12 eylül 2017 salı günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

12 eylül 2017 salı günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 12 eylülde dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 12 eylül 2017 salı günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 12 Eylül 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Bugün hayatınızla ilgili önemli kararlar alma arefesindesiniz. Yakın çevrenizdeki insanların davranışları sizin canınızı sıksada fazla üzerinde durmamak faydalı olacaktır. Ailenizin üzerindeki kara bulutlar dağılmaya başlıyor. 

BOĞA BURCU 12 Eylül 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Maddi sıkıntı içerisine girebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin. Uzun zamandır size dert olan bir konu bu hafta çözüme kavuşuyor. Gayrimenkul işlerinizle ilgili kazançlı bir hafta sizleri bekliyor. 

İKİZLER BURCU 12 Eylül 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Hayatanızda köklü değişiklikler yaşayacaksınız. Özel hayatınızla iş hayatınız arasında bazı konular canınızı sıkabilir. Aile hayatınızdaki bireylerle çatışmalar sizleri bekliyor. Sakinliğinizi korumak ve yerinde adım atmak sizi olaylara karşı korkuyacaktır. 

YENGEÇ BURCU 12 Eylül 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz),

Aşk hayatanızda beklenmedik gelişmeler yaşayabilir, uzun süredir aradığınız partneri bulabilirsiniz.  Yaşamı daha iyi algılayacağınız ve eğlenceli tarafından da bakacağınız bu dönem aşk sizin için önemli olacak.

ASLAN BURCU 12 Eylül 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

İş yerinizle ve çalışma arkadaşlarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz. Hayat içerisinde koştururken zihnen bunalımlar yaşabilirsiniz. Kendinize vakit ayırmak bunun üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır. 

BAŞAK BURCU 12 Eylül 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Hayatınız zorlu bir döneme giriyor. Partneriniz ya da ortağınızla bu hafta yoğun iletişim içinde olabilirsiniz. Karşı tarafın bencil yaklaşımı sizi rahatsız edebilir. Bir süredir konuşulmayan konularda bu hafta konuşulmaya başlayacak. Hafta ortasından itibaren ilişkinizde yeni ve parlak bir dönem başlayabilir. Yalnız olanlar hayatınıza her an biri girebilir.

TERAZİ BURCU 12 Eylül 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Maddi konular canınızı sıkabilir. Gelirinizi artırmak ya da kriz yaratan borçlardan kurtulmak için çareler arayacak doğru analiz ederseniz çözüm de bulacaksınız. Her şey sanki üstünüze geliyor ve adeta boğuluyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ancak bu sadece sizin düşüncenizden kaynaklı. Cinsel temalı sohbetler artabilir.

AKREP BURCU 12 Eylül 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Enerjiniz yüksek. Pazartesi sendromundan çok uzak pozitif bir hafta sizi bekliyor. Ülke dışındaki gelişmelere duyarlılığınız arttığı yabancılarla iletişime açık olduğunuz bir dönem olacak. Seyahat sayınız artarken iletişimde de yoğun bir dönem içerisine giriyorsunuz. Hukuksal ya da resmi işleri olanlar için güzel haberler gelebilir. Eğitim hayatınızda ve akademik yaşamınızda olumlu bir haftaya girdiniz. Yurtdışı seçenekleriniz sizin için olumlu olabilir. Tüm gelişmeleri göz önünde alarak olumlu ve olumsuz taraflar üzerinde kafa yoracağınız bir hafta sizi bekliyor.

YAY BURCU 12 Eylül 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım- 22 Aralık)

İşlerinizle ilgili sıkıntılar sizi fazlaca meşgul ediyor. Kafanızdan bir türlü o düşünceleri ve sorunları atamıyorsunuz. Yöneticiniz veya müdürünüzler yeni diyaloglar kuracağınız bir hafta olacak. Karşıt görüşlerle karşılaşacaksınız kendinizi fikir ayrılıklarına karşı hazırlamalısınız. Hafta sonuna doğru terfi ya da bir ayrılık kararı alabilirsiniz. İş hayatınızdaki yeni tekliflere yeni arayışlara açık olmalısınız. Yerinizde saydığınız dönem geride kalıyor.

OĞLAK BURCU 12 Eylül 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Çok yoğun bir döneme giriyorsunuz. Sevdiklerinizle ve arkadaşlarınızla toplantılara, organizasyonlara ve davetlere katılabilirsiniz. Çalışmaktan bunaldığınız kafanızı dağıtmak istediğiniz bir hafta sizi bekliyor. Kendinize daha çok zaman ayırdığınız bir hafta olacak. Belirleyeceğiniz hedeflerde benmerkezci bir yol aramanız size iyi gelecektir. İçinizde biriktirdiğiniz öfke sizi sıkıntıya sokuyor. Bunu bir şekilde dışarıya atmanın kendiniz rahatlatmanın bir yolunu bulmalısınız. Bunu yaparken çevrenizi kırabilirsiniz, kullanacağınız sözcüklere dikkat etmelisiniz.

KOVA BURCU 12 Eylül 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Kahve tüketimini azaltmanızı tavsiye ediyoruz. Bu günlerde uyku problemi yaşayabilirsiniz. Bilinç altınız size küçük oyunlar oynayacaktır. Ancak rüyalarda göreceğiniz mesajlar alacağınız kararlarda size yön gösterecektir. Daha önceden aldığınız kararlar doğrultusunda adımlar atarken artık yeni planları da devreye koymanın zamanı geldi. Hafta sonuna doğru arkanızdan konuşulanlar kulağınıza gelmeye başlayacak. Bunlara takılmamanız aldığınız kararlar doğrultusunda yolunuza devam etmeniz gerekiyor.

BALIK BURCU 12 Eylül 2017 Salı GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Haftanın ilk günüyle birlikte hareketli bir iletişim dönemi sizi bekliyor. Çevrenizle bağınız güçlenirken aklınıza gelenleri hemen bekletmeden uygulamak isteyeceksiniz. Fakat atacağınız adımlarda dikkatli olmanız gerekiyor çünkü bu dönem, geçiş için bir plan aşaması. Vereceğiniz kararları uygulamak için henüz erken. Bu hafta boyunca kendinizi doğru ifade ettiğinizi hissedeceksiniz. Hafta sonundan itibaren konuşmalarınızla çevrenizdekileri etkilediğiniz fark edeceksiniz. Güler yüzünüzü hafta boyunca insanlara göstermekten çekinmeyeceksiniz. Çevrenized pozitif bir etki bırakacaksınız.