Hırsız şoku yaşayan Demet Akalın, “Hırsız, bir gece önce makyözlerin girdiği saatte içeri sızmış. Evin altındaki depoda yatıp, sonra odama girmiş. Hatta ben makyaj yaptırırken ’Burada ayak kokuyor’demiştim. Meğer hanımefendi ıslak ayakkabılarını çıkarmış, benim pofidikleri de giyip arkamda saklanmış. Tam evden kaçarken Kamuran Abi ’Demet Hanım, hırsız koşun yakaladım’diye bağırdı.” Akalın, hırsızla yüzleşince “Ben sana ne yaptım?” diye hesap sorduğunu söyledi.

Daha sonra Yılmaz Morgül, evinde çalışan kadın tarafından soyulan Demet Akalın’a gösteriş yaparsa evi soyulur “ yorumunu yaptı. İki ünlü isim böyle karşı karşıya geldi.

Bakalım bu laf atma ne kadar daha uzayacak.

Şimdi de bir başka dedi kodu ile başlayan başka bir tartışma var sırada.

Galerici Murat Karabova’nın ünlü isimlerle dolu doğum günü gecesine striptiz şov damga vurdu.

Aynı zamanda Berkay ile Ece Erken’in aşk iddiaları haberleriyle gündeme gelen doğum günü partisinde dans şov la birlikte sosyal medyaya düşünce bu olay oldu. Bircan Bali’nin aşk iddialarını yalanlamak için ’doğum gününü ben organize ettim’dediği partideki seksi dans şov herkesin diline düştü. Ünlü isimlerin dansçıyı çekmek için adeta birbirleriyle yarışması ise sosyal medyanın gündemindeydi.

Karabova ünlü ikili ile ilgili çıkan aşk iddialarına ise şu tepkiyi verdi: ” Dün gece doğum günüm için biraraya geldiğimiz dostlarıma öncelikle teşekkür ediyorum. Değerli arkadaşlarım Berkay ve Ece; ben bir çok yakın arkadaşım sohbet eşliğinde eğlendik, Var olmayan dedikodular dolaşsa da hepsi hayal ürünüdür. Tüm gece güzel olan eğlencemizi tadında bırakan Berkay Şahin erkenden ayrılmıştır. Doğum günü nedeniyle herkes bir araya gelmiştir. Ece Erken’i özel arabamızla evine kadar bıraktırttık. “dendi.

Anlayacağınız bu hafta tartışmalı dedikodunun bol yapıldığı magazin gündemli bir hafta geçirdik.

Ama eminim bu iki konu önümüzdeki hafta daha da büyüyeceği kesindir.

Bekleyip görelim.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın..