Pepe trasnferinde son durum! Fransız ekibi Paris Saint Germain'le anlaşamayan Pepe önümüzdeki hafta Beşiktaş'la masaya oturmak için İstanbul'a geliyor. 10 yıllık Real Madrid kariyerinin ardından İspanyol devinin yollarını ayırdığı Pepe, Fransız ekibi Paris Saint Germain'le anlaşamadı. Bu gelişmenin ardından Beşiktaş, Portekizli savunmacının transferinde favori konumuna geldi. Pepe'nin menajeri görüşmelerde bulunmak üzere önümüzdeki hafta İstanbul'a geliyor.
 
MARCA DA DUYURDU
 
Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen Marca Gazetesi Pepe'nin Beşiktaş ile anlaşmak üzere İstanbul'a geleceğini açıkladı.  
 
Ronaldo ve Quaresma faktörü Pepe'nin Beşiktaş'ı tercih etmesinde başrolü oynadı.

PEPE KİMDİR?

Kelper Laveran Lime Ferreira ya da bilinen ismiyle Pepe, 26 Şubat 1983 tarihinde Brezilya'nın Maceio kentinde dünyaya geldi. Brezilya'da doğmasına rağmen Portekiz vatandaşı olan Pepe, Maritimo takımında yıldızını parlatmış ve ardından Porto'ya transfer olmuştur.

Porto'da 64 maçta forma giyen Pepe, 6 gol kaydetti. Porto'daki performansının beğenilmesiyle İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan Pepe, toplam 10 sezonda 229 maça çıktı ve 13 gol attı.

Aynı zamanda Portekiz Milli Takımı formasını giyen Pepe, milli takım formasıyla 85 maçta görev yaptı ve 4 gole imzasını attı.

Real Madrid'de forma giydiği esnada Getafe'ye karşı oynanan mücadelede Javier Casquero'yu tekmelediği ve Juan Albin'e yumruk attığı için 10 maç ceza aldı.