Bu haftaki konuyu estetik üzerine yazmak istiyorum. Yazıma hızlı bir giriş yaparak başlıyorum!

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i olarak hafızalara kazınan oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ aynı zamanda Türkiye'nin tescilli güzellerinden. Son olarak yenilediği imajı ile adından söz ettiren Pınar Altuğ'a övgüler yağmıştı. Sanatçı en son olarak saçlarını tıpkı gençlik yıllarında ki koyu renge boyattı.Ardından da yaptığı nostalji paylaşımlarıyla ilgi odağı oldu. Güzel oyuncu Pınar Altuğ'un hayranlarını yıllar öncesine götürdüğü fotoğraflar geçirdiği estetik operasyonları da ele verdi.

Şu sıralar Tolgahan Sayışman ile yaşamına devam eden Almeda'nın geçmişten günümüze gelen değişimine gelin hep birlikte bir göz atalım!

Miss Globe, Miss Albania, Miss Tiran gibi güzellik yarışmalarında elde ettiği birinciliği sayesinde ünlü olmayı başarmıştı.

Arnavutluk'ta doğup, büyüyen Almeda Abazi, lise ve üniversite eğitimini Türkiye'de tamamladı ve burada modellik yapmaya başladı. O günden bugüne kendisini takip edenlerin gözünden Almeda’ nın yaptırdığı estetik gözlerden kaçmadı. Her seferinde estetikle ilgili sorulara maruz kalan Almeda en son sosyal medyadan yine hayranlarıyla kısa süreli bir tartışma yaşamıştı.

Abazi "Gözlerini nerede yaptırdın?" diye soran takipçisine şu yanıtı verdi: "İyice abarttınız. Burun ameliyatı dışında yüzümde bir şey yok. Bir sene önce üst dudağıma iki nokta dolgu yaptırdım. Zaten ona da pişman oldum"demişti.

Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen'in sosyal medya üzerinden paylaşımları sonrası güzelliğine her dönem övgü dolu yorumlar yağıyor. Son olarak sosyal medyada büyük ilgi gören Fahriye Evcen'in 2012 yılına ait bir fotoğrafı oyuncunun hayranlarını ikiye bölmiştü. Fahriye Evcen'de estetik var mı, yok mu? tartışması yaratan Fahriye Evcen'in yıllar öncesine ait fotoğrafı kısa sürede gündem olmuştu. 34 yaşındaki güzel oyuncu Fahriye Evcen'in kariyerinin ilk yıllarından bugüne ciddi değişimi gözlerden kaçmıyor.

Başarılı oyuncuya estetik sorulduğunda. "Bu zamana kadar en ufak bir estetik yaptırmadım"dediği dönemlerde yanaklarına dolgu yaptırdı, kaşlarını da botoks ile kaldırttı haberlerini okumuştuk.

Sırada sahnelerden bir isim var. Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri Sıla. Sesi, tarzı ve özel yaşantısıyla hem tarzıyla en konuşulanlar arasında yer alan Sıla'nın estetikleri de sosyal medyada olay olmuştu. Güzel şarkıcının estetiksiz hali hayranlarını şoke etmişti. Burnunu yaptıran ve ardından yüzüne yaptırdığı çeşitli operasyonlar gözlerden kaçmayan estetikleriydi.

Kısa Kısa;

Hande Erçel, dudaklarına dolgu yaptırdı. Dilan Çicek Deniz, Göz kapaklarını ameliyatla düzelttiren ve cildindeki leke ve pürüzleri PRP tedavisiyle azaltan Deniz'in değişimi dikkatlerden kaçmamıştı.

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle kariyerinde hızlı bir yükseliş yakalayan Meryem Uzerli de genç yaşına rağmen estetik dokunuşları tercih eden ünlümüz. Dudaklarına, elmacık kemiklerine ve çene ucuna dolgu yaptırmıştı.

Neredeyse estetik yaptırmayan ünlümüz yok gibi. Ünlü olmanın bir kuralıymış gibi mutlaka ufakta olsa bir operasyon yapılıyor.

Oysa her yaşın, her görünüşün insanda bıraktığı tat güzeldir. Bu operasyonlar insanın doğasına, fizyolojik yapısına aykırı olduğu için doğal olmayan bir şeyde güzel durmuyor.

Kısaca estetik operasyonunuz yoksa ünlü olamayacak mısınız? Bırakın insanlar Sizi sanatsal başarılarınız, kişisel karakteriniz için sevsinler, yüceltsinler! İnsan olmanın yolu önce kendin olmaktan geçiyor... Sürekli kendisiyle oynayan insanlar kaanatimce eksik taraflarını örtmeye çalışmaktan başka bir şey yapmıyorlar...

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...