Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Sultangazispor, ana sponsorluk tekliflerini değerlendirmeye aldı. Bölgesel Amatör Lig'de uzun yıllardır mücadele eden ve bu sene kesin şampiyonluk sözü ile yola çıkan Sultangazispor Yönetimi transfer çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da sponsorluk tekliflerini değerlendirmeye aldı. Ana Sponsorluk için görüşmelerin devam ettiğini söyleyen Sultangazispor Kulübü Başkanı Nevzat Yılmaz, "2017-2018 sezonunda iç saha ve dış sahada oynayacağımız maçlarımızda forma ve reklam için birçok firma ile görüşmelerimiz devam ediyor.

KALE SONER AKGÜN'DE

Sultangazispor'un menfaatleri doğrultusunda Ana Sponsorluk için gelen teklifleri değerlendiriyoruz. Bir yandan transfer çalışmalarımız sürerken, bir yandan da sponsorluk çalışmalarımızı itina ile sürdürüyoruz. Ayrıca geçtiğimiz sezon takımımızın ana sponsorluğunu üstlenen ve takımımıza katkı sağlayan Güven İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güven'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Dış transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden temsilcimiz Sultangazispor, kaleci Soner Akgün ile her konuda anlaşmaya vardı.

HEDEF 3. LİG

Sultangazispor, dış transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Birçok oyuncu ile anlaşmaya varan temsilcimiz son olarak kadrosuna deneyimli eldiven Soner Akgün'ü kattı. Sultangazispor Kulübü Başkan Vekili Alirıza Topçu ve Sultangazispor Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Yıldırım'ın katıldığı imza töreninde heyecanlı olduğunu ifade eden genç file bekçisi, "Sultangazispor gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutlu ve umutluyum. İnşallah sezon sonunda hep beraber 3. Lige çıkmış olacağız" dedi.

Başarılı eldivenin kariyerinde Akçaabat Sebatspor, 1461 Trabzon gibi büyük takımlar yer alıyor.

Hakan Ertürk