Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında Medipol Başakşehir, sahasında karşılaştığı Kipaş Kahramanmaraşspor’u 1-0’lık sonuçla mağlup etti. Alınan bu sonuçla Medipol Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'na yükselmiş oldu. Maç sonrası açıklama yapan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kipaş Kahramanmaraşspor karşısında oynanan oyundan memnun olmadığını söyledi.

ABDULLAH AVCI'DAN AÇIKLAMA

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında Medipol Başakşehir, sahasında karşılaştığı Kipaş Kahramanmaraşspor’u 1-0 mağlup ederek, bir üst tura çıktı. Mücadele sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Oyun olarak memnun değilim. Biz kısa geçmişi olan ama içi dolu olan bir takımız. Bu sene önemli hedeflerimizden biri de kupadır. Bugün 27. resmi maçımız oynadık. Bizim için her oyuncu önemli. Bugün kazanmamıza rağmen oyundan memnun değilim. Daha hızlı oynamalıydık. Az temaslı olmalıydık. Oyun oynamaya çalıştılar. Golü atsalardı belki bizi hareketlendirebilirdi. Yarın kurayı bekleyip, ona göre değerlendirme yapacağız. Maraş’ın eski bir oyuncusu olarak olarak onları tebrik ederim. Yarınla birlikte hafta sonu oynayacağımız maça hazırlanacağız” diye konuştu.

'HARİKA BİR PROFESYONEL'

Sakatlığından dolayı 295 gün sonra forma giyen deneyimli futbolcu Egemen Korkmaz için ise Avcı, ”Uzun bir süre sakatlık ve operasyon geçirdi. Harika bir profesyonel. 45 dakika oynayacaktı. Ama Egemen ilk yarı topla fazla oynadığı için maçta kalmak istedi. Sakatlık geçirmezse, maç performansı da artacak. Chedjou da ikinci yarı inşallah bizle olacak” şeklinde konuştu.