacağınız adım sorunları büyümeden ortadan kaldıracaktır. Bu aralar birolaya bağlı olarak alacağınız karar hayatınızı değiştirebilir. 

İKİZLER BURCU 15 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Aşk hayatınız da farklı duygular içindesiniz bu duyguları önce kendi içinizde süzmeli doğru kararı verdiğinize emin olup partnerinizle konuşmalısınız. İş hayatınız da oldukça aktifsiniz ancak bu durum bazı insanların canını sokabilir mümkün oldukça kendi işinizin dışına taşmayın. Duygusal olarak kendinizi kötü hissettiğiniz günlerde ciddi kararlar almamalısınız bunun sonucunda istemediğiniz şeyler olabilir.

YENGEÇ BURCU 15 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Bu gün partnerinizle sıra dışı bir şey yaşamayacaksınız ilişkiniz de olumsuz bir gidiş söz konusu değil. İş yaşamınız da çalışmalarınız takdir edilecek ve bulunduğunuz konumdan daha üstün bir konuma getirilebilirsiniz. Çalışma saatlerinizin uzun olması sizi çok yoruyor bu sırada kendinize zaman ayıramıyorsunuz. Sağlığınıza bu sıralar dikkat etmelisiniz.

ASLAN BURCU 15 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Partnerinize şans yeterince şans verdiniz, biraz zamana bırakmalısınız. Sizin zorlamalarınızın olumlu bir sonuca varması pek mümkün değil. İş hayatınız gayet verimli ve olumlu geçiyor, yakın zamanda bunun karşılığını alabilirsiniz. Kazanımlarınız birikim yapmanız için yeterli değil.

BAŞAK BURCU 15 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Duygusal kararlar almak için öğleden sonra ki saatler sizin için uygun olabilir, bu saatler sizin karalarınızın sonuçlarını olumlu etkileyebilir. İş hayatınız da oldukça verimli saatler geçireceksiniz eski formunuza geri dönüyorsunuz. Maddi harcamalarınız konusun da dikkatli davranmalısınız.

TERAZİ BURCU 15 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

İlişkilerinizin uzun süreli oluşu sizin tutarlı davranışlarınızdan kaynaklanıyor. İş Hayatınız da yaşadığınız birkaç sorunun iş dışında ki hayatınızı da etkilemesine izin vermemelisiniz. Maddi sıkıntılarınız uzun süreli olmayacak ve kısa süre sonra düzlüğe çıktığınızı sizde göreceksiniz. Parasal konularda biraz fevri ve hırslı davranıyorsunuz daha sakin olmalısınız böylece bu konuyla ilgili beraberinde gelen tartışmaları kapatmış olursunuz.

AKREP BURCU 15 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Partnerinize anlatmak istediğiniz şeyleri, küsmek yerine farklı yollarla anlatmalısınız bu gibi şakalar ilerde ilişkinizi zor durum da bırakabilir. Yeteneklerinizi iş hayatınıza yansıtmak konusunda oldukça başarılısınız. Duygusal yaşamınız da ki olumsuzlukları iş hayatınıza yansıtmamaya özen göstermelisiniz. Maddi harcamalarınız ise siz farkında ile olmadan artmış ve ay sonun da faturalarınız siz de küçük şaşkınlıklara neden olabilir dikkatli olmalısınız.

YAY BURCU 15 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

Bugün iş arkadaşlarınızla yeni projeler gerçekleştirebilirsiniz ve sizin fikirleriniz sayesinde içinden çıkılmayacak gibi gözüken olaylar çözümlenebilir. Maddi savurganlığınız hala devam ediyor. Biraz kendinize zaman ayırmalısınız, sağlığınızı ve ailenizi çok ihmal ediyorsunuz

OĞLAK BURCU 15 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Son zamanlarda bazı gergin ortamlarda bulundunuz ve artık bunları atlatıp duygusal yaşamınızda ki o huzura geri dönmek istiyorsunuz. Gergin ortamlar ruh halinizi olumsuz etkiliyor ve bunu iş hayatınıza yansıtıyorsunuz. Biraz iletişimle bu durumu halledebilirsiniz. Kariyerinizde amaçlara adım adım yaklaşıyorsunuz, kendinize biraz daha güvenmelisiniz.

KOVA BURCU 15 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

Partnerinize karşı bazen bencilce davranabiliyorsunuz biraz empati yapıp burada aslında haksızlık yapanın siz olduğunu görebilirsiniz. İş hayatınız da olumlu deneyimler kazanıyorsunuz, bu sıralar takdir edilmeye açık olun. Maddi anlam da kazanımlarınız artabilir.

BALIK BURCU 15 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Duygusal olarak değişime kapalısınız, değiştiğinizi görmek sizin prensiplerinize adeta aykırı, İş hayatınız da yeni şeyler yapmak istiyorsanız biraz daha cesaret göstermelisiniz. Çevreniz de iş yaptığınız insanların rahat tavırları sizin onlara olan güveninizi sarsabilir.