14 ocak 2018 pazar günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

14 ocak 2018 pazar günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 14 ocakta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 14 ocak 2018 pazar günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 14 Ocak 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Bugün sizin için diğer günlerden farklı olabilir. İçinizde hissetiğiniz enerjinin verdiği mutluluk bugün size olumlu olaylarla kaşılaşmanıza olanak sağlayabilir. Yaşayacağınız bugün geleceğinizi de şekillendirmenize yardımcısı olacak. Bugün alacağınız kararlara dikkat edin. 

BOĞA BURCU 14 Ocak 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Özel hayatınızda geçmişten gelen davetsiz bir misafir sizi rahatsız edebilir. Bu misafir ayrıca duygularınızın karışmasına yol açarak doğru kararlar vermenize engel olabilir. Asıl önemlli olan sizin ne istediğinizdir. Alacağınız karar sizin geçmişe mi yoksa geleceğemi adım atacağınızı belirleyecek. 

İKİZLER BURCU 14 Ocak 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Dürüstlüğünüz ve çalışkanlığınızla iş hayatınızda gözleri üzerinize çekiyorsunuz. Bu durum hayallerinizi gerçekleştirme yolunda merdivenleri hızlı çıkmanıza yol açacak. Etrafınızdaki insanlara dikkat edin, art niyetli insanlar elbette sizi yolunuzdan alıkoymaya çalışacaktır. 

YENGEÇ BURCU 14 Ocak 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Tutukluğunuzun fark edilmesinden korkmayın, çekingenliğinizi, ürkekliğinizi açıkça gösterin. Kaygılarınız sizi olduğunuzdan farklı gösteriyor. Oysa çevrenizdekiler sizi olduğunuz gibi seviyor ve kabul ediyor. Bugünlerde alerjiniz artabilir, yediklerinize dikkat edin.

ASLAN BURCU 14 Ocak 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün güne zinde ve mutlu başlıyorsunuz. Başarı sizin en büyük motivasyonunuz ve istediğinizi fazlasıyla aldınız. Artık kendinize zaman ayırmalısınız. Karşınıza çıkan fırsatlara sıcak bakmalı ve heyecan duymalısınız. Buna değeceğini anlamanız çok uzun sürmeyecek çünkü adeta bir altın damarına rastladığınızı anlayacaksınız.

BAŞAK BURCU 14 Ocak 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Bugünlerde yaşadıklarınız sizi acil kararlar almaya zorlayabilir. İçinde bulunduğunuz durumu kararlılık ve azimle ele alın. Eski, tanıdık görüşlerden ve özellikle başka insanların size empoze ettiği fikirlerden arının ve meseleyi size uygun yepyeni bir ışık altında inceleyin. Yeni yollardan ilerlemeniz gerektiğini göreceksiniz.

TERAZİ BURCU 14 Ocak 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün sizin gününüz, yeni adımlar için tam zamanı. Cesaretinizi gösterin ve bugüne kadar sizi bağlayan ve tutsak eden her şeyi geride bırakın. Şu an her şeyi sonuca bağlayacak olan bir noktadasınız ve son engeli de aşacağınız hususunda kimse şüphe duymamalı.

AKREP BURCU 14 Ocak 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün yeni başlangıçlar ve yeni kararlar günü. Başkalarının sizi tedirgin etmesine izin vermeyin. Kendinize vakit ayırın ve kendiniz için bir şeyler yapın, mutlu ve tatmin olana dek gerekli zamanı kendinizden esirgemeyin. Akşam saatleri katılacağınız sosyal aktivite yeni bir başlangıcın fırsatı olabilir.

YAY BURCU 14 Ocak 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

Son zamanlardaki boş vermiş haliniz artık sizi bile bıktırdı. Bugün yeni bir gün. Niyetinizi mutlu bir biçimde sona erdirecek en önemli adımı atmak üzere olduğunuzu görün. Kendinizi bütün tereddütlerden arındırın. Yürüdüğünüz yol sizi dünyada varmak istediğiniz yere götürecektir.

OĞLAK BURCU 14 Ocak 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak)

Sabah önemli bir haberle güne başlayabilirsiniz. Belki de hayatınızın en önemli ve en güzel günü başlıyor. Hayatınızı yeniden kurmaya hazır olun. Cesaretinizi, irade gücünüzü, gururunuzu ve gerektiğinde bir aslan gibi mücadele etmeye hazır olduğunuzu gösterin. Niyetinize neşe ve tutkuyla yaklaşın. Bu kez yenilmez olduğunuza inanın.

KOVA BURCU 14 Ocak 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ocak - 19 Şubat)

Biten her şey kötü değildir. Yeni başlangıçların ilk adımı olduğunu unutmayın. Sezgilerinize güvenin! Yakında size iyi bir fırsat doğacak. Size somut bir öneri biçiminde cazip bir yardım yapılacak. Bu fırsatı kullanmaya ve başkalarının yardımını kabul etmeye açık ve istekli olun. Bu arada kredi kartı harcamalarınıza dikkat.

BALIK BURCU 14 Ocak 2018 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Bugünlerde partnerinizi fazlasıyla ihmal ediyorsunuz. Bugün özel hayatınıza zaman ayırın ve sevgi dolu bir ortam yaratın. İlginizi, sevginizi, sempatinizi ve aşk yönünden duygularınızı gösterin. Size biri gülümsemiyorsa bile, siz ona gülümseyerek karşılık verin. Karşılığını alacaksınız.