15 nisan 2018 pazar günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

15 nisan 2018 pazar  günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 15 nisanda dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 15 nisan 2018 pazar günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 15 Nisan 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Son günlerde kafanız yaşadıklarınızdan dolayı karşık. Bu durum sizin olaylar karşısında yanlış kararlar almanıza yol açabilir. Her şeyden önce kendinize vakit ayırmalısınız. Bunun için yapacağınız ufak bir seyahat size iyi gelebilir. 

BOĞA BURCU 15 Nisan 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Aşk hayatınızda partnerinizin tutumları sizin canınızı sıkıyor. Bu durum ilişkinizde kara bulutların dolaşmasına yol açsa da sizin atacağınız adım ilişkinizi eski seviyesine döndürecektir. Maddi açıdan bu aralar iyi bir dönemdesiniz. 

İKİZLER BURCU 15 Nisan 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Ay'ın bulunduğu konum, duygusal yönlerinizi ortaya çıkarırken çevrenizdeki ilişkilere daha farklı bakabiliyorsunuz. Onların problemleri sizin için önem kazanacak. Kardeşler arası iletişim yoğun olduğu bir gün. Karşılıklı ilişkilerinizi pekiştirecek aktiviteler söz konusu olacak. Romantik sözcükler önem kazanıyor.

YENGEÇ BURCU 15 Nisan 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Partnerinizin sizi ikna etmesi için zaman alacaktır. İnatçı bir tutum içindesiniz. Heyecanlarınızı baskı altında tutarak düşünceleriniz paylaşmak istemiyorsunuz. Güçlü bir paylaşıma ihtiyaç duyduğunuz için düşüncelerinizi kolay bir şekilde karşınızdaki kişiye teslim edemiyorsunuz. Bugün biraz esnemeye ihtiyacınız var.

ASLAN BURCU 15 Nisan 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Bilinç altınızda yoğun duygular ve gizli öfkeleriniz var. Düşüncelerinizde bazı yeniliklere ihtiyaç duyuyor olsanız bile uygulama konusunda oldukça titiz davranıyorsunuz. Çalışma yaşantınızda aksayan durumlar için, gerekli motivasyona sahip olabilirsiniz, fakat göz ardı ettiğiniz konular size sorun yaşatacaktır.

BAŞAK BURCU 15 Nisan 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Hızlı düşünüyor ve kendinize her konuda güveniyorsunuz. Başlattığınız işleri bitirmek konunda aceleci tavırlarınız var. Bugün, iyi niyetli ve yapıcı davranışlar içindesiniz ve başlattığınız işleri tamamlamak istiyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte bazı düşünce paylaşımı içinde olabilirsiniz. Bazı sırlarınızı kendinize saklama niyetindesiniz.

TERAZİ BURCU 15 Nisan 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün hırslarınızda değişimler söz konusu. Karşınızdaki kişilerin size sunduğu tekliflere temkinli ve isteksiz davranıyorsunuz. Kendinizi güçlü ve gururlu hissediyor ve bazı konumlarınızın size getireceği olanaklara ince hesaplarla yaklaşıyorsunuz. Geçmişte yaşadığınız bazı problemlerin tekrarlanmasından korkuyorsunuz.

AKREP BURCU 15 Nisan 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Sabırlı ve istikrarlı davranışlarınızla ideallerinizde ısrarcı bir tutum izliyorsunuz. Olaylardan ders almasını bilen bir yapınız var. Bugün bulunduğunuz ortamlarda entelektüel davranışlarınızla çevrenizi olumlu etkiliyorsunuz. Romantik ve duygusal yönleriniz ön plana çıkıyor. Yolculuklar gündeme gelecektir.

YAY BURCU 15 Nisan 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım-22 Aralık)

Maddesel kaygılarınız var. İşinizle ilgili duygusal paylaşım içinde olduğunuz kişilerle yüksek bir performans sergiliyorsunuz. Ailenizin yardımını almaktan hoşlanıyorsunuz. Onlarla sevgisel alış verişlerde olduğunuz zaman, çevrenizle daha pozitif bir iletişime giriyorsunuz. Kafanıza taktığınız konularda, başarılı çalışmalara gireceksiniz.

OĞLAK BURCU 15 Nisan 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 şubat)

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor, partneriniz ve ortak ilişkilerinizle ilgili kuşkucu davranışlar gösterebilirsiniz. Bugün katılacağınız toplantılarda istekli ve kararlı görünmek zorundasınız. Yapacağınız her türlü fikir alış verişlerinde önce karşı tarafı ikna etmeli ve daha sonra kurallarınızı uygulamalısınız. Tatminkar olmak için şartlarınızı zorluyorsunuz.

KOVA BURCU 15 Nisan 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 şubat - 19 Şubat)

Çalıştığınız kişilerle ve kişisel deneyimlerinizle ilgili genişlemeye ihtiyaç duyuyorsunuz. Belli kalıpların kişisi değilsiniz ve yenilenme duygusunu hissetmediğiniz zaman huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz. Bugün, çalışma arkadaşlarınız sizi anlamakta güçlük çekecekler. Bazı olayları yanlış yorumlamalarına neden oluyorsunuz.

BALIK BURCU 15 Nisan 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Duygusal tatminler yaşamadan yapacağınız işlerde başarılı olamıyorsunuz. Bugün çalışmalarınızın sizi anlamlı bir yerlere getireceğinden emin olabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda hareketlenme söz konusu olurken, yalnız Balıklar karşılarına çıkacak karşı cins ile uzun vadeli birliktelikler kurabilirler.