Demet Akalın, Ezgi Mola'nın rol aldığı Maide'nin Altın Günü filmi galasında, eşi Okan Kurt ve arkadaşı Fatih Ürek'le birlikte objektiflere yansımıştı.

İşte burada Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde radyocu Duygu Özkan'ın düğününde Seda Sayan'nın çok beğendiği birinin olduğunu söyledi.

Bu konuşma sonrasında Seren Serengil, bahsi geçen kişinin ünlü şarkıcı Mehmet Erdem olduğunu söyleyerek magazin gündeminde bomba etkisi yaratan bir platonik aşk haberine imza atmıştı.

Bunların hepsi magazin dünyasında her yerde konuşuldu, yazılı ve  görsel basında çarşaf çarşaf haber oldu.

Bu hafta Seda Sayan katıldığı bir TV programında gerçekleri açıkladı.

Seda Sayan bütün yaşananları samimiyetle anlattı ve böyle bir şeyin olmadığını dile getirdi.

Söz konusu sanatçı Mehmet Erdem'in hâlâ devam eden bir birlikteliği olduğunu da söyledi.

Seda Sayan'ın bu açıklamalarından sonra gerek Seren Serengil gerekse Demet Akalın, olayla ilgili gelen sorulara, "Sevgilisi varmış çocuğun, şakaya çevirdik biz de" dedi. 

Az kaldı bu şakaya çevirdik olayı farklı bir şeye dönüşüyordu..

Birileri bununla eğlenirken,  öteki tarafta Mehmet Erdem ve sevgilisinin ve hatta yakın çevrelerinde eş-dost- akraba arasında yaşanan kâbuslar kim bilir neler oldu?

Bir süredir gözlerden uzak olan Arif Sağ' dan yeni bir haber var.

Uzun süredir  akciğer kanseri tedavisi gören Arif Sağ, kızı Aslı ve oğlu Tolga Sağ ile birlikte aşı tedavisi için Küba'ya gitmişti.  Ancak, sosyal medyada Arif Sağ'ın vefat ettiğine dair peş peşe paylaşımlar yapılmış kızı Aslı, bunun üzerine babası ile uçakta çekilen fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşmıştı. Geçen yıl eşi Yıldız Sağ'ı kanserden kaybeden ve kendisine de akciğer kanseri teşhisi konulan Arif Sağ'ın Küba'da 5 seanslık aşı tedavisi göreceği ifade edildi. Türk Halk Müziği'nin usta ismi, hayranları için Küba'da oğlu Tolga ve kızı Aslı ile Küba'da çekilen fotoğrafları Twitter hesabından paylaştı.

Sağ ailesi bu paylaşımı özellikle "Arif Sağ ölmedi" demek için yaptı.

İnsanların acı çekerken bir de öldü haberleri yapıp, yaşarken zaten öldürüyorsunuz.

Kanser gibi bir illet ile savaşan Sağ ailesine bu yapılan son derece ahlâksızcadır.

Dönem dönem bu şekilde sosyal medya üzerinden birileri bir çok ünlüyü yaşarken öldürüyor.

O ünlünün başta ailesi dostları ve hayranlarının içine sokulan psikolojik durumu düşünmek bile istemiyorum. Bu haberleri yapan kişiler tespit edilip kayda değer cezalar verilmesi taraftarıyım.

Bu kişileri öyle cezalar verilsin ki emsal değerinde olsun.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...