Bu hafta seçimlerin ertelenmesiyle ünlüler de çoştu. İşte bazı ünlülerimizin seçimle ilgili paylaşımları.

Demet Akbağ, Ekrem İmamoğlu'nun çağrısının ardından ilk desteğini açıklayan ünlü isim oldu. Demet Akbağ, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla ''Her şey çok güzel olacak'' paylaşımında bulundu.

Gülse Birsel, Twitter hesabından ''Seçim varsa oy verilir! Sevgiler ve herkese çok güzel günler!'' paylaşımında bulundu.

Yılmaz Erdoğan, Twitter hesabından ''Sayın @ekrem_imamoglu 'nun konuşması güzel, makul, dengeli, haklı, kışkırtmadan uzak, kararlı ve umutluydu. Haksızlığa uğramak, iyi bir insanın davasına ivme kazandırır. Tüm toplumsal kesimler, hepimiz, el ele, hep birlikte güzel günlere...paylaşımında bulundu.

Şevval Sam, Twitter hesabından Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafını paylaşarak ''#bizaslavazgeçmeyeceğiz #herşeyçokgüzelolacak #istanbul'' paylaşımını yaptı.

Yalın, Twitter hesabından ''Her şey çok güzel olacak! Gider veririz yine oyumuzu...'' paylaşımını yaptı.

Berrak Tüzünataç, Twitter hesabından MFÖ'nün ''benim hala umudum var'' şarkısını paylaşarak ''#herseycokguzelolacak Mazhar Alanson - Benim Hala Umudum Var'' desteğini gösterdi.

Cem Davran, Twitter hesabından ''Elli beş yaşımdayım, yeteri kadar tanıklığım var sanıyordum canım ülkemde, yanılmışım. Böyle bir hukuksuzluk, vicdansızlık görmedim. Bir oy bir oydur deyip hasta annemi kucaklayıp oy vermeye gideceğim yine, yine, yine, yine...paylaşımı yaptı.

Hayko Cepkin, Twitter hesabından ''Herrrrşeeeey çooooook güzeeeeel olaaaacaaaooooğğğkkk paylaşımında bulundu.

Elçin Sangu, Twitter hesabından ''Neyse ki her şey çok güzel olacak...paylaşımı yaptı.

Yonca Lodi, Twitter hesabından ''Düştüysek Kalkarız daha ölmedik ya! paylaşımında bulundu.

Selçuk Yöntem, Twitter hesabından "Herşey çok güzel olacak" bu filmi çok beğenmiştim. İyi oynuyorlardı. Günün sonunda yaşananlara bakarak"Herşey çok güzel olacak" diyorum. Demokrasi güzel şeydir.'' paylaşımında bulunarak desteğini belirtti.

Ceyda Düvenci, Twitter hesabından filminde oynamaktan gurur duyan bir oyuncuyum ve #herşeycokgüzelolacak inanıyorum'' paylaşımını yaptı.

Anlaşıldığı gibi bütün ünlülerimiz seçime şimdiden büyük ilgi gösterdiler.

Umarım halkımız için her şey çok daha güzel olur.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.