Milli Takım son dünya şampiyonu Fransa’yı evinde 2-0 yenerek adeta tarih yazdı. Şenol Güneş’ten sonra yaptığı üç maçı da kazanan Millilerimiz Fransa karşısında futbol resitali verdi. Oynadığı futbol dünya üçüncüsü olduğumuz efsane kadro gibi. Şenol Hoca’nın bu kadar kısa zamanda kurduğu bu takım için kendisine teşekkür ediyoruz.

Eski TFF’nin sahte imPARAtorlara ve 75 yaşındaki hocalara teslim ettiği, milyonların artık milli maç seyretmediği, kanal değiştirdiği oyundan, 45 ülkede naklen gösterilen son dünya kupası şampiyonu Fransa karşısında 2-0’lık galibiyete kadar...

Oynanan oyun ve Şenol Hoca’nın gençleştirdiği Milli Takım, Fransa’yı yenerek gurup lideri olması kadar, tarihinde ilk defa Fransa’yı yenmesi alkışları hakediyor.

Şenol Hoca’yı yerden yere vuran, kıyafeti, saç tıraşıyla uğraşan belli hocaların pof pofladığı hocalara da bu galibiyetle bir mesaj yollanmıştır. Eski TFF başkanı maçı seyrederken Milli Takım için hocalara verilen milyonlarca lira vicdanını sızlatmış mıdır? Bu maç bizim Milli Takım için dünya karşısında yeni bir başlangıç oldu. Dünya spor haberlerinde müthiş Türkiye ve muhteşem Türkler diyerek Şenol Hoca ve millilerimiz bu gururu bizlere yaşatmıştır.

Konya seyircisine, Şenol Hoca’ya ve gecenin yıldızları Milli Takımı tebrik ediyorum. Bu Milli Takım’ın artık İstanbul seyircisiyle İstanbul’da milli maçların oynatılmasını bekliyoruz. Alkışlar Milli Takım, alkışlar Şenol Hoca, alkışlar Türkiye.