Fenerbahçe’de geleceği merak konusu haline gelen Simon Kjaer’in, takımda kalma ihtimali son gelişmelerin ardından iyice arttı. Bir süredir Kjaer’in peşinde olduğu konuşulan İtalyan devi Milan, bombayı patlattı. Savunma bölgesine Milan, Juventus’tan Leonardo Bonucci’yi transfer etti.
 
AÇIK KAPI BIRAKTI
 
30 yaşındaki oyuncu için kasadan 40 milyon Euro bonservis bedeli çıktığı konuşulurken, bu hamle sonrasında Kjaer transferinin de rafa kalktığı bildirildi. Danimarkalı oyuncunun menajeri Mikkel Beck de, tecrübeli futbolcunun takımda kalacağı yönünde sinyaller verdi ama gelecek adına açık kapı bırakmayı da ihmal etmedi. Fransız basınına konuşan Beck, “Kjaer gibi üst seviyede bir oyuncunun transferde adı geçmesi çok normal. Ancak bu yaz neler olacağını tahmin etmek zor. Çünkü önümüzde uzun bir zaman var” dedi.
 
‘TEKLİF GELİRSE OTURUR KONUŞURUZ'  
 
Kjaer’in, Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmesi olduğuna dikkat çeken Beck, “Kulübü, yeni sezon için önemli atılımlar yaptı. Güçlü bir kadro kurmaya çalışıyorlar. O da, Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynadığı için çok mutlu. Burada şu ana kadar geçirdiği zamandan da büyük keyif alıyor. Elbette iyi bir teklif gelirse, Fenerbahçe ile oturur konuşuruz” yorumunu yaptı.
 

Kaynak: Fanatik