11 ağustos 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındısa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

11 ağustos 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 11 ağustosta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 11 ağustos 2017 cuma günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 11 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

İşinizle iligli yaşayacağınız bir glişme bütün haftasonu planınızı değiştirebilir. Karşılaşacağınız durumlarda sakinlğinizi korumak sizi bir adım öne taşıyacaktır. Özel hyatınızdaki karşıklığa artık bir yön vermeniz gerekiyor. 

BOĞA BURCU 11 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Uzun zamandır canınız sıkan şeylerden uzaklaşıyorsunuz. Hem iş hem de özel hayatınızda sürprizler sizi bekliyor. Yeni kararlar verme arifesindesiniz. Parasal konularda kara bulutlar geride kaldı. 

İKİZLER BURCU 11 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Etrafınızda bulunan insanların sizden beklentileri yüksek özellikle de iş hayatınızdaki. Sorunların çözümünde aktif rol oynuyorsunuz. Bu sizin çevreye yansıttığınız güven verici davranışlarınızdan kaynaklanıyor. 

YENGEÇ BURCU 11 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Haftasonunun gelmesini iple çekiyorsunuz. Aklınızdaki iş hayatı bana göre değil düşüncesi sizi yanlış yöne sevk edebilir. Çünkü iş olmadan siz, siz olmadan işin olmayacağı bir dönemdesiniz. Özel hayatınızda partnerinizle uyumlu tavrınız sizi geleceğe bir adım daha götürcektir. 

ASLAN BURCU 11 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Yalanı sevmiyorsunuz ama bir kere başlarsanız devamı çorap söküğü gibi gelecektir. Aldığınız yeni kararlar sizi yeni  adımlar atmaya zorlayabilir. Hayallerinizi gerçek kılmak için de çaba harcamaktasınız.

BAŞAK BURCU 11 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Son günlerde sorgulama halleriniz çok fazla artabilir. İşiniz, partneriniz, geçmişiniz, bugününüz… Bu sorgular sizi fazlasıyla yoruyor ve bir çok kişi için de siz tatsızbir hal alabiliyorsunuz. Artık geçmişi geçmişte bırakmalı ve bugünü yaşamalısınız. Bugün tarzınızın dışında kişilerle bir araya gelebilir; işinizle ilgili görüşmeler yapabilirsiniz.

TERAZİ BURCU 11 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün beklenmedik bir misafir tüm hafta sonu planlarınızı değiştirmenize neden olabilir. Bu ziyaret size hem işinizde hem özel hayatınızda yeni kapılar açabilir. Ama duygusal hallerinizi bir yana bırakmalısınız. Hayat sizin için yeni bir yol haritası çiziyor olabilir. Öte yandan sağlığınız için su içmeye başlamalısınız artık.

AKREP BURCU 11 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün sabah saatlerinde yapacağınız görüşmeler işinizin bundan sonraki seyrini belirleyebilir. Hızlı ama düşünerek kararlarınızı almalısınız. Düşündüğünüz yatırımlar içinse uygun bir zamanda değilsiniz. Özel hayatınızda iyi gelmişte kalan biri kapınızı yeniden çalabilir. Geçen onca yıl için anlatacak, konuşacak çok şeyiniz olacaktır.

YAY BURCU 11 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Bugünlerde kendinizi yorgun ve bitkin hissediyorsunuz ve bu işinizdeki temponuza da yansıyor. Acil olarak bir tatil yapmalı ve üzerinizdeki negatif enerjiyi atmalısınız. bir süredir üzerinde çalıştığınız proje ile ilgili yeni açılımlar gündeme gelebilir. Maddi konularda sorunların hızla çözüleceği bir döneme giriyorsunuz. Artık gelecek planlarınızı rahatlıkla yapabilirsiniz.

OĞLAK BURCU 11 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün enerjiniz yok yüksek. İş hayatınızda gözler yine üzerinizde olacak. Yeni ve başarılı bir çalışmaya daha imza atabilirsiniz. Ama bunun bir ekip çalışması olduğunu unutmadan iş arkadaşlarınızı da yanınızdan ayırmadan tadını çıkarmalısınız. Partnerinizin de desteği ise hiç eksik olmuyor. Özel hayatınızda da şans sizden yana.

KOVA BURCU 11 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugün güne güzel başlayacaksınız. Alacağınız güzel haberlere öğleden sonra yenileri eklenebilir. Mutluluğunuzu serbest bırakın, kendinizi sınırlamayın. Yapacağınız bir telefon görüşmesi sizi maddi anlamda kaygılandırsa da hafta sonu bu dertlerden uzak durmaya çalışın. Ailevi konularda önemli konular gündeme gelebilir.

BALIK BURCU 11 Ağustos 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Haftanın son günü artık stresinizi atabilirsiniz. İşinizle ilgili telaşlı haliniz sizi normalinden iki kat daha fazla yoruyor. Oysa planlı çalışmak sizi fazlasıyla rahatlatacaktır. Bugün gelecek davetleri reddetmemelisiniz. Hangi kapıdan kimin gireceği belli olmaz. Şanslı gününüzdesiniz. Parasal konularda sorunlar kısa sürede çözülüyor.