Süper Lig'in ilk haftasında Trabzon deplasmanından galibiyetle dönen Beşiktaş, evinde Antalya'yı karşılaşmanın son çeyreğinde durduramadı ve puan kaybetti.
Korona testi pozitif çıktığı için karantinada olan Sergen hocadan yoksun bir şekilde Antalya'yı misafir eden Beşiktaş, maça istekli ve pas yaparak başladı. Antalya ise Beşiktaş'ı durdurmak için defans yaparak oyunu kilitlemeye çalıştı.

Beşiktaş, ilk net pozisyonunu Boyd'un ortasıyla buldu. Dorukhan kafayla golü bulmak istedi ama top çerçeveyi bulmadı. Vida ile Welington'un defanstaki uyumu, Beşiktaş'ın hücuma çabuk çıkmasını da sağladı. 25. dakikada Hasiç'in şutunun direğin dibinden auta gitmesi, Beşiktaş adına kaçan bir pozisyon oldu. Aynı dakika içerisinde Necip'in kaptırdığı top, Antalya'nın atağına dönüştü. Atak ancak faulle durduruldu. Necip, ardından bir top daha kaptırdı ve Beşiktaş ileride yakalandı rakibine.

33. dakikada Atiba'nın ustaca attığı uzun pas, üst üste hatalar yapan Necip'i de kurtardı. Necip, zor pozisyonda Atiba'nın pasını kafayla ceza sahasına gönderdi. Oyunu iyi takip eden Larin'e kafayı vurmak kaldı ve Beşiktaş golü bularak rahatladı.

Golün ardından oyun tamamen Beşiktaş'ın kontrolüne geçti. 35. dakikada Larin'in ortasıyla buluşan Mensah'ın vuruşu, Antalya kalecisinden döndü. Beşiktaş, ilk yarı sonrası soyunma odasına tek gollü de olsa galibiyetin verdiği rahatlıkla gitti.

Antalya, ikinci yarıya ilk devrenin aksine daha istekli ve pres yaparak başladı. Beşiktaş, Antalya presi karşısında oyun kuramadı. Bunda, oyuncu değişikliklerinin de etkisi oldu. Oyuna giren Ljajic ve Lens, katkı sağlayamayınca Beşiktaş oyun hakimiyetini de Antalyaspor'a kaptırdı. 

78. dakikada Boyd'un ortasına iyi vuruş yapamayan Larin, net bir gol pozisyonunu harcamış oldu. 83. dakikada Vida'nın boş pozisyondaki kafa vuruşu da kaleyi bulmadı ve Beşiktaş adına kaçan net bir pozisyon oldu.

Beşiktaş'ın durduğunu gören Antalyaspor hocası Tamer Tuna, yaptığı değişikliklerle "tecrübeli" ama yavaş kalan oyuncularını çıkardı, gençleri takıma monte etti. "Atamayana atarlar" deyimi 85. dakikada gerçekleşti ve Antalyaspor'un ilk kez Süper Lig'de forma giyen 18 yaşındaki oyuncusu Gökdeniz takımına beraberliği kazandıran golü attı.

Bu gol, Beşiktaş'a 2 puan kaybettirirken, Antalyaspor'un İstanbul'dan puanla evine dönmesini sağladı.

Sergen hocanın yardımcısı Murat hocanın özellikle ikinci yarıda takımın sağ kanadı kullanmayıp, tek kanatlı Kartal misali kalmasını seyretmesi ve Necip'i oyunda tutması 2 puanlık kayıba neden oldu.

Henüz hiç bir takım tam olarak lige hazır değil ve yeni transferlerini takıma monte etmek için çaba harcıyorlar. İlk haftalarda yaşanan kayıpların elbette telafisi var. Ama yanlışlardan ders alındığı taktirde...

Sergen hocaya tekrar "geçmiş olsun" diyor, bir an önce takımın başına dönmesini bekliyoruz.