12 ocak 2018 cuma günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

12 ocak 2018 cuma günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 12 ocakta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 12 ocak 2018 cuma günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 12 Ocak 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Son zamanlarda işinizin üzerine yüklediği sorumluluklar hayatınızın tümünü etkiliyor. Bu durum aileniz özelliklede sizin üzerinizde gerginliklere yol açıyor. Oluşacak çatışmalardan kaçınmalı ve sakin kalmayı başarmalısınız. Yaşayacağınız bu süreç uzun sürmeyecek. 

BOĞA BURCU 12 Ocak 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Özel hayatınızdaki gelişmeler özelliklede partneriniz davranışları ilişkinizi sizi derinden etkiliyor. Tartışmalardan kaçmanın yol açtığı bu durumdan duygulara yenilmeyip, akıllıca karar vermekte fayda var. Aşkta bulamadığınız huzuru parada bulabilirsiniz. Bu aralar maddi konularda şanşlı olacağınız bir dönemesiniz. 

İKİZLER BURCU 12 Ocak 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Hayati içerisinde aynı şeyleri sürekli tekrarlarmak sizi bunaltabilir. Bu dönem tam da uzun zamandır planladığınız seyahat için uygun olabilir. Rutin hayattan uzaklaşarak yeni yer ve insanlar tanımak size hem fiziksel olarak hem de ruhsal açıdan iyi gelecektir. 

YENGEÇ BURCU 12 Ocak 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Duygusal yaklaşımda bulunmak istediğiniz kişi sizin tahmin ettiğiniz gibi çıkmadı neyse ki şanslısınız ve gerçekleri aradan çok fazla zaman geçmeden gördünüz ve bunun için kendinizi şanlı varsayıyorsunuz. Siz temiz duygular besliyorsunuz, size temiz kalpli olduğunuzu söyleyenlere gülüp geçiyorsunuz fakat bu bile sizin temiz kalpli olduğunuzun bir göstergesi. Bu aralar aklınızdan geçenler kalbinizden de geçiyor ve bu sizi harekete geçirecek.

ASLAN BURCU 12 Ocak 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Duygularınızın çok yüksek olduğu bir dönem başlıyor. Aşk tüm benliğinizi sardı ancak siz yine de bunun hala gelip geçici bir his olduğu konusunda kendinizi kandırıyorsunuz. Artık cesur kararlar alma zamanı geldi kalbinizin sesini dinleyin. İşinizle ilgili var olan saygınlığınızı korumak istiyorsanız biraz sakin olmalısınız. İşler yavaş yavaş rayına giriyor.

BAŞAK BURCU 12 Ocak 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

İşinizle ilgili konularda bu sık sık toplantı yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bu toplantılar size işinizle ilgili bazı konular hakkında sizin ümitsizliğe kapılmanıza neden olacak. Aklınızda ki yatırım fikirlerini kısa bir süreliğine erteleyeceksiniz bunun nedeni iş hayatınızın yolunda gitmemesi. Aşk hayatınızda var olan sorunlar kısa ancak çözümü sizi yoran bir şekilde seyrini sürdürecek.

TERAZİ BURCU 12 Ocak 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Büyük bir aşk yaşayacağınızı ve arzularınızın yerine geleceğiniz hayal ettiniz. Karşınıza çıkacak yeni bir insan bu hayallerinizin gerçekleştiğini düşünmenize sebep olabilir. Bu konuda önemli kararlar verirken çok iyi düşünün. Sağlığınızla ilgili kritik sınıra çok yaklaştınız. Bu kez diyet ve spor şart.

AKREP BURCU 12 Ocak 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün sabah saatlerinden itibaren yoğun bir gün sizi bekliyor. Uzun zamandır görmediğiniz ziyaretçileriniz ve önemli iş görüşmeleriniz bütün gününüzü hareketli geçirecek. Aşk hayatınız bu aralar hayli karmaşık ve bunun nedeni sizin dışınızda gelişen koşullar. Siz ılımlı olmaya çalışırken sevgiliniz siz ne kadar isteseniz de sizin gibi olamıyor bunun sonucu tartışmalar… kısaca istemediğiniz ve sizi mutsuz eden şeyler.

YAY BURCU 12 Ocak 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Bugünlerde kafanızda bin türlü soru.  Sevdiğiniz kişinin size karşı olan tavırlarından ne anlam çıkarmanız gerektiğini anlayamıyorsunuz. Aslında bu sizin sorununuz değil, onun ne yapacağını bilmeyen tavırlarından kaynaklanıyor. İşinizle ilgi bazı problemler yaşayabilirsiniz boş vermişlikten kaçınmalısınız. Daha özenli ve dikkatli planlanlar yapmanızda fayda var.

OĞLAK BURCU 12 Ocak 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün motivasyonunuz oldukça düşük olarak güne başlayabilirsiniz. Gününüzü nasıl değerlendireceğinizi bilemeyecek hatta uzunca bir sürenizi bunun kararını vermekle geçirebilirsiniz. Bu aslında yorgunluğunuzun sonucu, kendinize zaman ayırmalısınız. Sevdiklerinizle zaman geçirmek istiyorsunuz ancak onlar da bu aralar en sizin kadar dolular. Uzak kaldığınız sosyal hayatınız iyi gelebilir.

KOVA BURCU 12 Ocak 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugünlerde aile içinde durumlar biraz karışık ve işler pek yolunda gitmiyor. Siz bir şeyleri yoluna sokmaya çalışırken önünüze engeller çıkıyor ve insanların nasıl büyüdüğünü artık anlıyorsunuz. Hafta sonunuzu arkadaşlarınızla geçireceksiniz bunun sizin ruhunuza iyi geleceğini düşünüyorsunuz haklısınız da. Aklınızda bazı fikirleri var ancak doğru zamanda değilsiniz.

BALIK BURCU 12 Ocak 2018 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bugün özel hayatınızla özel ve önemli bir gün. Önemli bir haber aile içinde heyecanlı saatlerin yaşanmasına neden olacak ve sizin bütün gününüzü güzel geçirmenizi sağlayacak. İş hayatınızla ilgili bazı konularda kendinizi eksik hissediyorsunuz bunun için önemli adımlar atma kararını bugün verebilirsiniz. Kendinize yatırım yapmanın tam zamanı.