13 ağustos 2017 pazar günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

13 ağustos 2017 pazar günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 13 ağustosta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 13 ağustos 2017 pazar günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 13 Ağustos 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Yavaş yavaş sıkıntılı günlerin geride bırakıldığı bugünlerde uzun zamandır görmediğiniz yaknılarınızla birlikte olabilirsiniz. Bu birliktelik sizi gün içinde mutlu etse de akşam saatlerinde hiç beklemediğiniz bir haber alabilirsiniz.

BOĞA BURCU 13 Ağustos 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Finansal işlerle meşgul olacağınız gün içinde karşısınıza yeni fırsatlar çıkabilir. Bu fırsatları avantaja dönüştürebilirsiniz. Duygusal açıdan büyük dalgalanmalar yaşayabilirsiniz, dikkat!

İKİZLER BURCU 13 Ağustos 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Bugünlerde özel hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz kişiyi hayatınıza almanın tam zamanı! İş hayatınız ve özel hayatınızda büyük değişimler yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU 13 Ağustos 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Taşın altına elinizi koymanız gereken bir gün. Sorumluluk duygusuyla yönlendirmeler yapıp önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Akşam üzeri ise sabahın aksine motivasyon düşüklüğü yaşayabilirsiniz.

ASLAN BURCU 13 Ağustos 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün bütün işleriniz olumlu gidecek. Aşktan yana yüzünüz gülebilir. Finansal konularda ve sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Günün motivasyonunu kaybetmeyin!

BAŞAK BURCU 13 Ağustos 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Duygusal kararların ve paylaşımların yoğun olacağı bir gün. Günü ilerleyen saatlerinde duygusallık yerini kararsızlığa bırakabilir.

TERAZİ BURCU 13 Ağustos 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bütün olumsuz enerjiyi üzerinize çekmenizle birlikte günü umutsuz bekleyişlerle sonlandırabilirsiniz. Özel hayatınızdaki sorunlar için de bu umutsuz bekleyiş geçerliliğini koruyor. Motivasyonunuzu etkileyecek gelişmeler yaşanabilir.

AKREP BURCU 13 Ağustos 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Günün ilk saatlerinde işlerinizi hallettiğiniz takdirde büyük rahatlama yaşayacaksınız. Haftanın kalan günlerini gönül rahatlığıyla geçirebileceksiniz. Akşam saatlerinde duygusal olarak çalkantılar yaşayabilirsiniz.

YAY BURCU 13 Ağustos 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Güzel geçireceğiniz bir gün sizleri bekliyor! İş, aşk, para gibi konularda bugün yüzünüz fazlasıyla gülebilir. Sevdiklerinizle mutlu bir gün geçirmek size iyi gelebilir.

OĞLAK BURCU 13 Ağustos 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Sevdiğinizle yaşadığınız olaylar sizi olumsuz etkileyebilir. Aile açısından ise gayrimenkul konuları gündeme gelebilir. Risk almadan ilerlemek isteyebilirsiniz.

KOVA BURCU 13 Ağustos 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Sabah saatlerinde iş konusunda olumlu gelişmeler yaşanacak ancak akşam saatlerinde bu olumlu gelişmeler yerini parasal konudaki endişelere bırakabilir. Liderlik vasfını kullanarak olumlu görüşmeler yapabilir ve sosyal faaliyetlere ağırlık vererek günü tamamlayabilirsiniz.

BALIK BURCU 13 Ağustos 2017 Pazar GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Önünüzde hem sosyal ve özel yaşantınızda hem de iş hayatınızda da hareketli geçecek birkaç gün var. Birçok yenilik ve ilkler sizi bekliyor. Bugün başlayan tempoda sabah saatlerinde alacağınız haber sizi karamsarlığa itmesin. İyilik ve güzellikler için 12’den sonra başlayacak. Yolculuklara hazırlıklı olun.