Birbirinden güzel Türk filmleri teker teker vizyona giriyor. Kimi filmler ise  seyircisi ile buluşmak için gün sayıyor.

Özellikle aramızdan erken ayrılan arabesk müziğin en önemli seslerinden biri Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı film çok izlendi ve halada izlenmeye devam ediyor.

Gerek konusu gerek iddialı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmde Müslüm Gürses’i Timuçin Esen, eşi Muhterem Nur’u ise Zerrin Tekindor canlandırmış. Kadrosunda; Ayça Bingöl, Erkan Avcı, Erkan Can, Turgut Tunçalp, Taner Ölmez ve Güven Kıraç gibi başarılı isimleri bulunduran biyografik yapım ’Müslüm’, 26 Ekim 2018 tarihinde vizyona girdi ve hala vizyonda.

Film tamamıyla Müslüm Gürses’in hayatından anlatımların olduğu sahnelerle dolu. Bu kadar çok sevilen bir ünlünün geçmişte yaşadıklarına ölümünden sonra sevenlerinin ilgisi kadar filmin methini duyup gidenlerde filme hayran kaldı.

Şimdi vizyona sayılı günleri kalan bir komedi sinema filmine göz atalım.

30 Kasım’da vizyona girecek olan komedi filmi ’Hedefim Sensin’in oyuncuları, önceki gün gazetecilerle buluştu. ’Hedefim Sensin’in hem senaryosunu yazan, hem de filmde çiğ köfte ustası ’Zekeriya’yı oynayan Ata Demirer şöyle konuştu: “Bu kendi yazdığım yedinci senaryo; bir çocuk daha geliyor. Bu öyle bir duygu ki; yazıyorsunuz sizin, çekiyorsunuz sizin ve sonra o çocuğu bırakıyorsunuz, o çocuk artık size ait değil, herkese ait. Umarım herkesin bakmayı seveceği bir çocuk olur.”

Filmin bir diğer oyuncusu Demet Akbağ ise “Sosyal medyada paylaştığımız fotoğraflardan da bir arada olmaktan çok zevk aldığımızı herkes görüyor. Beklentileri karşılayacak sıcacık bir film yaptık.” dedi.

Şimdi de sinema da vizyon için haftaları kalan bir başka komedi filmi var.

Ünlü komedyen Şafak Sezer’in başrolünde oynadığı “Bana Bir Soygun Yaz 2” filmi merakla beklediğimiz filmlerden.  Ünlü Oyuncu Şafak Sezer bu defa Kasap Tercan olarak beyazperdede. Çekimleri Kıbrıs’ta tamamlanan “Bana Bir Soygun Yaz 2” sinema filmi 14 Aralık’ta vizyona giriyor.  Başrollerinde Şafak Sezer, Çetin Altay, Hasan Elmas, Umut Oğuz, Melda Arat ve Livia Çelebi’nin yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda  Murat Toktamışoğlu var. Komedi ve aksiyon içerikli filmde; 2 kafadar arkadaş (çeto ve sülo) yaşadıkları talihsiz olaylardan sonra soluğu Kıbrıs’ta alırlar. Hayatlarını sade bir yaşantı içinde sürdüren kahramanların Kıbrıs macerası kendileri için içinden çıkılması zor, aksiyon ve sürpriz dolu bir maceraya dönüşüyormuş. Kasap Tercan (Şafak Sezer) ile tanışmalarından sonra da işler tamamen karışacak,  bu iki kafadar kendilerini maceranın komedi ile buluştuğu inanılmaz bir serüvenin içinde bulacaklarmış!

Anlayacağınız sinema severleri müthiş bir komedi bekliyor.

Vizyonda olanların  kendini ispatladığı ve vizyon için gün sayan Türk filmlerinin birbirinden başarılı işler olduğu şimdiden belli oluyor.

Şimdiden hepsinin gişesi bol olsun diliyorum.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.