Rodrigues gibi hızlı ve güçlü bir kanat oyuncusu arayan Sarı Kırmızılı ekip, Hollanda'nın Heracles takımında oynayan Brandley Kuwas'ı takibe aldı. Oyuncu hakkında olumlu rapor sunan scout ekibinin futbolcunun hızı ve fizik gücü üzerinde dikkatle durduğu öğrenildi. Rodrigues gibi patlama gücü yüksek olan Kuwas'ın hem sağ hem sol kanatta etkili olduğu, zaman zaman forvet arkasında da oynayabildiği belirtildi.Brandley Kuwas kimdir? 

10 MİLYON EUROLUK KAR!

Kulübüyle olan sözleşmesi 2019 yılında bitecek olan oyuncunun 3-4 milyon euro arası bir bedelle transferinin mümkün olacağı söylendi. Galatasaray böylece Rodrigues'i satarak bir taşla iki kuş vurmuş olacak. Hem Rodrigues'in yerini doldurmuş olacak olan Sarı Kırmızılı ekip hem de buradan yaklaşık 10 milyon euro civarında bir kar elde edecek.

BRANDLEY KUWAS KİMDİR?

181 boyundaki oyuncu hem sağ, hem de sol kanat olarak oynayabiliyor. 25 yaşındaki futbolcu sağ ayağını etkili olarak kullanıyor. 2016 yılından beri Hollanda'nın Heracles takımında forma giyen oyuncu, bu forma altında toplam 104 maça çıkarken 16 gol atıp, 33 asist yaptı. (Takvim)