Daha önce 900 bin euro olan ücreti 1 milyon 200 bin Euro'ya revize edilen Sırp stoper, Vida'nın aldığı parayı örnek gösterip yine zam talep edince Fikret Orman duvarına tosladı.  Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre; başkan, yönetici arkadaşlarına "Kimseye taviz verilemeyecek. Herkes hak ettiği parayı zaten kazanıyor. Tosic için teklif varsa hemen satalım" dedi.

ZAM İSTEDİ

Beşiktaş'ta yeni transfer Domagoj Vida'nın gelmesinin ardından ikinci plana düşen ve Antalya kampında sakatlanıp hala iyileşmeyen Dusko Tosic, yönetimden zam istedi. Gençlerbirliği'nden transfer edildiğinden bu yana bir kez zam alan ve üzreti 900 binden 1.2 milyon euro'ya revize edilen Sırp stoperin ikinci zam isteği başkan Fikret Orman'ı çılgına çevirdi.

'ŞU AN ALDIĞIM PARA BU ŞARTLARDA AZ' 

Vida'nın yıllık kazancı 3 milyon euroyu örnek gösterip kendi yıllık kazancının da 1 milyon 750 bin euroya çekilmesini isteyen Tosic, "Bu takımın önemli bir parçasıyım. Şu an aldığım para bu şartlarda az. Rakamın yükseltilmesini istiyorum" dedi.

Son dönemde adı Trabzonspor ile geçen ve 2.2 milyon euroluk bir teklif aldığı öğrenilen Tosic'in zam istemesi üzerine başkan Fikret Orman direkt olarak devreye girip bu talebi kesin olarak geri çevirdi.

Tavrını net bir şekilde ortaya koyan Orman, Tosic'e "Sana daha önce zam yaptık. İkinci kez zam istemen kabul edilecek bir durum değil. Bu parayla devam edeceksin. Sana fazla veren kulüp varsa bonservis ücretini getir, git" dedi.

'KİMSEYE TAVİZ YOK' 

Başkan Orman, yönetici arkadaşları ile yaptığı görüşmede ise "Kimseye taviz verilmeyecek. Herkes hak ettiği parayı kazanıyor. Tosic'e teklif varsa satalım" şeklinde ifadeler kullandığı belirtildi.