1 şubat 2018 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

1 şubat 2018 perşembe günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 1 şubatta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 1 şubat 2018 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 1 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Ailenizle yaşadığınız sorunlar son dönemde ön plana çıkıyor. Bu durum sizin doğru kararlar alıp, adım atmanızı engelleyebilir. Yaşanan bu süreçte çatışmaları alevlendirmek yerine sakin davranmak sizin yararınıza olacaktır.

BOĞA BURCU 1 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

İş hayatınızda ektiğinizi biçtiğiniz bir dönemdesiniz. Bu iş arkadaşlarınızda olumsuz hava oluşturabilir. Özel hayatınızda partnerinizle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Maddi açıdan sorunlarınızın çözüldüğü bir gün sizi bekliyor. 

İKİZLER BURCU 1 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Aşırı tutuk insanlarla çalıştığınız zaman kendinizi yorgun ve bitkin hissediyor, işinizi yarım bırakıyorsunuz. Sürekli değişen ruh halinizle karşınızdaki kişiyi şaşırtıyorsunuz ama hiç kimsenin canı sizin yanınızda sıkılmaz. Hızlı düşünüyor ve hızlı hareket ediyorsunuz. Son günlerde, öylesine koşturup durdunuz ki, artık mola vermelisiniz.

YENGEÇ BURCU 1 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

İş yaşantınızdaki duygusal insanların yanlışlarını düzeltmekten sıkılıyor fakat belli etmiyorsunuz. Bu da sizi çok yoruyor. Aşk hayatınızda ise hiç olmayacak zamanlarda, gereksiz savaşlar yaratmanız karşınızdaki kişinin duygularını alt üst ediyor. Kendi doğrularınıza öylesine kaptırıyorsunuz ki, sonuç ne olursa olsun umurunuzda değil.

ASLAN BURCU 1 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 22 Ağustos)

İş ortamında kendinizi öne atmaya bayılıyorsunuz. Yakın arkadaşlarınız bu tavrınıza içerliyor. Bir yere giderken aceleci olmadan, sakin davranarak partnerinizin istediği kişi olabilirsiniz. Aşk her şeye değer. Bedeninizi sağlıklı tutmak için, sürekli ayni özeni göstermiyorsunuz. Diyet aç kalmak değildir, doğru beslenmek sağlıkla eşdeğerdir.

BAŞAK BURCU 1 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

Özellikle iş hayatınızda sorumluluklarınızın bilincinde olmanız nedeniyle, çevrenin bir arkadaş olarak tercih ettiği insansınız. Sevgiyle yaklaştığınız arkadaşlarınız da size ayni sevecenlikle yaklaşıyor. Partneriniz bu konuda anlayışlı olmalı. Size çok yakın olmak isteyen birinin davranışları canınızı sıkıyor. Önleminizi önceden almalısınız.

TERAZİ BURCU 1 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Her yaptığınız işin benimsenmesini beklemekle hata ediyorsunuz. Ters tepkilere de hazır olmalısınız. Aşka pratik şekilde bakmanız, karşınızdaki kişinin daha kaprisli olmasına sebep olabiliyor. Geçen günler içinde gelişen olumsuz olayları, sürekli kurcalayarak kendinizi harap etmekten vazgeçmelisiniz. Bugünlerde harcamalara dikkat.

AKREP BURCU 1 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

İşinizle ilgili hareketli günlerden geçiyorsunuz ve şartlar sıkça değişiyor. Gerek iş gerekse özel hayatınızda beklenmeyen değişiklikler canınızı sıkıyor. Aşkın getireceği sorunlara ise tahammülünüz yok. Karamsar yapınız her konuda kendisini gösteriyor. Son zamanlarda kendinizi çok yorgun hissetmeniz bu yüzden oluyor.

YAY BURCU 1 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

Çatışmayı tercih ederek, arkadaşınızla olan ilişkinizi korkusuzca riske atıyorsunuz. Sonradan pişman olacaksınız. Sevdiğiniz kişi ile de aranızda sürekli problem çıkıyor. Sizin inadınızı bilmeyenler de hep onu suçluyorlar. Sakinleşip bazı takıntılarınızı geride bırakmalısınız. Gergin ve inatçı haliniz sizi de çok yoruyor.  

OĞLAK BURCU 1 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 şubat)

İş hayatı ile ilgili; öylesine farklı bir duygunun tutsağı haline geldiniz ki, kimsenin sizi anlaması mümkün değil. Özel hayatınızda ise yoğunlaştırdığınız hisleriniz yüzünden, sevdiğiniz insana nefes alacak zaman bırakmıyorsunuz. Sakin yapınızın altında öylesine fırtınalar gizli fakat, dış görünüşünüzle hiç belli etmiyorsunuz.

KOVA BURCU 1 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 şubat - 19 Şubat)

İşinizle ilgili bugün önemli ve güzel haberler sizi bekliyor. Ancak aşk hayatınız parçalı bulutlu. Paylaşımlar ortak değilse aslında yapabilecek bir şey yok. Siz kendi mantığınızla hareket etmelisiniz. Yorgunluğunuzun başlıca sebebi; düşüncelerinizde yaşadığınız gel-git'lerin rutin güncelliğinizi etkilemesidir.

BALIK BURCU 1 Şubat 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Bugünlerde aşkla başınız çok hoş değil. 'Bu benim hayatım' diyerek kendinizi haklı çıkarmanız da geçerli bir sebep değil. Sinirlendiğiniz zaman, sizi tanıyanları şaşırtıyorsunuz. Saygısızlık, en nefret ettiğiniz şey. Sağlığınızda fazla bir problem yok. Sadece kendinize zaman ayırın ve uyku düzeninizi düzene sokun.