Geçtiğimiz hafta Türkiye için kara günlerden birini daha Beşiktaş'ta yaşadık.

Terör bir kez daha alçakça, haince, şerefsizce canımızı yaktı.

Bu kahpe terör fidan gibi gencecik gençlerimizi, vatandaşlarımızı, fidan gibi gencecik polislerimizi ailelerinden kopardı.

Kırk dört tane ocağa ateş düştü. Aynı zaman da bu ateş bütün Türkiye' nin ciğerini yaktı..

Olay gününden itibaren bütün Türkiye bir kez daha birlik, bir kez daha tek yumruk oldu. Sanat camiasının her kesimi de hiç olmadığı kadar duyarlı davrandı.

Daha önceki yıllara göre git gide artık onlarında sesi yükselmeye başladı.

Bu hafta bir çok sanatçı olay yerine giderek tepkilerini gösterdi.

Yaklaşık on beş sanatçı toplanarak çevik kuvvet şube müdürlüğüne gittiler. Oradaki polislerle oturup sohbet ettiler, dertleştiler ve acılarını paylaştılar.

Gerçekten ünlülerimizin sosyal medya üzerinden katılmalarının dışında  fiziki olarak da Polislerimizin yanında olmalarını görmek beni çok mutlu etti.

Fakat üzüldüğüm tek şey bir süre sonra bütün bu olanların unutuluyor olması.

Acılarımız tazeyken paylaşıyoruz, bağırıyoruz, sokaklara çıkıyoruz ! Ama kısa bir süre sonra şehitlerimiz unutuluyor.

Ne zaman canımız tekrar yanıyor yine birleşiyoruz.

Devlette de milletimizde de devam esas olmalı diye düşünüyorum.

Aziz şehitlerimizi ve geride bıraktıkları acılı ailelerini de unutmamalıyız! Unutturmamalıyız!

Sanatçılarımızın Beşiktaş'taki bu kahpe terör olayı sonrası sosyal medyadan paylaşımlarını da sizlerle paylaşarak bu haftaki yazıma son vermek istiyorum.

Tuba Büyüküstün; Rica ediyorum bu gönderiyi "LIKE" etmeyin, çünkü biz yas tutmak zorunda bırakılmayı sevmiyoruz. Bunu sevdiğimizi sanmasınlar... Biz nefreti sevmiyoruz, sevdiğimizi sanmasınlar. Biz içine sokulmak istendiğimiz karanlığı istemiyoruz, istediğimizi sanmasınlar...

Deniz Akkaya; Kelimeler susar, acı dile gelir....

Rıza Kocaoğlu; Off of umarım kimseye bişey olmaz, merak eden arkadaşlar ölmedik ama iyi de değiliz, acil şifalar memleketime!

Vildan Atasever; Türkiye'yi asla bölemeyeceksiniz,asla vazgeçmeyeceğiz,amacınıza ulaşamayacaksınız, elbet bir gün geldiğiniz gibi gideceksiniz. #terörelanetolsun

Özge Özpirinçci; Bitmeyen terör, ateş düşen evler, yitirilen masum canlar ve ağiılardan çıkan basma kalıp cümleler... İnsanız biz insan! Delirmemek için... Korku, hüzün ve çaresizlik üzerinden politika yapılır mı? Yoksa politika tam olarak bu duygular üzerinden mi yapılır ?!

Oktay Kaynarca; Başın sağolsun memleketim....Başın var olsun, dik olsun memleketim...Mekanınız cennet olsun kardeşlerim.

Doğa Rutkay; Nerede bir can ölse, Oralı olur yüreğim, olmalı zaten. Olmazsa "insan" olmaz yüreğim.. Ahmed Arif #acımız #şehitlerimiz #öldürülenmasumcanlarımızvar  #terörülanetliyorum..

Hande Yener; Yaralı polislerimize acil şifalar diliyorum... #terörülanetliyorum #Başaramayacaksınız #İstanbul

Demet Akbağ; 'Neredesin ?, 'iyimisin' , trafiğini başlattılar yine hainler . Allah kahretsin .;(((

Sevgi ve hoşgörü ile kalın