Son olarak omuz bağlarındaki yırtık sebebiyle G.Birliği maçının kadrosuna alınmayan RvP'nin milli takım kampındaki görüntüleri şaşkınlık yaratmıştı. Hollandalı'nın idmanda attığı gollerden oluşan videonun pazarlama amaçlı servis edildiği öğrenilirken, Kanarya, zaranna da olsa RvP'yi satmak istiyor.

ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN AYRILIK...

Gerek F.Bahçe gerekse de Hollandalı oyuncu, ayrılık konusunda hem fikir olurken, Hollandalı yıldız, mili arada Feyenoord yetkilileriyle transfer görüşmesi yapacak ve maaşında indirim yapmayı kabul ettiğini karşı tarafta iletecek. RvP defterini artık kapatmak isteyen Kanarya ise şartlar ne olursa olsun zarar da edilse Van Persie'ye gelen teklifi kabul etmeyi planlıyor.

HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Büyük umutlarla gelmişti Fenerbahçe'ye... 12 Temmuz 2015'te RvP'yi taşıyan uçak İstanbul'a iniş yaptığında binlerce taraftar, havaalanına akın etmişti. "Dillere destan" bir törenle 4 yıllık sözleşmeye imza atan HollandalI için, güzel başlayan macera oldukça hüzünlü devam etti... Önce Pereira ile yıldızı barışmadı, bitmek bilmeyen sakatlıklar yaşadı... Aykut Kocaman'ın gelişi, RvP için de bir umut ışığıydı fakat yine beklenen olmadı. F.Bahçe, bu sezon şu ana kadar 7 resmi maça çıkarken, HollandalI yıldız bunların sadece 3'üne 11 'de başladı.(Habertürk)