14 ekim 2017 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

14 ekim 2017 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 14 ekimde dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 14ekim 2017 cumartesi günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 14 Ekim 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

İş hayatınızdaki yoğunluk sosyal hayatınızı sınırlandırmış durumda. Kendinize ve sevdiklerinize zaman ayıramayışınız sizi bir hayli geriyor. Gün içerisinde yaşadığınız sıkıntılarınızı özel hayatınıza yansıtmamanız sizin yararınıza olacaktır. Ufak tefek sorunlar yüzünden ilişkinizin bozulmasına izin vermemelisiniz. Stres kaynaklı baş ağrıları yaşıyorsunuz, kendinizi biraz rahat bırakmanızda fayda var.

BOĞA BURCU 14 Ekim 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Yoğun bir tempo sonrası nihayet nefes aldınız. Akşam saatlerinizde sevdiklerinizle yapacağınız sosyal aktiviteler size fazlasıyla iyi gelebilir. Özel hayatınızda yaşanan problemler ılımlı yapınız sayesinde çözüme kavuşuyor. Son zamanlarda yaşadığınız mide ağrılarınız için bir hekime görünmenizde fayda var.

İKİZLER BURCU 14 Ekim 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

İş ve sosyal hayatı aynı yoğunlukta yaşamayı başaran nadir insanlardansınız. Bu kadar hızlı yaşamak bir süre sonra sizi yorabilir. Ailenize karşı son zamanlarda fazlasıyla ilgisizsiniz, beraber vakit geçirip gönüllerini almanız ilişkileriniz açısından sağlıklı olacaktır. Özel hayatınız bir süredir rayında ilerliyor, partnerinize karşı anlayışlı tavırlarınız ilişkinizi güzel noktalara taşıyor.

YENGEÇ BURCU 14 Ekim 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

İş hayatınızdaki fedakar tavırlarınız üstlerinizin gözünden kaçmıyor. İş arkadaşlarınıza karşı takındığınız yardımsever tavır aranızdaki bağları güçlendiriyor. Özel hayatınızda partnerinize ani çıkışlarınız söz konusu olabilir ve sevgiliniz bu halinizi anlamakta sıkıntı yaşayabilir. Romatizmal ağrılara dikkat!

ASLAN BURCU 14 Ekim 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)
 
Özgüveniniz ve lider tavrınız kimileri için çekici gelse de, bu durumdan hoşlanmayan fazlasıyla insan var. Bir işinizi hallederken fazla dillendirmeseniz iyi olur, zira işinizi bozmak için sırada bekleyen çok insan var. Özel hayatınızda partneriniz ile olan ilişkiniz çalkantılı bir süreçten geçiyor. Partnerinizin size olan ilgisinin azaldığını düşünerek ona haksızlık ediyor ve sorun çıkarıyorsunuz. Biraz sakinlikte fayda var.

BAŞAK BURCU 14 Ekim 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bu kadar titiz davranmanız enerjinizi adeta sömürüyor. İş hayatınızdaki verici tavrınızın karşılığını alamıyorsunuz. İş değişikliği yapmayı düşünüyorsanız doğru zamanlardasınız. Özel hayatınızda ani karşılaşmalar yaşayabilir ve fazlasıyla mutlu olacağınız bir gün geçirebilirsiniz.
 
TERAZİ BURCU 14 Ekim 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Son zamanlardaki iş yoğunluğunuz sizi fazlasıyla bunaltmış durumda. Yoğunluktan kendinizi salmış durumdasınız. Aileniz ve arkadaşlarınız yoğunluğunuzu anlamıyor ve onları geçiştirdiğinizi düşünüyorlar. Kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırmak iyi gelecektir. Özel hayatınızda geçmişte kalan aşklardan sakınmanız gerekiyor.

AKREP BURCU 14 Ekim 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Üstesinden gelemeyeceğiniz konular hakkında söz vermekten vazgeçmeniz gerekiyor, zira her şeye yetişemezsiniz. Dışarıya takındığınız sert maskenizin altında hassas bir yürek taşıyorsunuz. Yalnız kaldığınız anlarda geçmişe takılıyor, kılı kırk yarıyorsunuz. Özel hayatınızda partnerinizi gereksiz kıskançlıklarla bunaltmayın, seviliyorsunuz.

YAY BURCU 14 Ekim 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım- 22 Aralık)

İş değişikliği düşüncesi içerisindeyseniz doğru zamanlamada değilsiniz. Biraz daha beklemeli ve mantıklı adımlarla ilerlemelisiniz. Özel hayatınızdaki tutarsız tavırlarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Partneriniz ani duygu değişimlerinize uyum sağlamakta sıkıntı yaşıyor. Ekonomik anlamda kendinizi sıkmanız gereken süreçlerden geçiyorsunuz.

OĞLAK BURCU 14 Ekim 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

İş hayatınızdaki çalışkanlığınızın karşılığını yakın zamanda alarak terfi ile ödüllendirilebilirsiniz. Özel hayatınızda yaşanan ufacık sorunda içinize kapanarak sessizliğe bürünüyor ve partnerinizi kızdırıyorsunuz. Kaçmak yerine konuşmacı olsanız sorunlar büyümeden çözüme ulaşabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken zamanlardasınız.

KOVA BURCU 14 Ekim 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

İş hayatınız ile özel hayatınızı birbirinden ayırmanız gerekiyor. İş yaşamınızda gönül ilişkilerinden kaçınmalı ve işinize konsantre olmalısınız, aksi halde ciddi problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Sosyal hayatınıza birazcık ara vermek size iyi gelecektir. Kendinizi dinleyip radikal kararlar almalı ve bu doğrultuda ilerlemelisiniz.

BALIK BURCU 14 Ekim 2017 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Hayatınızın sıradanlığından o kadar sıkılmış durumdasınız ki, iş ve ev arasında ilerleyen hayatınız sizi bitkinleştirmiş durumda. Özel hayatınızda uzun zamandır çözüme kavuşturamadığınız problemleriniz için karar vermeniz gerekebilir. Diş sağlığınıza dikkat!