Medipol Başakşehir - Sevilla maçı ne zaman hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında İspanyol ekibi Sevilla ile karşılaşacak olan Medipol Başakşehir, kendi evinden avantajlı bir skor elde etmek istiyor. Club Brugge'ü geçerek Şampiyonlar Ligi'ne bir adım daha yaklaşan Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun oynayıp oynamayacağı kesinleşmedi. Peki maç ne zaman oynanacak? Medipol Başakşehir Sevilla maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta? Şifreli mi şifresiz mi? Ayrıntıları sizler için derledik

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR SEVİLLA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Medipol Başakşehir'in UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İspanya'nın Sevilla takımıyla 16 Ağustos Çarşamba günü Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayacağı ilk maçı, Fransa Futbol Federasyonundan Clement Turpin yönetecek. Turpin'in yardımcılığını Nicolas Danos ve Cyril Gringore'nin yapacağı maçın dördüncü hakemi ise Hicham Zakrani olacak. Karşılaşmada ilave yardımcı hakemlik görevlerini de Ruddy Buquet ve Nicolas Rainville üstlenecek. Başakşehir - Sevilla maçı TSİ 21.45'te başlayacak. Başakşehir - Sevilla maçı Tivibu'dan canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmanın rövanşı 22 Ağustos Salı günü Sevilla'daki Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda yapılacak ve bu maç sonucunda Şampiyonlar Ligi gruplarına kalacak ekip belli olacak.

EMRE BELÖZOĞLU SEVİLLA MAÇINDA OYNAYABİLECEK Mİ?

Medipol Başakşehir'de adale sakatlığı nedeniyle Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Bursaspor maçında forma giyemeyen kaptan Emre Belözoğlu'nun, Sevilla karşısında sahadaki yerini alması bekleniyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, Bursaspor maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında, Emre Belözoğlu'nun Sevilla maçında görev yapmasını beklediklerini söylemişti. Turuncu-lacivertlilerde, Slovenya kampında yapılan antrenmanda sol ayak bileği kırılan Aurelien Chedjou ile sakatlıklarından sonra takıma dönüş süreçleri devam eden Egemen Korkmaz ve Mehmet Batdal, Sevilla maçında forma giyemeyecek.