11 Ağustos 2017 cuma reyting sonuçları! zirvenin adı Kalp Atışı mı Şevkat Yerimdar mı?

11 Ağustos 2017 cuma reyting sonuçları sizlerle buluşuyor. Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Öykü Karayel ve Gökhan Alkan'ın paylaştığı dizi Kalp Atışı 11 Ağustos reyting sonuçlarında kaçıncı sırada yer alacak? Kalp Atışı 4 Ağustos reyting sonuçlarına göre 6. bölümü ile AB'de 1., totalde 2. sırada yer almıştı. Kalp Atışı 8. bölüm fragmanı izlemek isteyenlerin Kalp Atışı 7. bölümün sonunu beklemesi gerekiyor. FOX TV ekranlarında izleyicinin karşısına 12. bölümüyle çıkacak olan Şevkat Yerimdar 11 Ağuatos reyting sıralamasında kaçıncı sırada olacak? 4 Ağustos'ta yayınlanan bölümüyle totalde zirvenin sahibi olan dizi, AB'de 2. sırada yer almıştı. İşte 11 Ağuatos 2017 cuma reyting sonuçları! Zirvenin sahibi Kalp Atışı mı Şevkat Yerimdar mı?

11 AĞUSTOS 2017 REYTİNG SONUÇLARI

11 Ağustos 2017 reyting sonuçlarına göre Kalp Atışı AB'de 1. olurken totalde 2. sırada yer aldı. Şevkat Yerimdar yayınlanan 12. bölümü ile AB'de 2. sırada yer bulurken totalde zirveye yerleşti. İşte sonuçlar...

11 AĞUSTOS KALP ATIŞI 7. BÖLÜM 

Kalp Atışı'nın 7. Bölümünde; Mehmet’in geçirdiği büyük motosiklet kazası Eylül’ü çok üzer. Ali Asaf kazanın ardından gerekli tüm müdahaleyi yaparken, tedaviye Sinan’ın karışması olayları çığırından çıkarır. Bahar’ın geçirdiği kötü olay sonrası gösterdiği büyük değişim hem hastane hem de Ali Asaf tarafından olumlu karşılanır. Süleyman ve Sinan’ın, Ziyanur ile gerginliği de oldukça tehlikeli restleşmelere varmıştır. Eylül, hastanede karşılaşmalarının ardından, geçmişine gömdüğü babasının, tekrar hayatına girmek istemesinden oldukça rahatsız olur. Ali Asaf’ın sporcu bir hastası için, hastanede ilk kez gerçekleştireceği uyanık beyin ameliyatı, herkeste büyük ilgi uyandırır. Esma’nın Eylül için hazırladığı sürpriz gece ise, Ali Asaf’ın Eylül’e çocukluğunu hediye etmesi için müthiş bir fırsattır. İkisi arasında ki yakınlaşma Oğuz’un canını sıkarken, Ali Asaf ve Eylül bir ilki yaşarlar.

11 AĞUSTOS ŞEVKAT YERİMDAR 12. BÖLÜM

Şevkat ve Esin birbirlerine aşık olduklarını anlamışlardır fakat birbirlerine açılamazlar. Esin onun duygularından emin olmak istemektedir. Şevkat ise rahmetli annesine ölüm döşeğinde verdiği sözü çiğnemeyi kendisine yedirememektedir. Bu arada Cevdet ve Marika, Şevkat ve Esin’e beşik kertmesi olduklarını artık açıklamaya karar verirler. Fakat olaylar öyle gelişir ki, onlar bunu söyleyemeden Şevkat mahalleden gitmeye karar verir. Ankara’dan kendisini çağıran amcasının yanına gidecektir. Esin ona duyduğu aşkın karşılıksız olduğunu düşünürken, mahalledeki mülklerin üstüne konmak için sinsi planlarını tıkır tıkır yürüten Bora son adımı atar. Esin’e evlenme teklifi eder. Esin’in aklı da kalbi de Şevkat’tedir ama kırgın ve umutsuzdur.