Fenerbahçe, Trabzonspor'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Mehmet Ekici ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen imza töreninde söz alan Fenerbahçe Başkan Aziz Yıldırım şöyle konuştu:

"Mehmet'in yanında olmak için geldim. Ocak ayında kulübümüze gelmesi için bazı şifai anlaşmalar yaptık. Ama gerçekleşmedi. Kendisi Fenerbahçe'de oynamak istediğini belirtti. Trabzonspor'un istediği şartları yerine getirerek profesyonel futbolcu gibi sezonu tamamladı. Orta sahadaki eksikliği bu transferle aşacağımızı inanıyorum. Mehmet hoşgeldin buraya. Hayırlı olsun Mehmet."

EKİCİ: BAŞKAN VE YÖNETİM BANA SAHİP ÇIKTI

Fenerbahçe ailesine selamlarımı iletiyorum. 6 aylık zor bir sürecin ardından buraya geldim. Burada olmaktan da gurur duyuyorum. Yaşanan olaylara girmek istemiyorum ve ileriye bakmak istiyorum. Değerli başkanım ve yöneticilere ne kadar teşekkür etsem azdır. Hep yanımda durup bana destek verdiler. Bana gösterdiğiniz sevgi ve güveni performansımla karşılamak istiyorum. Hakkımda birçok şey yazıldı. Yüzde 60'ı doğrudur ama doğru olmayan şeyler de yazıldı. Dediğim gibi geçmişe fazla takılı kalmak istemiyorum. Kariyerimde 6 ayı çöpe atmadım. Türkiye'nin en büyük kulübündeyim. Bu kulübün büyüklüğünü ve değerini hissettim. O yüzden buraya gelmek istedim. Fenerbahçe ailesine ve taraftarlarına teşekkür ederim. Buraya gelmeden önce de bana buranın büyüklüğünü gösterdiler. Psikolojik yardım almadım. Ailem, başkanım ve yöneticilerimin bana güveni, saygısı ve sevgisi sayesinde ayakta kaldım.

Orta sahanın her yerinde oynayabilirim. 6 numara, 8 numara ve 10 numara... Aykut Kocaman beni nerede oynatmak isterse orada oynarım. Futbola açım, futbolu özledim. İyi bir Mehmet Ekici göreceksiniz. Önümüzdeki sezon serbest vuruşlarda topun başında inşallah beni göreceksiniz. Bu konudaki istikrarımı da biliyorsunuz.

11 NUMARA MEHMET EKİCİ'NİN

Mehmet Ekici, Fenerbahçe'de 11 numaralı formayı giyecek.

(Fotoğraf: BeinSport)