Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, Beşiktaş'ta ünlü bir otelin odasının 10. katında öldürülmüştü.

Çocuklar Duymasın dizisinin başrol oyuncularından Pınar Altuğ Atacan, yıllarca birlikte çalıştığı Tamer Karadağlı ve Vatan Şaşmaz ile olan fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak 'Keşke yine böyle fotoğraflar çekebilseydik, özlüyorum' notuyla paylaştı.

Oyuncunun yürekleri dağlayan paylaşımı kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

ABD'de yaşayan, 1963 doğumlu eski manken Filiz Aker, yaklaşık 1 aydır İstanbul da kaldığı Beşiktaş'taki ünlü otele geldi.

Aker'in odaya çıkmasından 5-10 dakika sonra Vatan Şaşmaz'da otele gelerek Aker'in odasına çıktı.

Odada ikilinin arasında çıkan tartışmadan sonra Aker, kaçmaya çalışan Şaşmaz'ı arkadan 3-4 el ateş ederek vurdu.

Aker olayın ardından kendi kafasına ateş ederek intihar etti. Silah sesine odaya koşan otel personeli arkadan kilitli olan kapıyı kırarak içeri girdi ve Vatan Şaşmaz'ı kapının 1 metre uzağında, Filiz Aker'i ise yatakta ölü bulmuştu.

İşte bu tatsız olay bu şekilde yaşanmıştı. Gerçekten Pınar Altuğ'un meslektaşı Vatan Şaşmazı unutmayıp hatırlaması ve hatırlatması çok güzeldi. Pınar Altuğ alkışı hak ediyor.

Vatan Şaşmaz'ı bende çok yakinen tanırdım. Kendisiyle bir çok kez eğlenceli ve bir o kadar da kaliteli röportajlarım olmuştur. İş dışında da bir araya gelirdik. Kimse ile bir sorunu olmayan sadece işinde ve gücünde olan başarılı bir isimdi. Sosyal hayatında insanlara yardım eder, özellikle yardım kuruluşlarının işlerine gönüllü katılırdı. Manevi tarafı da bu anlamda güçlü biriydi. Genç yaşında ve en verimli döneminde aramızdan böyle tatsız bir şekilde ayrılması tüm sevenlerini çok üzdü.

En çok üzüldüğüm konuda mutluluğu ikinci evliliğinde yakalamış, aynı zamanda dünyanın en güzel haberini baba olacağı müjdesini aldığı dönemde öldürülmüş olmasıydı.

Hala çok ama çok üzgünüm...

Hayat hepimize bazen tatlı bazen tatsız hadiselerle sürprizler yapmaya devam ediyor...

Allah ölümün bile hepimiz için hayırlısını nasip etsin!

Vatan Şaşmaz nurlar içinde yat!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...