Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması diyen Jeremain Lens'i Sunderland'den satın alma opsiyonuyla bir seneliğine kiraladı. Jeremain Lens, bugün düzenlenen törenle resmi sözleşmeye imzasını attı. Hollandalı yıldız, en üst seviyede oynamak için Beşiktaş'ı tercih ettiğini söyledi. İmza törenine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile birlikte katılan Hollandalı futbolcu Jeremain Lens, "Neden Beşiktaş'ı tercih ettin" sorusuna, "Beşiktaş çok büyük bir kulüp. En üst seviyede oynamak için bu tercihi yaptım" dedi.

AZİZ YILDIRIM SORUSUNA FİKRET ORMAN MÜDAHALESİ

Bir muhabirin Lens'e sorduğu "Aziz Yıldırım'ın 'gitmesi için dua ettik' sözlerine ne dersin" sorusuna Başkan Fikret Orman cevap verdi. İşte Fikret Orman'ın açıklamaları: Beşiktaş Kulübü'nün gündemi başka kulüp başkanının açıklamaları değildir. Beşiktaş'ın gündemi kendi gündemidir. Biz böyle bir gündeme girmek istemiyoruz. Biz Jeremain'in anlaşmasını Sunderland ile yaptık. Biz Fenerbahçe'den oyuncu almadık. Oyuncu da neden gelmek istediğini söyledi. Lens artık benim ailemin bir parçası. Kim ne diyorsa kendi kamuoyuna söyler bizim kamuoyumuzda böyle bir gündem yok.

'LENS BİZİMLE OYNAMAYI ÇOK İSTEDİ'

Fikret Orman transfer ile ilgili düşüncelerini şu sözlerle paylaştı: Dinamo Kiev dönemlerinden beri takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Geçen sezon da ilgilenmiştik ama olmamıştı. Bugüne nasipmiş. Hem onun için, hem de bizim için hayırlı olsun. Biz futbolcu transfer ederken, bize vereceği katkıları düşünerek alıyoruz. Lens bizimle oynamayı çok istedi. Bize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum kendisine. Güzel bir sezon geçirmeyi istiyoruz. Bizim işimiz oyuncularımızı mutlu etmek. Onların da işi taraftarlarımı mutlu etmek. Kendisine yeniden hoşgeldin diyorum. Allah utandırmasın.

LENS: BEŞİKTAŞ AİLESİNE KATILDIĞIM İÇİN MUTLUYUM

Jeremain Lens, Beşiktaş'a imza attığı için mutlu olduğunu belirterek, "Beşiktaş aileisine katıldığım için çok mutluyum. Beşiktaş son 2 sezonun şampiyonu ve 3. yıldızı kazanmak istiyor. Ben Şampiyonlar Ligi'nde oynayıp takımın parçası olmak için elimden geleni yapacağım. Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Az önce söylediğim gibi, en üst seviyede oynamak istediğim için Beşiktaş'ı tercih ettim" ifadelerini kullandı.