İzmir, 6,6 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı. Yediden yetmiş yediye herkes İzmir için tek yürek oldu. Ülkenin dört bir yanından tüm vatandaşlarımız elinden geleni yapmak için seferber oldu. Yaşananlardan sonra ünlü isimlerde İzmir depremi ile ilgili paylaşımlarda bulundu.

SERENAY SARIKAYA; İzmir Depremi olurken annem ve ben İzmir'den dönüş yolundaydık. Felaketin bu denli büyük yaşandığına insan inanmak istemiyor. Tüm İzmir'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kalbimiz, dualarımız sizlerle...

CEM YILMAZ; Canım İzmir'imizde yaşanan acıyı paylaşıyor, her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, arama, kurtarma çalışmalarına katılan her kuruma, işçiye güç, kuvvet diliyorum.

SILA GENÇOĞLU; İzmir, yurdum, anam, babam, ailem, dostum... Geçmiş olsun. Büyük geçmiş olsun.

ÇAĞAN IRMAK; Geçmiş olsun İzmir'im, Seferihisar'ım... Arayanlar, soranlar; ben ve ailem iyiyiz. İzmir için zorunlu olmadıkça şebekeleri meşgul etmeden, net üzerinden haberleşilmesi öneriliyor. Lütfen bu konuda hassas olalım. Soğukkanlılıkla, telaşa kapılmadan birbirimize yardım edelim.

YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY; İzmir, güzel memleketim... Çok çok üzgünüm. Dilerim Allah'tan can kaybı yoktur. Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah. Herkese çok geçmiş olsun.

BEGÜM KÜTÜK; Ailem, dostlarım, memleketim... Geçmiş olsun İzmir'im...

MURAT DALKILIÇ; Ailem, arkadaşlarım, depremi yaşayan bütün hemşehrilerim... Büyük geçmiş olsun. İnşallah can kaybı yaşanmaz.

Bazı ünlülerimiz iki kelime ile sadece "Geçmiş olsun İzmir" demek ile kaldı. Cümle bile kurmak istemedikleri yazdıklarıyla anlaşılıyordu.

Bir de dikkatimi çeken başka bir şey daha oldu. Bazı kuruluşlar anne ve babasını kaybeden çocukların eğitimini, tüm öğrenim yıllarını kapsıyacak şekilde üstlendiler.

Bunun gibi güzel samimi yardım elleri uzandı. Ama ünlülerden henüz kılını kımıldatan olmadı. Bir iki tane ünlü hariç. Özellikle benimde beklediğim Türkiye nin en önemli ünlüleri ah ah vah vah demekten öte geçemediler.

Bakalım yeni haftada bu ünlülerimiz sirkelenip taşın altına ellerini koyacaklar mı göreceğiz.

Devletimiz mutlaka üzerine düşeni yapacaktır. Ama topluma mal olmuş, bu toplum sayesinde şöhret ve paraya boğulan bu ünlülerimiz toplumdan kazandıklarını özellikle İzmir için paylaşacaklar mı?

Yoksa tüm samimiyetsizlikleriyle kuru kuruya "Geçmiş olsun İzmir" ah ah vah vah, çok üzgünüz demeye devam mı edecekler.

Açıkcası ne olacak ben de merakla takip edeceğim.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...