Galatasaray ile çıkan transfer haberleriyle adından bahsettiren Badou N'Diaye hakkında Osmanlıspor kulübü Genel menajeri Ender Yurtgüven açıklamada bulundu. Yurtgüven, "Badou N'Diaye için Galatasaray ile şuan için bir anlaşma çıkmadı. Bizim 2020 yılına kadar sözleşmemiz olan oyuncumuz.  Bizim iznimiz olmadan oyuncu ile görüşemezler talimalar açık. Hele hele bir yazılı belge varsa bu bizim elimize geçerse Türkiye’de skandal olur." dedi. 

"GALATASARAY'DAN OYUNCU TALEBİMİZ YOK"

İşte Yurtgüven'in açıklamasından satır başları; 

"Badou N'Diaye için Galatasaray ile şuan için bir anlaşma çıkmadı. Daha önce yapılan teklifi Cenk Ergün ile yinelediler ancak anlaşamadık. Bugün için bize geri dönüş yapacaklarını söylediler. Yaklaşık 2-3 hafta önce yine bir görüşme olmuştu. Bize futbolcu önermediler aslında biz oyuncu almayı düşünmüyoruz. Biz mali denetime dikkat eden bir kulübüz. Haliyle İstanbul takımlarının verdiği bedeller ortada yüksek, o nedenle gelen oyuncunun alçağı değer dengeleri değiştirmemeli. Bizim oyuncu talebimiz olmadı. "
 
"GALATASARAY 5 MİLYON EURO ÖNERDİ"
 
"Badou N'Diaye için Premier Lig’den teklifler var. Osmanlıspor olarak hem biz hem Badou N'Diaye tatmin olacak ki sözleşme fesih işmeleri başlasın. Biz rakam söylemedik Galatasaray’ın önerdiği rakam futbolcusuz beş milyon Euro önerdiler. Devre arasında West Ham takımının ilgisi oldu, bu dönem içinde bağları olmadı. Premier Lig'den üç tane kulüpten oyuncuya talip oldu."

"PREMİER LİG'DEN ÜÇ TALİP VAR"
 
"Devre arasında West Ham takımının ilgisi oldu, bu dönem içinde bağları olmadı. Premier Lig'den üç tane kulüpten oyuncuya talip oldu. Galatasaray'ın en az iki katı demeyelim ama bu miktarın üzerine çıkması gerekiyor. Gün içinde dönüş bekliyoruz. Herşey olabilir anlaşabiliriz. Ankara kadar geldiklerine göre Galatasaray kararlı"
 
"GALATASARAY BÖYLE BİR ACEMİLİK YAPAMAZ"
 
"Bazı basın yayın organlarında gördüğüm haberler bizi rahatsız etti. Oyuncu ile Galatasaray anlaştı ve oyuncunun Galatasaray'a gitmek istediği bizim Osmanlıspor olarak izin vermediğimiz yazılmış. Bizim 2020 yılına kadar sözleşmemiz olan oyuncumuz.  Bizim iznimiz olmadan oyuncu ile görüşemezler talimalar açık. Hele hele bir yazılı belge varsa bu bizim elimize geçerse Türkiye’de skandal olur. Galatasaray gibi kulüp böyle bir şey yapacağına ihtimal vermiyorum. Talimatlarda belirlenmiş bir olay ve o kulübün izni olmadan görüşme yapılamaz. Bizi üzen haberler bunlar. Osmanlıspor olarak buna müsaade etmeyiz. Galatasaray böyle bir acemilik yapmaz. Biz olduysa peşini bırakmayız. Oyuncumuzu seviyoruz bizim için sportif başarı da önde. İmkan dahilinde oyuncu hiçbir yere de gitmeyebilir.Bu haberin doğru olma durumuna tepki gösteriyorum.  Biz kurumsallığını tamamlamış bir kulübüz. Bize karşı bir art niyetli durum olursa gerekli girişimi yaparız.."