Galatasaray'dan ayrılarak İngiltere'nin Stoke City takımına transfer olan Badou Ndiaye, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak sarı-kırmızılı taraftarlara teşekkür etti.  İşte Ndiaye'nin o mesajı: "Sözlerime Galatasaray'dak geçirdiğim 6 ay boyunca herkesin bana verdiği destek için teşekkür ederek başlamak istiyorum.  Aslan'la geçirdiğim zaman kısa olsa da her dakikasından zevk aldım ve Türkiye'nin en iyi takımını desteklemeye devam edeceğim. Bu kulüple ilgili benim için en önmeli şey ise taraftarlar! Bana gösterdiğiniz sevgi beklediğimin çok ötesindeydi ve daha iyisini hayal bile edemezdim.

'KULÜP GİTMEM YÖNÜNDE KARAR VERDİ' 

Durumumla ilgili son birkaç hafta pek çok asılsız haber, resim ve makale yayınlandı. Bunların aksine, kulüp bir teklif aldı ve gitmem yönünde karar verdi.

TARAFTARA TEŞEKKÜR 

Bilmenizi isterim ki, Premier Lig'de forma giymek oynamaya başladığımdan beri hayalimdi ama tekrar ediyorum, gidişim kulübün kararıydı. Sizlere tekrar destekleriniz için teşekkür ederim. Anılar için minnettarım. Sizi izlemeye ve desteklemeye devam edeceğim. Umarım Cimbom şampiyon olur!" (Fotomaç)

İŞTE O PAYLAŞIM: 

.