O hiç şüphesiz sanat dünyasının vazgeçilmezi! O İmparator İbrahim Tatlıses'den başkası değil! Tatlı tatlı geliyorum diyor...

Yıllar önce yaşadığı feci kazanın ardından ekranlardan uzak kalan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, yeniden sevenleriyle buluşacak. İbo Show ile hayranlarıyla buluşacak olan Tatlıses'in programın detayları da belli olmaya başladı. Uzun süredir hayatına İzmir'de devam eden sanatçı, programın çekimleri için her seferinde İstanbul'a gelecek. Öte yandan programda her hafta yeni konuklar ağırlanacak. Şimdiden izleyicilerini heyecanlandıran Tatlıses, yakın zamanda çekimlere başlayacağını duyurdu.

İmparator lakaplı Tatlıses geçen süre içinde ara ara "başlıyorum" demişti ama bir türlü olmamıştı. Rahatsızlığının yanısıra kendini daha hazır hissetmediği için başlayamamıştı. Ama bence bu sefer olacak. Çünkü magazine eskisi gibi haber olacak açıklamalar ve hareketler başladı. Buna da sosyal medya üzerinden yine çok konuşulacak bir paylaşım yaparak başladı ; "Şimdiki aklım olsaydı 7 çocuk yapmazdım! Allah insana evladın da hayırlısını versin, vermiyorsa da o zaman hiç vermesin. Çünkü; azı karar çoğu zarar. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 3 tane yeter artar bile!" diyerek ardından açıklamalarına yine devam etti.. İbrahim Tatlıses, aile sırlarını ifşa eden bir kişinin olduğunu belirterek "İçimizdeki köstebeğe ulaşmaya az kaldı. Bence ben onu bulmadan o kendini açık etse de, o da biz de rahatlasak ama yakınım biliyorum, tam emin olmam gerek! Vebal almak istemiyorum. Çok da seviyorum be arkadaş neden?" demişti.

İbrahim Tatlıses'in aile sırlarını ifşa eden kişinin, oğlu Ahmet Tatlıses olduğu öne sürülmüştü. Ancak Tatlıses, o kişinin oğlu olmadığını söylemişti.

İmparator cephesinden paylaşılanlar sanatçının tatlı tatlı geldiğini haber veriyor. Çok özlenmişti, Umarım bu sefer şovu başlar ve bu özleme artık bir son verir!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...