1 mart 2018 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları! Havalar ısındıysa da hala güneşli günlerin gelmemesi ruhsal açıdan hepimizde değişik durumlar yaratıyor, alacağımız kararlardan endişeleniyoruz. Peki burcunuz bugün sizin için ne diyor? Burcunuzun; aşk falı yorumu, iş falı yorumu, sağlık falı yorumu, dikkat falı yorumu ve para falı yorumu tüm detayları ve ayrıntılarıyla günlük olarak istanbulgazetesi.com'da..

1 mart 2018 perşembe günlük ve haftalık burç yorumunu okumadan güne başlamayın. Pek çok insan günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Bugün alacağınız kararlarda, gideceğiniz yerlerde ve daha birçok şeyde burç yorumları size yardımcı olabilir. Peki 1 martta dünyaya gelen insanların burcu ne oluyor? İşte 1 mart 2018 perşembe günlük ve haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU 1 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Günlük hayatınızdaki sorunlar ile ilgili kafa karşıklığınız hayatınızın  tamamanı etkiliyor. Bütün enerjinizi tüketen bu duruma son vermeniz gerekiyor. Sorunlara akan zamanın içerisinde çözüm bulmanız, atacağınız adımların ilkini oluşturuyor. Sonra yapacağınız neden-sonuç ilişkisi ise üzerinizdeki yüklerden büyük ölçüde kurtulmanızı sağlayacak. Sorunlardan kaçmamak ve üzerine gitmek sorunu ortadan komple kaldıracaktır. 

BOĞA BURCU 1 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Hayattan beklendiklerinizin gerçekleşmemesi keyfinizi kaçırabilir ama bu durum gerçekleşmeyecek anlamına gelmiyor. Bir şey için daha çok çabalamak ve savaşmak  istediğinizi ayağınıza getirecektir. Bu aralar partnerinizle olan ilişkinizde sorunlar yaşayabilirsiniz fakat sizin tutumunuz durumun gidişatını belirleyecek.

İKİZLER BURCU 1 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Garantici yapınız sayesinde bir çok şeyin üstesinden geliyorsunuz. Partnerinizle ilgili ilişkileriniz gayet iyi aslında tam istediğiniz gibi bu sizi mutlu ediyor. Çevrenizde ki olumsuz çatlak sesleri dinlememeye gayret etmelisiniz zira bu sesler sizde motivasyon bozukluğu yapabilir. Bazı maddi problemler yaşayabilirsiniz bu sizi bir süreliğine zora sokacak ödemeleriniz de problem yaşayacaksınız. Zamanınızın bir kısmını ailenize ayırmalısınız onları çok ihmal ediyorsunuz.

YENGEÇ BURCU 1 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Aklınızda var olan şeyleri somutlaştırmak istiyorsunuz ancak bunu elinizde olmayan durumlardan dolayı yapamıyorsunuz. Bu aralar yoğun bir çalışma içine giriyorsunuz ve bu sizi hayli yorsa da işinizi seviyor olmanız sizi biraz rahatlatıyor. Çok geç olmadan bazı ziyaretler yapmanız gerekiyor bu konu da duyarlı olmanız gerekebilir. Ailenizle ilgili bazı konularda ters düşebilirsiniz.

ASLAN BURCU 1 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Partnerinizle ilgili bazı konular yoluna giriyor, siz yine de istediğiniz huzurun bu olduğu konusunda şüpheleriniz var bunun genel olarak mutluluğunuza bir zaraeı olmasa da yine de içiniz rahat değil. Çok yönlü oluşunuz hem iyi hem de kötü, önünüze bir çok engel çıkarken aynı zamanda da çok yönlülüğünüz sayesinde bir şekilde durumların üstesinden geliyorsunuz ancak bu sizin kararlarınızda çelişmelere de neden olabiliyor.

BAŞAK BURCU 1 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Kendinizi yenileme yeni şeyler yapmak istiyorsunuz açıkçası bunun için önünüzde her hangi bir engel de yok ve işleri yoluna koyduktan sonra harekete geçeceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirecek potansiyeliniz var ve bu potansiyeli kullanmak için uğraşacaksınız. Maddi anlama kısa dönemli de olsa bir dar boğazdan geçiyorsunuz. Bu maddi dar boğaz sizi biraz yorsa da gelip geçici olacağı için fazla takılmayacaksınız.

TERAZİ BURCU 1 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Partnerinizle ilgi bazı var olan sorunlarınız artık son noktaya kadar geldi ve bununla ilgili konuşmalı ve bir çözüm bulmalısınız diye düşünüyorsunuz. İş ve eğitiminizi bir arada götürüyorsunuz bu sizi zorluyor ancak bunun sonucunu da başarılı bir şekilde alacaksınız. Aileniz sizden biraz saygı bekliyor ancak siz bu konuda onlar gibi düşünmüyorsunuz. Beslenmenize dikkat etmelisiniz zararlı gıdalardan uzak duramıyorsunuz.

AKREP BURCU 1 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Sevgilinize olan aşırı sevginiz, onun sizi yanlış anlamasına neden olabilir. Siz ona sevginizi biraz farklı yollarla gösteriyorsunuz oda bu durumdan haliyle bıkıyor. İşinizle bazı konular sizi zamanında yormuştu ancak bu durum sizin için artık bir sorun teşkil etmiyor. Bu aralar düşündüklerinizi kendinize saklasanız sizin için daha verimli bir gün geçirebilirsiniz.

YAY BURCU 1 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Son zamanlarda ilişkinizde gözle görülür boyutlarda bir yıpranma söz konusu bu sizi ve partnerinizi hayli yoruyor. Aranızda ki soğukluğun temel nedeni de bu. İş ilişkilerinizde bazı konularda hassas davranıyorsunuz ancak bazen de çok duyarsız olabiliyorsunuz bu şekilde olumsuz bir sonuç elde etmiyorsunuz ancak olumlu bir sonuçta elde edemiyorsunuz. Elinize yakın zamanda toplu para geçecek ve bununla aklınızda ki işin büyük kısmını yapacaksınız.

OĞLAK BURCU 1 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu aralar hayatınızı kendinizi biraz dinlendirme düşüncesine yöneleceksiniz, içsel huzuru bulmak için duygusal konulara bir süreliğine ara vereceksiniz. İş amaçlı şehir dışına çıkmalar söz konusu olabilir. Bu sizin ve partnerinizin arasında bazı sorunlara neden olabilir. Partnerinize onu sevdiğinizi belli etmelisiniz aksi halde ilerde pişman olabilirsiniz.

KOVA BURCU 1 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

İlişkinizde soyut olan her şeyi karşı taraftan bekliyorsunuz. Sizin bu kadar isteksiz tavrınız karşı taraf için olumlu sonuçlar doğurmuyor ve siz normalden daha da fazla üşengeç bir ruh hali içine girdiniz aksi olması gerekirken. Yetkililerinizle aranız oldukça iyi bu durum sizi motive ediyor. Yakında yüklü miktarda para tahsili yapacaksınız bu sizin düşüncelerinizi yıkacak.

BALIK BURCU 1 Mart 2018 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bu aralar partnerinizi adeta tanıyamıyorsunuz o size çok yabancı geliyor ancak onun bu halinden hoşnutsunuz zira ilişkiniz canlanıyor. İşinizle ilgili bazı konularda olumlu gelişmeler söz konusu bu durum sizi motive ederken bir yandan da daha çok çalışmanıza neden olacak. Bu aralar elinize fazla miktarda para geçecek ancak siz bu paranın kontrolünü sağlayamayacaksınız.